16. sep, 2018

Horoskop m Tarotkort o Turnummer V-38

Här kommer veckans Horoskop för 17 sept - 23 sept  

 

Tänk på att veckan blir precis vad du själv gör den till. Med en positiv inställning drar du till dig positiva händelser.

 

Väduren (21/3-19/4):
Livet är magiskt! Du har resurserna eller förmågan att manifestera det du vill. Det är nu rätt tid att starta nya projekt. Om du har haft några tvivel angående din förmåga att manifestera dina drömmar, släpp dem. I själva verket får du mer framgång ju mer självförtroende du har. Dina livserfarenheter har utbildat dig för denna stund, och de möjligheter som finns tillgängliga för dig just nu är magiska.
Jobb: På jobbet kanske du behöver tänka över dina avsikter liksom dina mål.
Kärlek: Du och din partner kommer överens med varandra och ni är redo att göra planer inför framtiden.
Ekonomi: På det ekonomiska området gör du säkra framsteg.
Turnummer: 1-3-5-11-12-24-32


Oxen (20/4-20/5) :
Kanske är det dags att skapa ett sparkonto eller se över dina spendervanor. Det är också möjligt att du är för ekonomiskt försiktig. Ditt hårda arbete betalar sig men var vaken för nya möjligheter. Förändring är oundviklig och kan skapa nya källor av överflöd. Var öppen för nya och spännande möjligheter. Låt inte rädslobaserade tankar begränsa dina handlingar.
Jobb: Söker du jobb tror du kanske inte på att du kan hitta jobbet som passar just dig. Men var lugn allt kommer att lösa sig framöver.
Kärlek: Har det varit lite problem i relationen kanske du nu drar dig undan för att tänka igenom saker och ting.
Ekonomi: Din ekonomi kan vara trygg och stabil, men ändå är du rädd för att förlora allt du har. Försök slappna av lite. Pengar är inte allt här i livet.
Turnummer: 1-3-4-14-17-26-27


Tvillingarna (21/5-21/6):
Du kanske står inför ett komplext beslut och det är svårt att välja mellan valen du har. Om du är dragen till en speciell färg just nu så kan den ha en betydelse och ge vägledning till dina val. Röd betyder hem, pengar och säkerhet. Orange betyder kreativitet, beroenden och sexualitet. Gul betyder makt och kontroll. Grön betyder kärlek och helande. Ljusblå betyder kommunikation och sanningssägande. Mörkblå betyder visioner och psykiska förmågor och Violett betyder andlighet. Försök att fokusera och undvik orealistiska förväntningar.
Jobb: Någon kan vara oärlig och svika dig. Lita inte fullt ut på någon.
Kärlek: Ni har det bra men kanske lite tråkigt tillsammans. Allt sker enligt rutin. Så försök hitta på något roligt nu.
Ekonomi: Din ekonomi påverkas i stor utsträckning av ditt sociala liv så tänk efter om du verkligen kan spendera pengar på allt det du vill.
Turnummer: 6-7-11-19-26-28-33


Kräftan (22/6-22/7):
Din önskan om att nå framgång kräver en del arbete. Skapa en detaljerad plan för hur du ska fortsätta och behåll en lugn och bestämd kontroll över hur den planen blir förverkligad. Tillåt dig att ta ledningen i din karriär och alla projekt du arbetar med. Tro på din förmåga att vara en positiv och diplomatisk ledare. Organisera allt så att du kan bli mer effektiv.
Jobb: På jobbet kan du komma att stå väldigt nära en viss person som du känner gemenskap med.
Kärlek: I relationer kan korten betyda att man omvärderar sin relation, och vilket värde det har för dig.
Ekonomi: Det verkar som du hanterar din ekonomi på ett bra sätt. Du är verkligen självständig.
Turnummer: 2-7-8-11-13-17-24


Lejonet (23/7-22/8):
Du kan definitivt hantera din nuvarande situation. Istället för att driva det hårt, är det dock bättre för dig att närma dig detta med medlidande, vänlighet och mildhet. Din styrka och effektivitet ökar när du tror på dig själv och din förmåga att växa av erfarenheterna du har i livet. Se på utmaningar som möjligheter att lära och lägg till din kunskap och din egen magi.
Jobb: Du är trygg i dig själv och arbetet går bra.
Kärlek: Det kan vara så att du känner dig blockerad i en viss relation eller utanför på något sätt.
Ekonomi: Kanske behöver du granska dina papper och räkningar. Har du förbisett något?
Turnummer: 1-7-16-20-27-29-35


Jungfrun (23/8-22/9):
Din önskan har möjlighet att gå i uppfyllelse! Det som du har bett om har slutligen manifesterats. Din oro borde nu försvinna när dina ansträngningar blir belönade. Finansiella förhoppningar kan nu bli förverkligade. Turen förföljer dig! De enkla nöjena i livet finns nu i överflöd. Lyx och materiell bekämlighet kommer till dig. Du är omgiven av skönhet, lycka och belåtenhet.
Jobb: Det kan uppstå en konflikt på jobbet som kommer att lösas med ovanliga medel.
Kärlek: Kanske är inte allt på topp inom kärlekslivet just nu. Men ha förtröstan det kommer att bli bättre.
Ekonomi: Kanske har du stor förväntan på din ekonomi just nu. Men du får ha lite tålamod allt kommer inte på en gång.
Turnummer: 1-4-8-9-12-25-30


Vågen 23/9-22/10):
Du verkar ha all anledning att ha hopp och positiva förväntningar! Tro på dina drömmar och se på din framtid med optimism, spänning och tillförsikt. Gör långsiktiga planer. Nu är det dags att visualisera ditt liv som du vill att det ska vara och att ta ett steg mot det. Förväntningarna du skapar planteras i bördig jord. Lita på och följ din intuition eftersom den är mitt i prick.
Jobb: Har du fastnat mentalt, och inte kan hitta nya lösningar. Öppna ögonen och se dig om för det finns lösningar närmare än du tror.
Kärlek: Relationer ser ut att vara stabila nu. Om du är singel, kan du när som helst möta någon spännande person.
Ekonomi: Dina eventuella ekonomiska problem kommer att lösa sig.
Turnummer: 1-3-11-13-14-23-33


Skorpionen (23/10-21/11):
Du är kanske lite för fokuserad på vad du inte har. I så fall är det dags att ompröva dina tankar, orden du använder och dina föreställningar kring pengar. Sluta att klaga och acceptera all hjälp som erbjuds. Lyckligtvis kommer saker och ting att förbättras och dina obehagliga känslor är bara tillfälliga. Under tiden är det viktigt att du tar hand om din fysiska och emotionella känsla.
Jobb: Tiden går och det är inte så mycket som händer. Allt står inte stilla och du rör dig sakta men säkert mot lugnare vatten.
Kärlek: Du behöver jobba med självkänslan om det är så att du känner oro eller osäkerhet i din relation.
Ekonomi: Kanske behöver du bry dig lite mer om din ekonomi. För det kan vara så att dina inkomster försvinner i alltför stor takt.
Turnummer: 1-5-12-17-25-26-28


Skytten (22/11-21/12):
Det är snart dags för ett firande! Bröllop, budskap om graviditet eller födelse och återseenden är troliga. Examen eller befordran kanske väntar runt hörnet. Du arbetar kanske lite för hårt och måste lära dig att slappna av. Du behöver ha mer roligt! Finns det möjlighet så ordna ett party eller åk på semester, alla behöver en rejäl återhämtningsperiod mellan varven.
Jobb: Jobbet skapar möjligheter för inlärning, förståelse och inre utveckling.
Kärlek: Just nu verkar det vara stillestånd för den som söker kärleken. Men slappna av och ta hand om dig själv. Bättre tider kommer.
Ekonomi: Möjlighet att inleda ett nytt projekt som kommer att ge avkastning i framtiden. Det kan vara fråga om ett företag eller ett kreativt projekt
Turnummer: 1-7-11-17-19-21-33


Stenbocken (22/12-19/1):
Kanske har du nu avslutat något mycket viktigt och du är redo för att gå vidare till något nytt. Du har erfarit betydande upplysning och utvecklat din medvetenhet om hur du ska uppnå glädje och belåtenhet. Du känner stor tacksamhet. Det kan också vara så att du uppnått en ny frihet och vågar satsa på framtiden. Kanske är det i form av ett nytt boende eller ett nytt arbete.
Jobb: Ditt jobb är din källa din inkomst och du kanske känner en inre oro för att förlora det. Försök släppa din oro som kan ge stressrelaterade åkommor. Det finns andra jobb!
Kärlek: Eventuella problem gör att ni kommer att kämpa mycket - och kanske kan ni ta er över dessa.
Ekonomi: Slappna av vad det gäller din ekonomi, ingen anledning till oro så länge du håller koll på utgifter och inkomster.
Turnummer: 1-5-10-12-15-16-33


Vattumannen (20/1-18/2):
Du kan få en befordran, löneförhöjning eller oväntade pengar. Om du startar ett nytt företag kommer satsningen sannolikt att lyckas. Grunden till välstånd är väl lagd. Det är också en bra tid för att göra en investering. Överväg alla möjligheter noggrant. Du kan snart få ta emot några viktiga juridiska dokument, kontrakt eller brev.
Jobb: I ditt jobb, gäller det att bli betraktad som någon som andra kan lita på. Dina chefer kommer att ge dig alltmer ansvar om du lyckas övertyga dem om att du är pålitlig.
Kärlek: Är du singel kan du nu kanske träffa på en något äldre person som är mycket stabil i sina relationer.
Ekonomi: Ekonomin verkar balanserad och du har det mesta du behöver. Dina ekonomiska mål kommer att uppfyllas.
Turnummer: 3-4-14-18-20-21-31


Fiskarna (19/2-20/3):
En fin vecka säger korten. Allt går lätt under veckan och inga större problem uppstår. Det mesta kommer att gå precis så som du vill och du kan slappna av och känna dig nöjd. Det kan till och med bli så att en önskan du haft en längre tid nu kommer att gå i uppfyllelse. Det kan också vara så att du nu får lite för mycket av det goda och lättjan slår till. Glöm inte daglig motion så inte vikten ökar nu.
Jobb: Framstegen är tydliga på jobbet. Du har gjort ett bra jobb hittills och du kan vänta dig en bättre position i framtiden. Om du inte är nöjd med ditt jobb, kan korten också betyda att du söker efter nya möjligheter.
Kärlek: Just nu kanske du har ett behov av att vara ensam och fundera över vad du egentligen vill ha ut av relationen.
Ekonomi: Se upp så att du inte blir utnyttjad eller lurad på något sätt i ekonomiska frågor.
Turnummer: 2-4-7-12-20-21-23

 

❤Ha en fantastisk vecka❤

      Kram