11. aug, 2018

Helgens Orakelkort blev ett Tarotkort

Idag var det så dags att lägga in ett Orakelkort men kände så starkt för att istället ta ett Tarotkort den här helgen och det blev då Eremiten som står för budskapet....

 

Detta kort visar att du skulle dra nytta av att spendera tid ensam och lyssna till din inre röst. Meditation är nödvändigt eftersom vägen till upplysning är en inre resa.

Var tyst och upplev glädjen med att söka sanningen i ditt eget hjärta. Lär dig att trivas i ditt eget sällskap. Det är trots allt en skillnad mellan att vara ensam och att vara övergiven.   

Detta kort visar också på ett andligt lärande så det kan betyda att du har visdom att vidarebefordra till andra, eller kanske det är dags för dig att hitta en andlig lärare. Att dela med dig av visdom är en del av din andliga resa, speciellt just nu. 

Ärkeängel Raziel är den ängel som kan hjälpa dig i ditt sökande. Kalla på Raziel för hjälp att tolka dina nattliga drömmar och minnen från tidigare liv som kan dyka upp i meditationen och finna rikedomen som kommer genom ensamtid i tystnad.

❤Ha en lugn och fin helg❤

     Kram