8. aug, 2018

Veckans DRAKE onsdag 8 augusti

Här kommer ännu en fantastisk Drake från Dragon Oracle Cards av Diana Cooper. Har översatt till svenska så gott jag kan.

 

DUSKY PINK DRAGON FROM ANDROMEDA (Dunkelt Rosa Drake från Andromeda) 7:e dimensionen.


Förbereder alla dina chakra att införliva högre kärlek. Accepterar och utstrålar högre kärlek. Berör andra med dess flamma.


Alla stjärnorna i Andromedas konstellation innesluter en underbar kärlek och acceptans bortom vår nuvarande förståelse. De 7- dimensionella Dunkelt Rosa Drakarna från Andromeda bär på vibrationen av enastående kärlek.

Om vi är redo för dess ljus, cirkulerar de omkring oss och när de fyller den här speciella energin in i våra chakran, blir vår aura upplyst med ett härligt rosa ljus. Detta möjliggör för oss att sprida kärlek och ljus i många olika frekvenser och transformera de människor vi möter utan att de ens märker det.


De här Drakarna arbetar också med syrsor, som kommer från samma konstellation. Deras sång bär på koderna av högre kärlek från Andromeda och deras uppgift är att bada den naturliga världen med denna vibration.


När du ser detta kort indikerar det på att du är redo för högre kärlek. De Dunkelt Rosa Drakarna från Andromeda föreslår att det är dags för dig att bära detta strålande ljus i alla dina andliga energi centra. Vidrör din Stjärnport, själsstjärna, kron, tredje ögat, hals, hjärta, solar plexus, navel, sakral, bas och jordstjärnans chakran i tur och ordning medan du andas in mörkrosa och affirmerar ' Jag accepterar och utstrålar högre kärlek'.

När du gör så känn hur dessa Drakar andas rosa in i alla dina chakran. Du blir då en flamma av obeskrivlig kärlek. Var medveten om att du nu har kraften att vidröra alla du möter med flamman av andlig kärlek. När du arbetar med de Dunkelt Rosa Drakarna från Andromeda, så kan du göra en stor skillnad i uppstigningen av vår planet.

❤Ha en helt fantastisk rosa-flammande vecka❤

     Kram