12. sep, 2018

Veckans DRAKE onsdag 12 sept.

Här kommer ännu en helt otroligt fantastisk Drake från Dragon Oracle Cards av Diana Cooper. Översatt till svenska så gott jag kan.

 

SOURCE DRAGON (Källans Drake) 9:e dimensionen.


Tonar in dig på det oändliga.


"Var stilla i tystnaden, magi kan hända. Var i nuet".


I centrum av alla dimensioner, galaxer och universum finns en oändlig punkt av ren stillhet och kärlek. Det är hjärtat av Källan och från detta flyter den mest fantastiska ljuskälla.


När önskningar från Källan strömmar framåt, sjunger de upplysta Änglarna, kända som Serafer, ..'Ohm'.. vibrationen från härskarskapelsen på en 12-dimensionell frekvens. Detta möjliggör för Skaparen att sprida tankar som säd, in i Universum.


9-dimensionella, transparent vita, Drakar från Källan existerar enbart för att deltaga i den gudomliga viljan att vända önskningar till verklighet. De stiger ner genom ljuset till en 9-dimensionell nivå så att vi kan få tillgång till den - de agerar som portaler av ljus genom vilka vi kan ansluta oss med energierna från det oändliga.


En Drake från Källan har nu kommit till dig för att det är tid för dig att njuta av en period av medveten stillhet. Andas djupt och lyssna på tystnaden. Något mycket heligt kommer in i ditt liv. Detta kan vara vad som helst, från förverkligandet av en länge önskad dröm till att bli en sann mästare. Detta kommer att uppenbaras för dig nu. Var uppmärksam, lugn och fokuserad och kom ihåg att andas djupt. Andningen är nyckeln till att vara i nuet och det är då som den största magin händer.


Be Källans Drake att ledsaga dig i varje steg du tar på din spännande nya resa och kom alltid ihåg att det du gör just nu skapar din framtid.

 

❤Ha en fin vecka i lugn och harmoni❤

      Kram