22. aug, 2018

Veckans DRAKE onsdag 22 aug.

Här kommer en färgstark fenomenal Drake från Dragon Oracle Cards av Diana Cooper. Översatt till svenska så gott jag kan.

 

 

MAGENTA DRAGON (Purpurröd Drake) 5:e dimensionen


Gör det möjligt för dig att ta fram din själs visdom.


Väcker upp din själs minnen och högre andlig förståelse. Förbereder för accelerarad uppstigning.

 

Lysande fem-dimensionella Purpurröda Drakar åtföljer oss på vår eviga själsresa medan vi utforskar och lär oss från alla Universums planer och dimensioner. Medan de färdas med oss påminner de oss om att vi är oerhört visa och begåvade varelser med så mycket att erbjuda. Eftersom vi har gått igenom Amnesias Slöjor, har vi glömt vilka vi egentligen är.

Så snart en Purpurröd Drake har anslutit sig till oss, förbereder den oss att komma ihåg vår unika roll i detta Universum. De omsluter oss med en extraordinär djup rosa flamma av kärlek, högre andlig förståelse och visdom.


De arbetar med Ärkeängel Mariel, som är övervakare av mänsklighetens själsstjärnas chakran. Drakarna förbereder vägen så att Ärkeängeln kan väcka upp oss till en djup själsnivå. När vi en gång har vaknat ser vi oss själva aldrig mer på samma sätt som tidigare. Vi inser vem vi verkligen är och tar fram vår själs visdom.


Det här är ett kort om accelererad uppstigning. En Purpurröd Drake är här för att påminna dig om att du är en upplyst själ som bär på mycket visdom, den hjälper dig att lösa upp alla återstående slöjor av illusion och förbereder dig att bli upplyst. Den har kommit till dig nu för att påminna dig om att allt är kärlek, för vi är alla ETT. Det är dags att se på allt med det visa inre ögat av sanning. Behandla alla som om de vore du.


Din vägledning är att sitta tyst med din Purpurröda Drake och tillåta dörren till din själs omfattande minnen att öppnas. När det uppenbaras för dig vem du verkligen är kommer du att hjälpa till att föra fram den Nya Gyllene Tiden.

❤Ha en helt magisk vecka❤

      Kram