22. sep, 2018

Helgens ORAKELKORT

Här kommer helgens kort från Ärkeänglarnas Orakelkort. Det är ÄÄ Haniel som kommer med budskapet. Hennes färg är blåaktigt vit och kristallen Månsten är bra att använda vid känsliga situationer.

 

KÄNSLIGHET


Ärkeängel Haniel;   "Du är extra känslig för energier och känslor just nu. Respektera dig själv och dina känslor."


Känslighet är en vacker och kraftfull gåva, och det finns ingentig sådant som att vara "för känslig". Din känslighet hjälper dig att se sanningen om situationer och människor och det är viktigt för dig att lita på och följa dessa aningar, intuitiva känslor och intryck.

Tillbringa tid ensam i naturen för att utveckla din sensitivitet ytterligare. Undvik tuffa situationer och starka kemikalier. Be mig att hjälpa dig att välja livsbejakande mat, dryck, sällskap och aktivteter hemma eller på jobbet. Du ska veta att det är ofarligt för dig att känna djupa känslor, för de är en del av din sensitivitet.

Haniel säger: Visualisera oss två inneslutna i ett vackert blåvitt ljus. Detta ljus löser upp lägre energier och omvandlar dem till kärlek. Ljuset hjälper dig också att skilja mellan dina och andra människors känslor.


Haniel hjälper oss att hedra våra naturliga cykler, humörförändringar och naturliga rytm. Hon hjälper oss att ta till oss alla aspekter av oss själva, inklusive våra styrkor, tillkortakommanden och skuggsidor.

Kalla på henne om du någon gång känner dig osäker på, eller inte trivs med, dig själv. Haniel kommer att hjälpa dig att uppskatta dig själv och se hur vacker du är just nu.

 

❤Ha en helt fantastisk helg❤

      Kram