1. aug, 2018

Veckans DRAKE onsdag 1 augusti

Här kommer veckans härliga Drake från Dragon Oracle Cards av Diana Cooper. Har översatt till svenska så gott jag kan.

 

EARTH DRAGON (Jord Drake) 4:e dimensionen

 

Rensar din väg och marken omkring dig. Håller dig grundad. Gör dig redo att tjäna. Fastlåst energi rensas. Du kan gå framåt i ditt liv.


Den fjärde dimensionens Jord Drakar är bruna, som färgen på jord. De älskar planeten och självaste marken. Det var de här kraftfulla drakarna som hjälpte till att bygga upp de ursprungliga draklinjerna som vi numera kallar Ley lines*(se not. längre ned). En del av deras uppdrag är att färdas längs dessa linjer för att rensa, rena dem, när vi ber dem om att göra så. När vi sänder instruktioner till Jord Drakarna att arbeta med dessa Ley lines, kan de kraftfullt ta bort alla blockeringar som finns längs linjerna under jordytan. Detta påverkar i högsta grad människor och situationer i närheten eller ett större område. De kan också hjälpa oss att gunda (jorda) oss själva och vår målsättning i det här livet.


Det är dags att rensa oönskade energier som hindrar dig från att gå framåt i livet. En del av dessa negativa energier kan finnas i jorden under ditt hem eller din arbetsplats eller vart du reser. Kalla på Jord Drakarna och be dem att rensa bort allt som inte är i överensstämmelse med gudomligt ljus. Känn sedan in hur frekvensen stiger i marken och på din väg.


Det här kortet tyder också på att du kan bli kallad till att arbeta för planetens upphöjande i frekvens, eftersom Jord Drakarna då tar tillfället till att rensa vilka Ley linjer du än fokuserar på. Ta en stund med att rikta in Jord Drakarna på vår planets rutnät (grid) och visualisera hur rutnätet över jorden glöder och skimrar.


När du är ute och går, tänk på Jord Drakarna och hur du ansluter till dem genom marken. Be dem att grunda (jorda) dig och din vision, för det här kortet visar att de nu höjer din andliga resa och du blir redo att "flyga". Notera de framsteg du nu gör!


(* egen not. Ley linjer är raka linjer av positiv energi som sträcker sig runt hela jorden. De är motsatsen till Curry linjer som består av negativ energi. Vill du veta mer om detta finns en hel del att läsa på nätet om du söker på Ley linjer.)

❤Ha en fantastisk vecka ute i naturen❤

      Kram