23. sep, 2018

Horoskop m Tarotkort o Turnummer V-39

Här kommer veckans Horoskop för 24 sept - 30 sept 

 

Tänk på att veckan blir vad du själv gör den till. Varje dag kan du säkert hitta något litet guldkorn att glädjas över.

 

 

Väduren (21/3-19/4):
Låt inte något hindra dig från att gå din rätta väg. Om du känner ett tomrum i ditt liv, fyll det med hälsosamma saker! En omplacering eller förändring i ditt arbete eller i relationer är möjlig nu. Du har kanske varit med om en smärtsam situation och behöver nu gå vidare utan inblandning från någon annan. De inre sökningarna efter svar kan uppenbaras för dig nu.
Jobb: På jobbet råder kanske osäkerhet. Du vet inte hur situationen blir för dig just nu.
Kärlek: Är du singel så kanske du snart träffar någon som du känner dig attraherad av.
Ekonomi: Du kanske inte bryr dig så mycket om din ekonomi - pengar kan dyka upp i små mängder, men de försvinner lika snabbt. Var mer noga med vad du spenderar på.
Turnummer: 1-4-5-11-22-25-28


Oxen (20/4-20/5) :
Du kan känna dig överrumplad när frenetiska aktiviteter tar över. Det är uppiggande och lite överväldigande men det känns bra att se sina drömmar uppfyllas. Plötsligt har du många saker på gång. För många bollar i luften kanske? Du behöver ta emot nödvändig information. Kanske kommer det att bli en resa framöver eller en oväntad nivå av framgång.
Jobb: På jobbet har du lyckats få allas respekt. Du är omtyckt av dina arbetskamrater.
Kärlek: Efter en tid av eventuella problem, väntar du helt enkelt på bättre tider. Det ger dig tid att tänka över ganska mycket.
Ekonomi: Var inte rädd för att använda dig av hela din kreativa potential, då finns förutsättningar för att din ekonomi får ett uppsving.
Turnummer: 10-12-14-16-27-28-29


Tvillingarna (21/5-21/6):
Du har ditt hjärta i ditt arbete eller studier eller drömmer om att starta eget. Ditt engagemang, skicklighet och dina talanger är uppskattade och blir snart belönade. Det finns dock fortfarande mer att lära. Överväg att ta lektioner som har med dina intressen eller ditt yrke att göra. Du uppmanas nu till ett seriöst engagemang i studier eller i att forska. Det kan vara dags att gå tillbaka till skolan.
Jobb: På jobbet är kanske inte allt är som det verkar vara. Se upp så du inte blir förd bakom ljuset.
Kärlek: Du tycker kanske nu att du klarar dig själv, är något bitter, använder din hjärna till 100% men ger inte utrymme för kärleken. Släpp allt gammalt så nytt kommer in.
Ekonomi: Se över din ekonomi. Om du har tur och självbehärskning, kommer du även att lyckas lägga undan lite pengar.
Turnummer: 1-2-3-4-7-34-35


Kräftan (22/6-22/7):
Du behöver fortsätta med ditt nästa projekt! Ta ett steg åt sidan och granska allt du har gjort och gör sedan en plan för framtiden. Du behöver se på saker på ett långsiktigt sätt. Du är säkert nöjd med hur långt du har kommit, men vila inte på lagrarna! Du kan behöva tålamod medan du inväntar resultat från dina tidigare beslut. Använd tiden till att utforska möjligheterna för att främja dina affärer.
Jobb: Om du söker jobb, kanske allt känns meningslöst och du tror inte på att du kan hitta jobbet som passar just dig. Men slappna av och tro på dig själv, det kommer att ändras.
Kärlek: I kärlekslivet kan det uppstå problem med partnern eller i förhållandet. Ni kommer dock att stå ut med varandra och modigt ta er igenom alla problem och hinder som uppstår.
Ekonomi: Är det problem med ekonomin just nu så kommer du behöva se över dina inkomster och utgifter liksom tänka ut nya lösningar.
Turnummer: 1-16-21-24-28-32-34


Lejonet (23/7-22/8):
En underbar ny person kan nu komma in i ditt liv! Det kan innebära en spirande romantisk relation eller nyväckt romans inom din nuvarande relation. Positiva känslor som glädje, njutning och lycka är sannolika. Du kanske upptäcker att du blir kär. Dina psykiska förmågor, särskilt din känsla att känna in (intuitiva känslor) sätter fart nu. Andlig tillväxt åtföljer de rika emotionella erfarenheter du upplever just nu.
Jobb: Framgångarna är kanske små, men stabila och långsiktiga.
Kärlek: Du undrar kanske över om det är rätt val du gör och rätt person att bli förälskad i. Ta inga förhastade beslut nu utan låt tiden utvisa hur du känner framöver.
Ekonomi: På det ekonomiska området, kan du nu nå framgångar och kanske hittar du nya sätt för att förbättra din ekonomi.
Turnummer: 1-8-14-25-27-33-35


Jungfrun (23/8-22/9):
Du känner kanske stress, ändå klarar du av att upprätthålla status quo på arbetet och hemma. Om du funderar på att byta karriär behåll ditt nuvarande jobb och övergå långsamt till det nya. Var öppen för kreativa idéer eller nya perspektiv. Om du kämpar med att göra ett val, försök med ett mer lekfullt tillvägagångssätt. Om du tar det lite lättare kan du enkelt finna svaret
Jobb: Har du funderingar på att starta något eget så kan möjligheterna finnas framför dig nu.
Kärlek: Om du är orolig för att din partner inte tycker om dig längre, så anklaga inte dig själv. Du duger så bra precis som du är. Tala ut med din partner så vet du bättre sen.
Ekonomi: På det ekonomiska området finns nu chans att du får framgång.
Turnummer: 2-3-6-13-22-28-31


Vågen 23/9-22/10):
Saker och ting har kanske inte blivit som du förväntade dig. Var försiktig så att du inte fokuserar för mycket på det negativa, då det finns något positivt i varje situation. Du kan missa ljusglimtarna. Att kämpa eller att försöka att ignorera förändring hjälper dig inte. Ha istället tillit till att allt händer av en orsak. Ta hjälp av vänner, familj och kloka rådgivare för stöd om du känner dig nere.
Jobb: På jobbet kan förändringar komma att äga rum. Antigen får du förändrade arbetsuppgifter eller uppgifterna kräver ett nytt sätt att tänka.
Kärlek: Något kan hända inom kärleksområdet, kanske inser du något som gör att du vaknar upp.
Ekonomi: Din ekonomi borde nu vara i balans så försök släppa alla eventuella bekymmer och ha roligt tillsammans med andra.
Turnummer: 8-11-17-22-25-30-33


Skorpionen (23/10-21/11):
Du kanske arbetar för hårt, då är det nödvändigt att hitta en balans mellan ditt yrkes- och privatliv. Du försöker att göra för mycket. Ett bra första steg är att acceptera hjälp från andra. Det finns hopp om en framgångsrik lösning av din situation eller arbetsuppgift. Det är dock bäst om du skär ner på onödiga eller betungande aktiviteter på ditt schema. Sakta ner till en mer bekväm nivå.
Jobb: Du är omtyckt på jobbet och alla dina planer är fulländade.
Kärlek: Går du och drömmer om kärlek? Var då uppmärksam på att har du för höga ideal så kanske du har svårt att hitta den rätta.
Ekonomi: Du verkar lösa din ekonomi efter eget huvud och söker lösningar själv.
Turnummer: 1-7-10-12-17-18-31


Skytten (22/11-21/12):
Saker och ting ljusnar och det värsta ligger nu bakom dig. Det finns äntligen ljus i slutet av tunneln och stress och ansträngning försvinner från ditt liv. Förändringens vindar blåser - och det är en gynnsam vind. Det här är en bra tid för att göra förändringar i din karriär, ditt hem ... eller i din framtidsplanering. Det kan också vara så att en resa ligger inom räckhåll.
Jobb: Kanske granskas du nu på jobbet av någon i högre ställning så gör ditt bästa.
Kärlek: Du kanske känner dig blockerad i en viss relation eller utanför en viss relation. Ha tålamod allt uppenbaras snart.
Ekonomi: Har du haft en tid av ekonomiska problem, inser du snart att situationen kan lösas om du bara tar tag i det och inte ger upp.
Turnummer: 9-13-17-19-30-32-33


Stenbocken (22/12-19/1):
Överflöd kan vara på väg! Du kan vara mottagaren av denna frikostighet eller du kan vara den som ger. Gåvor kan vara i penningform eller ta någon annan form såsom en möjlighet, råd och så vidare. Nya karriärmöjligheter som involverar personer som är rättvisa och ansvarsfulla, presenterar sig. Befordran, bonusar och ekonomiska belöningar är alla möjliga nu.
Jobb: Du är smart, objektiv och vaken oavsett om du är arbetslös eller jobbar.
Kärlek: Kanske uppstår vissa problem och oenigheter i relationen som gör att ni kompromissar för att få lugn och harmoni.
Ekonomi: En förändring i ekonomin kan vara på väg nu.
Turnummer: 7-13-14-15-23-30-35


Vattumannen (20/1-18/2):
Du kan få ett erkännande eller ett pris för dina stora talanger och din skicklighet. Fokusera på arbete som är din passion och genomdriv det efter din bästa förmåga. Din kreativitet är rikt belönad. Du kan gå med i en grupp eller organisation. Det är viktigt att vara en lagspelare och samarbeta med andra i det här projektet. Det kan vara att skapa något vackert eller flytta uppåt i din karriär. Lära andra en färdighet.
Jobb: Du tar en chans eller en risk som gör att du kommer ett steg närmare ditt kall i livet.
Kärlek: Du kan få ett meddelande från någon som har ett intresse för dig, men kan även vara så att den du har börjat träffa inte riktigt är intresserad utan leker.
Ekonomi: Kanske du har problem med ekonomin och du väntar dig en kasatrof när som. Slappna av och fråga dig om det verkligen är nödvändigt att tänka så. Bättre tider kommer.
Turnummer: 1-2-6-8-9-15-16


Fiskarna (19/2-20/3):
Kanske finns det ett gammalt problem du fortfarande behöver lösa upp eller så kan dina minnen vara ett tecken på vad som väntar. Du kan återförenas med vänner eller romantiska partners från ditt förflutna. Nya bekantskaper kan kännas som gamla goda vänner på grund av karmiska band. Barns påverkan i den här situationen kan vara viktig.
Jobb: Du har stor potential och gör framgångar men problemet är att du inte tar någonting på stort allvar.
Kärlek: Om du befinner dig i en relation, betyder korten att ni två får mer förtroende för varandra, att ni gör en inköp tillsammans eller att du får en gåva.
Ekonomi: Om du har problem med ekonomin så kan detta lösas om du bara tar tag i det och inte ger upp.
Turnummer: 3-7-10-11-13-22-30

 


❤Ha en helt fantastisk vecka❤

      Kram