2. sep, 2018

Horoskop m Tarotkort o Turnummer V-36

Här kommer veckans horoskop för perioden 3 sept - 9 sept.

 

Väduren (21/3-19/4):
Har du en problematisk situation i ditt liv nu? Du kan definitivt hantera den för du är mycket starkare än du tror. Du behöver dock beväpna dig med en hel del tålamod och inte driva på alltför hårt. Ta ett lite mjukare och vänligare sätt att hantera situationen, det vinner du på i längden. Tro på din förmåga att klara av detta så kommer du känna dig starkare. Se på utmaningen som en möjlighet!
Jobb: Är det en viss irritation på jobbet så är det där du ska visa din styrka genom vänlighet kommer du långt.
Kärlek: Är du singel så finns det nu goda chanser till att träffa någon intressant person.
Ekonomi: På det ekonomiska området har du nu goda chanser att nå förbättringar.
Turnummer: 10-11-15-21-26-29-33


Oxen (20/4-20/5) :
Ditt arbete fortsätter att växa och skörd är nära förestående. Tålamod är väsentligt när du pausar för att planera dina nästa steg. Du kan tycka att du har långt att gå men glöm inte hur långt du redan har kommit. Granska och bekräfta dina framsteg från ett vidare perspektiv. Oro angående den nuvarande situationen är ogrundad. Det här är en bra tid för att vila eller ta semester för att ladda om dina batterier.
Jobb: Om du väntar dig förbättringar på arbetet, vänta dig en tid då inget händer. Om du är arbetslös, så får du nog vänta ett tag till på att något dyker upp.
Kärlek: Du kan vänta dig en starkare och mer kärleksfull relation till din partner. Korten tyder också på graviditet.
Ekonomi: Din ekonomi påverkas i stor utsträckning av ditt sociala liv, så överskrid inte din budget.
Turnummer: 1-2-4-7-11-21-30


Tvillingarna (21/5-21/6):
En händelse nyligen har kanske varit som en väckarklocka för dig till att göra förändringar i livet. Det här kan vara en ny upptäckt eller något som du har vetat om men skjutit upp. Nu har du insett att den här situationen inte kan ignoreras och ett beslut är nödvändigt att ta. Tillåt dessa nya insikter att motivera dig att följa ditt hjärtas sanna röst och din intuition.
Jobb: Om du söker jobb, känns kanske allt meningslöst och du tror inte på att du kan hitta jobbet som passar just dig. Men ha lite tålamod och positiva tankar så kommer det ändå.
Kärlek: Kanske har du nyligen blivit förälskad eller så finns det någon som blivit kär i dig fast du inte vet om det ännu.
Ekonomi: Kanske dyker pengar, som du borde ha fått för länge sedan, upp eller du får pengar av en gammal bekant.
Turnummer: 3-4-8-19-25-28-29


Kräftan (22/6-22/7):
Även om det känns som om det inte händer någonting, är det tillfälligt. Använd därför den extra tid du har fått till att tänka över dina strategier för framtiden. Omfamna din unika och eklektiska tro eller inställning istället för att följa strömmen. Det är också en bra tid för att vara generös med din tid, uppmärksamhet och gåvor. Detta "tionde" återgäldas flerdubbelt av universum till dig!
Jobb: På ditt jobb är du kanske stressad och orolig. Försök koppla ifrån din oro, meditera i lugn och ro och finn din inre frid så får du bättre kontroll över dina känslor på jobbet.
Kärlek: Vänta dig inte att något speciellt skall hända i ditt kärleksliv. Du kan också behöva en tid av återhämntning efter en period av problem.
Ekonomi: Det finns nu chans till att dina ekonomiska mål uppfylls och allt löser sig.
Turnummer: 5-7-16-23-25-26-34


Lejonet (23/7-22/8):
En spännande ny möjlighet dyker upp i ditt liv. Kreativa och inspirerande karriärmöjligheter kommer i sikte. Nu är det dags att helt och fullt ta emot nya äventyr som dyker upp. Ge dig hän! Utvecklande idéer bör ivrigt eftersträvas. Det här är en tid god som någon för att ta risker för att följa dina drömmar. Om du vill förändra ditt liv, gör det nu!
Jobb: På jobbet kan du njuta av en del framgångar du är omtyckt och gör ett bra jobb.
Kärlek: Du kommer kanske att möta någon som du redan känner och som du tycker om. Det kan vara fråga om djupare vänskap eller något mer.
Ekonomi: Dina ekonomiska problem kan vara så pass stora att oron tar över. Finns ingen annan väg att gå än att omgående fixa till en budget och ha stenkoll på utgifterna. Klarar du inte det själv så finns det experter att fråga om råd.
Turnummer: 3-5-6-8-20-33-34


Jungfrun (23/8-22/9):
Just nu kan du drömma en hel del. Några av dessa drömmar kan vara viktiga för dig att komma ihåg för att du ska gå rätt väg framöver. Det kan också vara så att en ny person eller en känslomässig situation kommer in i ditt liv. Det kan vara början på en vänskap eller romans. En nuvarande relation kan gå in i en ny fas. Din intuition och psykiska förmågor kan också öka under denna tid.
Jobb: Det kan dyka upp en ny inkomstkälla eller ett erbjudande som kan leda till jobb.
Kärlek: I din relation får du lika mycket som du ger.
Ekonomi: Har du problem med ekonomin nu så är det kanske dags att ta hjälp av någon kunnig person.
Turnummer: 1-7-16-17-19-21-28


Vågen 23/9-22/10):
Du behöver inte stanna i din nuvarande situation om du är olycklig. Även om du kan känna att det inte finns någon väg ut, titta igen! Det finns massor av möjligheter att frigöra dig från den här situationen på ett hälsosamt och harmoniskt sätt. Först måste du dock känna dig mer trygg i dina kunskaper. Tro på dig själv och tänk positiva tankar just nu.
Jobb: Korten kan betyda att du är smart, objektiv, vaken och kylig oavsett om du är arbetslös eller jobbar eller att du kommer i kontakt med någon myndighet.
Kärlek: Du kanske får ett meddelande från någon som har ett intresse för dig, men även att den du har börjat träffa inte riktigt är intresserad utan leker.
Ekonomi: En person, troligtvis en kvinna, kan ge dig råd eller hjälp angående din ekonomi.
Turnummer: 2-4-8-10-14-28-34


Skorpionen (23/10-21/11):
Det är dags att omvärdera din situation därför att du för närvarande missar chansen. Lösningen du söker är rakt framför dig. Lyckligtvis arbetar positiva krafter med att hjälpa dig nu. Öppna dina ögon för möjligheter och ta emot hjälpen som erbjuds dig. Det är möjligt att du genom att fokusera på vad du inte har, tar för givet alla goda saker som du faktiskt har. "Lätt att gå vilse i sin egen lilla värld".
Jobb: På jobbet är inte allt som det verkar vara. Se upp för manipulation och lögner
Kärlek: Det är kanske stillestånd som äger rum i kärlekslivet just nu.
Ekonomi: Dina ekonomiska mål verkar uppfyllas. Nu är tiden inne för lite firande, att släppa alla bekymmer och ha roligt tillsammans med andra.
Turnummer: 2-7-8-9-15-16-35


Skytten (22/11-21/12):
Du kan få en befordran, löneförhöjning eller oväntade pengar. Om du startar ett nytt företag kommer satsningen sannolikt att lyckas. Grunden till välstånd är väl lagd. Det är också en bra tid för att göra en investering. Överväg alla möjligheter noggrant. Du kan snart få ta emot några viktiga juridiska dokument, kontrakt eller brev. Turen är verkligen på tecknets sida nu.
Jobb: På jobbet kan du uppleva motstånd men du inser att det är dags att göra det du skall göra, även om andra inte tycker om det. Du tar kontrollen över situationen och segrar.
Kärlek: I din relation tar du och ger. Du kan också få viktig hjälp av någon som tycker om dig.
Ekonomi: Din ekonomi påverkas i stor utsträckning av ditt sociala liv så att hålla balansen mellan inkomster och utgifter bör prioriteras högst.
Turnummer: 3-8-13-22-28-29-34


Stenbocken (22/12-19/1):
Kanske är det dags att skapa ett sparkonto eller se över dina spendervanor. Det är också möjligt att du är för ekonomiskt försiktig. Du har nu även en möjlighet att donera tid eller pengar till välgörenhet eller aktningsvärda ändamål. Ditt hårda arbete betalar sig men var vaken för nya möjligheter. Förändring är oundviklig och kan skapa nya källor av överflöd. Var öppen för nya och spännande möjligheter.
Jobb: Du och dina arbetskollegor jobbar bra tillsammans nu.
Kärlek: Någon kanske blandar sig i ditt kärleksliv och ställer till förtret.
Ekonomi: Du söker ny inspiration och nya lösningar.
Turnummer: 1-2-6-7-9-15-35


Vattumannen (20/1-18/2):
Det här är en tid för stora insatser och framgång! Människor har höga tankar om dig och ditt rykte är förträffligt. Du har tagit bra beslut och arbetat hårt. Du kan få någon sorts offentligt erkännande för dina insatser eller du kan få en utmärkelse för dina bedrifter. Goda nyheter är på ingående. Det kan vara en befordran eller ett nytt jobberbjudande.
Jobb: Du kan nu få hjälp och stöd på ditt jobb (eller ditt arbetssökande) och detta känns mycket bra
Kärlek: Du kan nu komma att möta någon som du redan känner och som du tycker om.
Ekonomi: Din ekonomi kan komma att förändras plötsligt, förmodligen till det bättre.
Turnummer: 1-2-3-7-16-23-24


Fiskarna (19/2-20/3):
Du är kanske för fokuserad på vad du inte har. Hjälp finns nära, men din pessimism hindrar dig från att känna igen den. Det är dags att ompröva dina tankar, orden du använder och dina föreställningar kring pengar. Sluta att klaga och acceptera all hjälp som erbjuds. Lyckligtvis kommer saker och ting att förbättras och dina obehagliga känslor är bara tillfälliga.
Jobb: Du har stor potential och gör framgångar men problemet är kanske att du inte tar någonting på stort allvar.
Kärlek: I kärleksrelationer får du tillbaka lika mycket som du ger.
Ekonomi: Din ekonomi bör fungera tillfredsställande så länge du inte gör impulsiva inköp.
Turnummer: 2-4-17-23-24-25-35

❤Ha en underbar sensommar-vecka❤

      Kram