29. aug, 2018

Veckans DRAKE onsdag 29 augusti

Här kommer veckans helt makalösa Drake från Dragon Oracle Cards av Diana Cooper. Översatt till svenska så gott jag kan.

 

BLUE DRAGON FROM THE PLEIADES (Blå Drake från Plejaderna) 7:e dimensionen.


Förbereder dig att acceptera healing från universums Källa.
"Acceptera en aktivering av hjärtat. Ge och ta emot healing från hjärtat."

 

Plejaderna är en stjärnsamling av healing. Mellan Universums Källa och Plejaderna finns en blå eterisk ros (se bilden). Den har 33 kronblad, för att 33 är vibrationen av Kristi Ljus. Den här rosen är en transformator genom vilken ren healing från Källan laddas ned till Mästarna av Plejaderna. De för den vidare, vid en lämplig frekvens, till Änglar och Drakar som i sin tur sprider den vidare till de människor som är redo.


De helt otroliga 7-dimensionella Blå Drakarna från Plejaderna håller rosen i sina hjärtan och utstrålar healing från Källan. De svävar runt oss medan de häller den här blå hjärt-healingen in i oss så snart som de ser att vi är redo. De aktiverar och lyser upp en högfrekvent blå ros i vart och ett av våra 12 chakran, och förbereder våra energifält så att  Änglarna från Plejaderna kan ansluta sig till oss. De kommer då att stanna vid oss så att vi lätt kan känna healingvibrationen från den blå rosen och ge den vidare till andra.


En Blå Drake från Plejaderna har kommit till dig idag för att erbjuda dig healing genom att lysa upp en blå ros i vart och ett av dina chakran. Slappna av, inbjud den till att röra vid dig och acceptera varje energi den ger dig.


Alternativt har den kanske sökt sig till dig för att föreslå dig att ge underbar blå Plejadisk healing, under Nådens Lag, till andra. Om din önskan är att göra detta så tala om att du är redo och den kommer att aktivera en stor kraftfull blå ros i ditt hjärta så att du kan dirigera healing från Källan till en person eller situation.

❤Ha nu en helt magisk blåskimrande vecka❤

     Kram