5. sep, 2018

Veckans DRAKE onsdag 5 sept.

Här kommer veckans magiska Drake från Dragon Oracle Cards av Diana Cooper. Har översatt till svenska så gott jag kan.

 

GOLD AND SILVER VIOLET FLAME DRAGON (Guld och Silvervioletta Flamman Drake) 5:e dimensionen.


Transformerar allt gammalt omkring dig med visdom och välvilja.
"Det är tid för transformation, magi och healing. Erbjuder sin tjänst med behag."


Femdimensionella Guld och Silvervioletta Flammans Drakar är kraftfulla alkemister. När de kommer till oss, transformerar de det gamla och tillåter magi och underverk att uppenbaras istället. Dessa magnifika Drakar arbetar med Ärkeängel Zadkiel och St Germain, mästare av upplysning, och de länkar oss automatiskt med dem när vi kallar på dem. St Germain var en stor magiker och Drakmästare. När vi uttalar hans namn, vidrör ett underbart ljussken oss. Ärkeängel Zadkiel, belyser också oss och Drakarna när vi kallar på honom.

Drakarna omger oss med guld och silvervioletta flammor av visdom, välvilja och transformation. De violetta flammorna förvandlar det gamla och höjer frekvensen till en högre nivå, silverflammor ger oss gudomligt feminint behag och guldflammor översköljer oss med visdom.


Det här kortet föreslår att det är tid att lämna alla aspekter av ditt liv som inte längre tjänar dig. Be de Guld och Silvervioletta Drakarna att totalt rensa alla tankar om detta från dina energifält. Föreställ dig eller känn in hur de eteriskt bränner upp det gamla. Be dem sedan att ersätta detta med nya och glädjefulla möjligheter som kommer till dig via en högre frekvens.


När du ansluter dig med dessa Drakar, får du en underbar möjlighet till att arbeta med healing. Du kan sända under Lagen om Nåd till vilken person eller plats som behöver transformeras. Kom ihåg att du då också arbetar tillsammans med St Germain och Ärkeängel Zadkiel, som kommer att upplysa dig.


Så ta några stunder nu och dirigera dessa Drakar till att heala människor, platser, situationer och hela världen.

 

❤Ha nu en magiskt healande vecka, du kan mer än du tror❤

     Kram