26. sep, 2018

Veckans DRAKE onsdag 26 september

Här en magnifik Drake från Dragon Oracle Cards av Diana Cooper. Har översatt till svenska så gott jag kan.

 

 

SILVER LUNAR DRAGON (Silvermåne Drake) 7:e dimensionen.


Badar dig i gudomligt feminint ljus.
Komma i balans och tillämpa fred, harmoni och samverkan. Utöka ditt Kausal chakra.


Månen är en portal genom vilken gudomligt feminint ljus flödar över Jorden. Det badar hela planeten och mer specifikt sammanlänkas det med vårt Kausal chakra och hjälper till att aktivera det.

Nyligen har 7-dimensionella Silvermåne Drakar fått tillgång till den här portalen och kan strömma in i vår dimension, i synnerhet vid fullmåne. De bär med sig gudomligt feminint ljus i sina energifält och deras uppdrag är att vidröra oss med detta för att förbereda oss på den Gyllene framtiden.


I 10.000 år har vi varit influerade av den maskulina energin. Men i den nya Gyllene Tiden, måste de feminina kvaliteterna av fred, harmoni, jämlikhet, samarbete, kärlek, enhet och visdom harmonisera med det maskulina.
Silvermåne Drakar är nu mycket dynamiska, eftersom de aktivt medför balansen av yin-yang energi till planeten. När de skimrande Drakarna vidrör vårt Kausal chakra och möjliggör det att expandera, får Enhörningar tillfälle att använda det upplysta chakrat som en portal att komma till Jorden och hjälpa till med vår uppstigning. På detta sätt hjälper Silvermåne Drakar oss och vi hjälper vår planet.


När du ser det här kortet föreslår det att du kallar på Silvermåne Drakar och ber dem överskölja dig med sin energi så att du tillämpar fred, harmoni, jämställdhet, samarbete, kärlek, enhet och visdom i ditt dagliga liv. En MånDrake kommer att vara nära dig för att hjälpa och guida dig. När du ser till att du själv kommer i balans så gör du din del av att få vår planet i jämvikt.


Föreställ dig ditt Kausal chakra som din egen personliga måne. Silvermåne Drakar kommer att vidröra och expandera det tills frekvensen är tillräckligt hög för att tillåta helt vita Enhörningar att gå igenom det.

 

❤Ha en fantastisk vecka❤

     Kram