19. sep, 2018

Veckans DRAKE onsdag 19 sept

Ännu en underbart härlig Drake från Dragon Oracle Cards av Diana Cooper. Har översatt till svenska så gott jag kan.

 

GOLDEN SOLAR DRAGON (Gyllene SolDrake) 7:e dimensionen

Hjälper dig att stå i din maskulina kraft med vishet.
Låter ditt DNA omprogrammeras och ljuskoder aktiveras. Bli en inspirerande ledare.


Gyllene SolDrakar är 7-dimensionella varelser som kommer från Helios, den Stora Centrala Solen. Det här är solen bortom vår egen sol, där Ärkeängel Metatron skapar ljusmateria som är grunden för vår existens. Helios är porten mellan vårt Universum och "Källan av Allt som Är."


De Gyllene SolDrakarna från Helios vidrör oss med gudomlig maskulin energi. De ingjuter oss med kurage, styrka, logik, ledarskap och kvaliteterna av den fredliga krigaren. Sedan balanserar de detta med gyllene visdom, allt i en mycket högre frekvens än vi är vana vid. När de arbetar tillsammans i harmoni med Silvermånens Drakar aktiverar de oss alla, lyser upp vårt DNA inom oss som har varit vilande sen Atlantis föll. Vi blir intensivt omprogrammerade i förberedelse för den nya Gyllene Tiden.


Den Gyllene SolDraken som har kommit till dig nu ber dig att balansera ditt liv, lyssna till din inre visdom och bli en ledare. Våga säga din själs sanning. Hålla fast visionen av en 5-dimensionell värld. Beskydda de som är mindre begåvade än du är. Med hjälp och guidning från den här Draken, kan du bli ett levande exempel för många människor.


När du strävar efter att bli en vis andlig ledare så kom ihåg att med sann maskulin kraft, använd med visdom, hjälper du dig själv och de omkring dig att känna sig trygga. Tillbringa en liten stund varje dag till att fokusera på, eller föreställa dig att solen skiner på ditt tredje öga och känn in ljuskoderna som de Gyllene SolDrakarna riktar mot dig.

 

❤Ha en gyllene vecka❤

      Kram