8. sep, 2018

ORAKELKORT Vilket val ska jag göra!

Här kommer helgens Orakelkort från Energiänglarna. Vad kan då passa bättre, nu denna valhelg än det här kortet om obeslutsamhet och Vilken väg ska jag välja! 

 

 


Vilket val ska jag göra?


Kortet visar att det nu finns två (eller flera) möjliga val i ditt liv. Det visar hur du ängsligt tittar på 2 vägar att gå och undrar vilket som är det bästa valet. Ännu står du still och är konfunderad över de olika känslor du känner och din obeslutsamhet. Du kan tillbringa dagar, månader och år i den här motstridiga energin - samtidigt som du känner hur din livsenergi hålls tillbaka.

Den här obeslutsamheten paralyserar din vilja, vilket håller tillbaka, medan du väntar på att bli säker på att du gör det rätta valet. Det är dags att sluta analysera hit och dit och släppa dina tvivel som har hållit dig fast.

Sätt dig i lugn och ro och meditera över dina val och se vart din själ leder dig. Överväg vilken riktning som visar sig mest både i process och slutmål. Följ ditt hjärta och gör ditt uppriktiga val.

 

AFFIRMATION "Jag slår tillbaka rädsla och går framåt med mod och tillit. Jag har makten att bestämma mitt eget öde - nu och för alltid".

 

❤Ha en fantastisk helg och följ ditt hjärta i alla val❤

     Kram