5. aug, 2018

Horoskop m Tarotkort o Turnummer V-32

Här kommer veckans Horoskop för 6 augusti - 12 augusti.

 

"Kom ihåg att veckan blir vad du själv gör den till. Med en positiv inställning drar du till dig positiva händelser."

 

Väduren (21/3-19/4):
Det här kan vara en gyllene tid för firande och framgång! Det är dock inte dags att vila än. Du behöver fortsätta med ditt nästa projekt. Ta ett steg åt sidan och granska allt du har gjort och gör sedan en plan för framtiden. Du är säkert nöjd med hur långt du har kommit, men vila inte på lagrarna! Du kan behöva tålamod medan du inväntar resultat från dina tidigare beslut.
Jobb: Se upp så du inte blir manipulerad på jobbet. allt kanske inte är som det verkar vara.
Kärlek: Nya drömmar, nya mål, nytt hopp infinner sig på kärleksområdet.
Ekonomi: En vänligt inställd kvinna, kan komma att ge dig råd eller hjälp angående din ekonomi.
Turnummer: 1-4-10-12-15-31-33


Oxen (20/4-20/5) :
Allt tyder på att det kommer en underbar tid för dig! Du lyckas på sätt du aldrig kunde drömma om var möjliga. Tänk positivt och allt kommer att bli fantastiskt. Det här är också en tid för lysande nya idéer och lösningar. Tro på dig själv! Arbetet du har gjort för med sig häpnadsväckande förändringar i ditt liv. Du är på rätt väg för din egen upplysning.
Jobb: Du vet inte riktigt hur situationen blir för dig framöver. Men oroa dig inte allt kommer att lösa sig till det bästa.
Kärlek: Du är kanske fortfarande förälskad i en gammal vän. Din kärlek finns i det förflutna. Bryt gamla mönster för att en ny vän ska kunna dyka upp i ditt liv.
Ekonomi: Dina eventuella ekomoniska problem kan lösas, men du måste handla nu.
Turnummer: 1-3-11-15-26-28-34


Tvillingarna (21/5-21/6):
Det här är tiden då du ska hitta din egen väg. Stegen du tar för att förbättra din karriär eller dina affärer är på rätt spår. Modiga val är nödvändiga när du förflyttar dig framåt och de kommer att bli belönade. Fortsätt att kämpa och bli inte avskräckt av tillfälliga förseningar. Tillåt heller inte någon att hindra dig i dina framsteg. Överväg att arbeta med en partner vars kunskaper kompletterar dina egna.
Jobb: På jobbet kan du lita på att en arbetskamrat eller kvinnlig chef stödjer dig och ser till att du får det bra.
Kärlek: Du kan känna att alla är emot dig eller att du måste kämpa ensam för att hålla kärleken vid liv. Slappna av och ta fram din positiva sida.
Ekonomi: Ha extra koll på ekonomin nu så att du inte överskrider din budget.
Turnummer: 8-20-24-26-27-31-33


Kräftan (22/6-22/7):
Du kan lyckas med en situation med hjälp av hårt arbete och bra planering. Du kan få ett erkännande eller ett pris för dina stora talanger och din skicklighet. Fokusera på arbete som är din passion och genomdriv det efter din bästa förmåga. Din kreativitet är rikt belönad. Du kan gå med i en grupp eller organisation. Det är viktigt att vara en lagspelare och samarbeta med andra i det här projektet.
Jobb: Om du är arbetslös och söker arbete, är det just nu inte så stor chans att få något. Bättre tillfällen kommer framöver.
Kärlek: I kärlek får du nu tillbaka lika mycket som du själv ger.
Ekonomi: Även om det tar emot så måste ekonomin gås igenom för att ha klart för sig vad man har råd till.
Turnummer: 1-4-10-18-19-33-35


Lejonet (23/7-22/8):
Du är nu för fokuserad på vad du inte har. Ett "bristtänkande" skapar en verklig brist genom attraktionslagen. Hjälp finns nära, men din pessimism hindrar dig från att känna igen den. Det är dags att ompröva dina tankar, acceptera all hjälp som erbjuds. Lyckligtvis kommer saker och ting att förbättras och dina obehagliga känslor är bara tillfälliga.
Jobb: Snart kan du komma i kontakt med vissa auktoriteter som påverkar din situation.
Kärlek: Du kommer kanske att möta någon som du redan känner och som du tycker om.
Ekonomi: Kanske blir du utnyttjad eller lurad på något sätt så se upp med pengar.
Turnummer: 2-8-15-16-19-20-23


Jungfrun (23/8-22/9):
Nya idéer tar nu form! Förvänta dig att få stor inspiration, möjligen från ett evenemang eller en situation som tidigare bekymrat dig. Nu ser du möjligheten att skapa något fantastiskt och du är full av iver. Fokusera dina tankar på dina långsiktiga mål och skapa en handlingsplan. Din nya förståelse ersätter tidigare missuppfattningar. Nu är du redo att gå framåt.
Jobb: Dels vill du byta jobb, dels vill du stanna kvar. Du känner en viss svårighet i att fatta beslut.
Kärlek: Du kan komma att möta någon på en fest - om du har en partner kan det bli fråga om bröllop.
Ekonomi: Se upp med ekonomin så du har till oförutsedda utgifter.
Turnummer: 4-6-15-19-24-25-27


Vågen 23/9-22/10):
Nu avråds du från att ta impulsiva beslut eller steg just nu. Ta istället den måttfulla och balanserade vägen i den här situationen. Du kommer att uppleva bättre resultat genom att omvärdera dina nuvarande omständigheter och ändra ditt tillvägagångssätt. Ifall du funderar på att genomföra dramatiska livsförändringar bör du närma dig de förändringarna långsamt och metodiskt.
Jobb: Om du har ett jobb kan du nu kanske känna dig utanför, utesluten. Men det är tillfälligt så se framåt med optimism.
Kärlek: Du kan vänta dig en starkare och mer kärleksfull relation till din partner.
Ekonomi: Har du ekonomiska problem så förblir de oförändrade om du inte tar tag i dem nu.
Turnummer: 3-5-9-12-13-18-22


Skorpionen (23/10-21/11):
Alla har stunder i livet då de är rädda eller osäkra. Ibland är dessa rädslor baserade på yttre faktorer du kan se, och ibland är oron irrationell och overklig. I båda fallen är det viktigt att gå in i dig själv och lyssna på din intuition och vad du ska göra härnäst. Vakna upp till sanningen om dig själv som du har hållit gömd, och se ditt skimrande ljus.
Jobb: Kanske känner du oro för ditt jobb då kan det vara så att du saknar självförtroende. Se dig i spegeln varje morgon och säg till dig själv att du duger så bra som du är!
Kärlek: Du får ofta stå för den du är och känner dig motarbetad. Tala ut med din partner om hur du känner det annars blir det ingen förändring.
Ekonomi: Kanske blir du utnyttjad eller lurad på något sätt i ekonomiska frågor så se upp!
Turnummer: 1-4-16-21-25-28-32


Skytten (22/11-21/12):
Du kommer troligen att ta emot ny information som medför en utmaning eller förseningar. Budskapet kan komma från någon som talar rakt på sak och utan eftertänksamhet, men ta det inte personligt. Det som är viktigt är budskapet och inte budbäraren. Detta kan eventuellt gälla något juridiskt som ett kontrakt eller en överenskommelse.
Jobb: På jobbet är atmosfären väldig bra och angenäm och ni jobbar bra tillsammans.
Kärlek: Du kan träffa en smart man, men han har en skarp tunga och han kan vara svår att ha att göra med så det uppstår nog ingen romans där.
Ekonomi: Har du stora problem med ekonomin nu så bör du kontakta någon för hjälp. Inte bra att gå och oroa sig utan bättre att ta tag i situationen.
Turnummer: 6-11-14-23-25-30-35


Stenbocken (22/12-19/1):
Du kan få en befordran, löneförhöjning eller oväntade pengar. Om du startar ett nytt företag kommer satsningen sannolikt att lyckas. Grunden till välstånd är väl lagd. Det är också en bra tid för att göra en investering. Överväg alla möjligheter noggrant. Du kan snart få ta emot några viktiga juridiska dokument, kontrakt eller brev.
Jobb: Du har kanske fastnat mentalt, och kan inte hitta nya lösningar. Du känner att det inte finns några utvägar, men det är bara att öppna ögonen eftersom de finns där.
Kärlek: I relationer kan det nu vara så att man omvärderar sin relation, och vilket värde det har för dig.
Ekonomi: Du löser din ekonomi efter eget huvud och söker lösningar själv.
Turnummer: 1-8-10-19-20-27-33


Vattumannen (20/1-18/2):
Kom ihåg att njuta av tiden med andra människor. Du har mycket att ge, vare sig det är till familj, vänner eller de mindre lyckligt lottade. Ta itu med alla utmaningar med förståelse och värme men också med förtroende och idérikedom. Du är den som bryr sig om andra och är snabb med att sträcka ut en hand. En person som är varm, kreativ och intelligent och skicklig på att effektivt lösa problem.
Jobb: Du är duktig och skicklig och det finns inget som håller dig tillbaka från att göra framsteg.
Kärlek: Du drömmer ganska mycket om kärlek, du behöver kärlek i ditt liv just nu och du fantiserar ganska mycket.
Ekonomi: Är ekonomin ett stort problem så är det dags att skaffa professionell hjälp.
Turnummer: 3-4-11-18-20-30-32


Fiskarna (19/2-20/3):
Du upplever utmaningar. Andra människor runt omkring dig har andra mål och värderingar och det finns oenigheter om hur ni ska fortskrida och många olika viljor. Framgång är fortfarande möjlig men den kräver stor ansträngning. Du kan njuta av den här sortens utmaning eller den kan göra dig utmattad. Saker måste redas ut för att kunna komma till ett beslut.
Jobb: På jobbet blir allting bättre. Du kan också få tillfälle att möta nya människor via jobbet.
Kärlek: Kanske blir det nu en tid då man får lite ändrade uppfattningar om sin relation.
Ekonomi: Nu har du faktiskt mer än du räknat med och detta känns bra.
Turnummer: 2-17-22-23-29-31-32

❤Ha en helt ljuvlig vecka nu❤

      Kram