26. aug, 2018

Horoskop m Tarotkort o Turnummer V-35

Här kommer Horoskopet för perioden 27 augusti - 2 september.

 

"Tänk på att veckan blir vad du själv gör den till! Med ett positivt synsätt drar du till dig positiva händelser".

 

 

Väduren (21/3-19/4):
Du är på väg in i en ny och spännande fas i ditt liv. Det är viktigt att du tror på dig själv och att det välvilliga universum vill att du ska lyckas. Nu är tiden inne för tillit och engagemang i dina drömmar. Ta alla nödvändiga steg för att gå framåt med självförtroende. Lyssna till din egen inre vägledning om att följa dina drömmar, men var öppen för information från andra som har med de viktiga stegen du tar att göra.
Jobb: Om du funderat över att starta ett nytt projekt, har det kanske inte blivit så som du ville ha det. Du lägger allt åt sidan och söker nya idéer. Kanske vill du byta jobb.
Kärlek: Kortet står för en sann manlig vän, det kan vara en partner eller annan närstående.
Ekonomi: En förändring kan vara på väg inom det ekonomiska området. Det kan hända att du ändrar uppfattningar och ser annorlunda på din ekonomi.
Turnummer: 4-15-25-27-28-31-35


Oxen (20/4-20/5) :
En underbar ny person kommer in i ditt liv! Det kan innebära en spirande romantisk relation eller nyväckt romans inom din nuvarande relation. Positiva känslor såsom glädje, njutning och lycka är sannolika. Dina psykiska förmågor, särskilt din känsla att känna in (intuitiva känslor) sätter fart nu. Kan också innebära att du skapar ett nytt hem, antingen där du bor nu eller att du flyttar.
Jobb: På jobbet kan en person från ditt förflutna att dyka upp.
Kärlek: Du känner dig kanske tveksam i din relation och funderar på om allt står rätt till. Tala ut med din partner lugnt och sakligt och ta därefter beslut om fortsättningen.
Ekonomi: På det ekonomiska området ser det ut som du kan göra säkra framsteg.
Turnummer: 3-4-6-13-16-29-34


Tvillingarna (21/5-21/6):
Du har arbetat hårt och blir nu belönad med belåtenhet, frid och överflöd. Friheten som din framgång har gett, ger starka känslor av tillfredsställelse. Du har tryggt tagit dig igenom hinder till en plats du kan känna dig stolt över. Angelägenheter hemma är givande. Någon kan gifta sig eller planera att flytta ihop med en partner. Frid och harmoni har fastställts och nu söker du stabilitet och engagemang.
Jobb: Du känner dig kanske inte helt tillfreds på jobbet just nu. Troligen är det inte arbetet som är betungande utan du måste hitta lugn och ro inom dig själv.
Kärlek: Du kan vänta dig en tid av lycka på kärleksområdet. Du har många beundrare och du sprider ljus och vitalitet runt omkring dig.
Ekonomi: Kanske dyker pengar som du borde ha fått för länge sedan upp eller du får pengar av en gammal bekant.
Turnummer: 2-4-11-20-25-26-35


Kräftan (22/6-22/7):
Nya idéer tar nu form! Förvänta dig att få stor inspiration, möjligen från ett evenemang eller en situation som tidigare bekymrat dig. Nu ser du möjligheten att skapa något fantastiskt och du är full av iver. Fokusera dina tankar på dina långsiktiga mål och skapa en handlingsplan. Du ser nu sanningen i en situation. Nu är du redo att gå framåt!
Jobb: Om du jobbar, vänta dig en lugn period.
Kärlek: Pengar, kanske arv spelar roll i din relation. Ni får kanske mer pengar, som gör framtiden stabilare, eller så kan ni vänta er att bli gamla tillsammans.
Ekonomi: Du hittar ständigt nya möjligheter för att klara dig.
Turnummer: 3-4-7-22-29-30-34


Lejonet (23/7-22/8):
Det här är tiden då du ska hitta din egen väg. Stegen du tar för att förbättra din karriär eller dina affärer är på rätt spår. Modiga val är nödvändiga när du förflyttar dig framåt och de kommer att bli belönade. Fortsätt att kämpa och bli inte avskräckt av tillfälliga förseningar. Överväg att arbeta med en partner vars kunskaper kompletterar dina egna. 

Jobb: Du är kanske den som försöker vägleda andra. Vägledning är ett jobb som kan passa dig.

Kärlek: Om du är singel betyder kortet du kommer att möta någon av en slump. Relationen kommer att få en karmisk prägel.
Ekonomi: Dags att ta nya tag. Det är inte lönt att grubbla över det som har varit.
Turnummer: 1-3-5-19-20-22-31


Jungfrun (23/8-22/9):
Två personer delar en nära relation. En innerlig vänskap fortsätter att fördjupas. En kärleksaffär stiger till nya höjder av intimitet. Ömsesidig kärlek, respekt och förståelse har utvecklats mellan parterna. Din relation helas och fortsatt engagemang är fortfarande möjligt. Det är inte dags att lämna en relation nu. Konflikter avslutas och förlåtelse ökar.
Jobb: Se dig om. Dina vänner kan vara oärliga och svika dig. Lita inte på någon.
Kärlek: Ni får kanske mer pengar, som gör framtiden stabilare, eller så kan ni vänta er att bli gamla tillsammans.
Ekonomi: Din ekonomi kommer att lösa sig på ett positivt sätt - vänta dig hjälp eller råd från en mogen man.
Turnummer: 7-10-11-13-15-26-33


Vågen 23/9-22/10):
Du har gjort ett utmärkt arbete och förberett för den här tiden i ditt liv. Detta har gjort det möjligt för dig att ta det lugnt och njuta av lite lyx. Du sätter värde på ditt eget sällskap. Du finner frid och förnöjsamhet i din tysta ensamtid. Du söker en djupare mening i livet så du går inåt för inspiration. Nu kan du ha oväntad ekonomisk tur och du kanske satsar på att göra förändringar i hemmet.
Jobb: Framgångarna är små, men stabila och långsiktiga. Du bör i alla fall tänka på att göra annat då och då. Det finns en risk för isolering.
Kärlek: Om det finns lite problem i kärleksrelationen så ta det lugnt och dra inga förhastade slutsatser.
Ekonomi: Du hanterar din ekonomi på ett bra sätt. Du visar självförtroende, optimism och kompetens.
Turnummer: 2-3-4-11-27-29-33


Skorpionen (23/10-21/11):
En situation har kanske inte lösts på det sätt du hade hoppats, men du kan försöka igen. Din kraft ligger inte i hur saker och ting faller ut, utan i hur du hanterar dig själv när du går framåt. Du kan nu känna att priset för den här satsningen är för högt. Värdera noga varför olika händelser har inträffat för att få värdefull lärdom för din framtid.
Jobb: Du kan få löneförhöjning eller få dina varor sålda. Dina affärer går bra. Om du sökt arbete, har du nu chans att få det.
Kärlek: Det finns en sann manlig vän i din närhet. Vårda relationer.
Ekonomi: Du behöver kanske se över dina inkomster och utgifter liksom tänka ut nya lösningar.
Turnummer: 4-20-26-27-29-30-34


Skytten (22/11-21/12):
Om du känner ett tomrum i ditt liv, fyll det med hälsosamma saker! En omplacering eller förändring i ditt arbete eller i relationer är möjlig nu. Kanske är det nu rätta tidpunkten att lämna en smärtsam situation. Är det något från det förflutna som tynger dig bör du ta upp det till ytan, granska vad som hände och sedan kasta det ifrån dig, det gamla ska bort för din tid är NU!
Jobb: Om du nyss sökt jobb, har du nu chansen att få det. Om du är företagare kommer ditt företag att visa sig lönsamt.
Kärlek: Du och din partner trivs mycket bra tillsammans och relationen fördjupas.
Ekonomi: Din ekonomiska situation ser bättre ut än du väntat dig.
Turnummer: 4-14-15-24-30-33-35


Stenbocken (22/12-19/1):
Känner du dig sorgsen? Det kan vara något från ditt förflutna som lever kvar och fortsätter att påverka dig. Lita på att sorgen kommer att försvinna och att du slutligen kommer att se den här situationens syfte i ditt liv. Ta tid för att läka. Håll inte kvar energin av tidigare besvikelser eller konflikter. Kom ihåg att förlåta dig själv för val som du kan önska du hade gjort annorlunda. Du gjorde det bästa du kunde då och tillåt dig själv att gå vidare.
Jobb: På jobbet kommer en del händelser att plötsligt ändra ordning och inriktning.
Kärlek: Om du befinner dig i en relation, kan du få en känsla av att du har fastnat i fel relation. Tala ut med din partner om hur du känner så du får klarhet.
Ekonomi: Bäst att hålla hårt i slantarna nu. Kan komma oväntade utgifter.
Turnummer: 4-9-11-23-28-33-35


Vattumannen (20/1-18/2):
Du känner dig kanske stressad, ändå klarar du av att upprätthålla status quo på arbetet och hemma. Om du funderar på att byta karriär behåll ditt nuvarande jobb och övergå långsamt till det nya. Om du kämpar med att göra ett val, försök med ett mer lekfullt tillvägagångssätt. Om du tar det lite lättare kan du enkelt finna svaret. Var öppen för kreativa idéer eller nya perspektiv.
Jobb: Om du är arbetslös och söker arbete, är det nu lite svårare att få jobb. Men misströsta inte, bättre tider kommer snart.
Kärlek: Det finns tecken på att en person har starka känslor för dig, men du vet inte vem det är ännu.
Ekonomi: Du har kanske en idé eller plan på hur du ska kunna förbättra din ekonomi, men inget som du berättar för andra om.
Turnummer: 1-12-20-25-30-32-33


Fiskarna (19/2-20/3):
En tid har du kanske känt det som att inget händer och att allt stannar till i livet, något som leder till en känsla av stagnation och hjälplöshet. Men ta det bara lugnt du kommer snart att ta kontrollen över situationen och gå vidare. Tänk bara positivt att allt kommer att bli bättre och att din situation inte varar för evigt.
Jobb: Om du väntar dig förbättringar på arbetet, vänta dig en tid då inget händer.
Kärlek: Om du befinner dig i en relation, står kortet för att du och din partner nu konstruerar era framtidsplaner och att ni är seriösa.
Ekonomi: Kanske kan en känsla av att ha blivit blåst på pengar infinna sig.
Turnummer: 1-16-18-28-33-34-35

❤Ha en underbar vecka och njut av varje dag❤

      Kram