18. aug, 2018

Helgens Orakelkort .... Kraftdjur

Alla har vi kraftdjur med oss under vår livsresa. Man kan ha ett eller flera sorters djur, beroende på vilka krafter (energier) som behöver tillföras under olika perioder. Så det är inte alltid samma djur, enligt min mening, utan det kan tillkomma eller bytas ut under din levnadstid. I budskapet nedan finns en övning om hur man kan få kontakt med sitt/sina kraftdjur, men det finns även många olika alternativ på you-tube där du kan göra t.ex. en guidad trumresa för att finna ditt kraftdjur, så googla på det om du vill prova.

 

Helgens kort kommer från Änglaterapi Orakelkort och förmedlar det här om Kraftdjur.

Det här kortet är ett budskap om att du ska jobba med djur, både andligt och fysiskt, för de försöker nå och kommunicera med dig. För att kunna höra dessa vänligt sinnade varelser måste du lyssna med hjärtat och ditt inre öra utan att döma. När ditt sinne väl är öppet kommer du att kunna höra deras kärleksfulla röster och budskap tydligt. Du har också särskilda djur med dig som guider, och någon av dessa kan även vara ditt husdjur.

Övning xxxxx

Gå till en plats där det finns träd eller växter så att naturen kan hjälpa dig med din resa för att möta ditt kraftdjur. Blunda sedan och ta djupa andetag medan du fokuserar uppmärksamheten på att få kontakt med det djur som fungerar som din andliga vägledare. Föreställ dig att du är i en magisk skog och ropar på ditt kraftdjur, utan att ha någon föreställning om vilket slags djur det är. Tillåt dig att se och känna det djur som är din guide. Sedan kan du ställa vilken fråga du vill till denna andliga varelse, i synnerhet om din koppling till naturen och miljö

❤Ha en magisk helg tillsammans med djuren❤

      Kram