30. sep, 2018

Horoskop m Tarotkort o Turnummer V-40

Här kommer Horoskopet för 1 oktober - 7 oktober.

 

Tänk på att veckan blir precis vad du själv gör den till. Varje ny dag är den första dagen på resten av ditt liv.

 

 

Väduren (21/3-19/4):
Det kan vara så att du snart vaknar upp och inser något viktigt i ditt liv. Det kanske är så att du behöver bryta ett livsmönster som påverkar dig negativt. Möjligtvis kan du ha ägnat för mycket tid åt att dagdrömma och missat något viktigt som finns runt omkring dig. Det verkar åtminstone vara någonting som du bör ta reda på. Kan även gälla något som har med myndigheter eller liknande att göra.
Jobb: På jobbet kan du lita på att en manlig kollega eller chef, kan stödja dig om du gör dig förtjänt av det.
Kärlek: Gräset är grönare på andra sidan, är kanske något du funderar över. Men det är sällan eller aldrig riktigt så enkelt.
Ekonomi: En plan på hur du skall tjäna dina pengar dyker kanske upp nu. Men du håller den nog för dig själv.
Turnummer: 7-9-16-18-19-21-32


Oxen (20/4-20/5) :
Vill du bli en vinnare får du inte dra dig tillbaka! Lita på din intuition hellre än på intellektet. Handla utifrån dina känslor mer än fakta. Tänk igenom dina valmöjligheter och tackla svårigheterna med entusiasm, av möjligheter vinner du erfarenheter. Du har säkert den kunskap och visdom som gör att du kan kämpa dig igenom det mesta genom att följa ditt hjärtas röst. Du har allt att vinna!
Jobb: Kanske får du veta något som länge varit dolt för dig. Ta detta som du vill - som en ny insikt eller som en besvikelse, men det ger dig ny erfarenhet som är positivt.
Kärlek: Om du inte redan har träffat partnern i ditt liv så finns en möjlighet att träffa på denna inom kort.
Ekonomi: En stor förändring kan nu ske som är spännande. Det uppstår möjligheter som låter dig göra nytta av hela din potential.
Turnummer: 3-4-8-19-24-25-31


Tvillingarna (21/5-21/6):
Du tappar sällan modet, men på senare tid har din framtidstro kanske bleknat något. Men framgången väntar på dig runt hörnet! Det kan betyda en resa som har med ekonomi eller affärer att göra eller en ekonomisk förbättring. Att få det man längtat efter utan att ens vara medveten om att man verkligen kämpat för att nå dit. Någon förändring till det bättre borde i alla fall vara helt möjlig nu.
Jobb: Om du funderat över att starta ett nytt projekt, har det kanske inte blivit så som du ville ha det. Dags för lite nya idéer nu för att det ska ta fart.
Kärlek: En ny passionerad relation kan vara på gång nu.
Ekonomi: Dina ekonomiska mål kommer att uppfyllas om du bara ser till att hålla ekonomin i balans.
Turnummer: 2-10-13-14-18-21-33


Kräftan (22/6-22/7):
En otrolig möjlighet kan nu dyka upp när du minst anar det. Detta skulle i så fall innebära en bättre materiell standard. Det kan även gälla en investering som kommer att löna sig senare. Konkreta steg som kommer att ge dig mer tygghet och säkerhet, och har inte så mycket med önskedrömmar att göra, utan det man gör är praktiskt och väl genomtänkt. Eller att pengar är på väg genom arv eller vinst.
Jobb: Du kanske känner en viss svårighet i att fatta beslut just nu. Det är viktigt att du hittar en lösning så snart som möjligt.
Kärlek: Nu kanske det är bröllopsplaner på gång. I alla fall är det en gynnsam tid för relationer.
Ekonomi: Din ekonomi verkar nu befinna sig under granskning, kanske är det du själv som försöker få din budget att fungera, då är du helt rätt ute.
Turnummer: 2-3-12-11-18-19-24


Lejonet (23/7-22/8):
Det verkar som du nu har möjlighet och förmågan att fatta rätt beslut och att ta nödvändiga steg mot ett mål. Du kan senare njuta av framgångar och belöningar, vinster, trevliga överraskningar, och plötsliga förbättringar i ditt liv. Trygghet och självförtroende genomsyrar tecknet. Allt detta kan leda till en bekymmerfri tillvaro, en god hälsa och uppskattningen av det goda i livet
Jobb: Du är kanske besviken över något jobbrelaterat just nu, men tiden läker alla sår och förbättringar kommer.
Kärlek: Kanske möter du snart en självständig och mogen person, hen är kärleksfull och passionerad. Men står inte ut med att du ljuger eller bedrar så var ärlig i dina avsikter.
Ekonomi: Du bör bli mer realistisk beträffande din ekonomi eller din ekonomiska situation och inse att den som spar den har.
Turnummer: 1-3-4-8-13-19-29


Jungfrun (23/8-22/9):
Du kanske önskar dig ekonomiskt oberoende, så varför inte börja med det samma? Du måste tåla kritik från familjen och ta till dig vad de säger. Tiden är nu inne att flytta gränser och förbättra din livskvalitet. Det finns mycket att lära sig genom att testa olika saker tills man inser vilken lösning som är bäst i en viss situation. Det kan hända att du får börja från botten och arbeta dig uppåt tills du når ditt mål. Du kan om du vill.
Jobb: Mycket kan nu hända i snabb takt. Du kan få viktiga telefonsamtal eller brev.
Kärlek: Du och din partner kommer överens med varandra och ni verkar redo att göra planer inför framtiden.
Ekonomi: Fast din ekonomi är god är du kanske rädd för att förlora allt du har. Försök slappna av lite. Pengar är inte allt här i livet.
Turnummer: 5-16-18-19-20-22-26


Vågen 23/9-22/10):
Du kanske känner dig trött och missnöjd. Risk finns för isolering från omvärlden. Korten uppmanar att ta itu med problemet och inte skylla på någon annan. Försök ta reda på vilka känslor som dränerar dig på energi. Kanske är det dags för ett beslut att lämna en dålig situation bakom dig och söka nya horisonter, nya relationer eller nya perspektiv. Kanske är det så att du lämnar ett jobb, ett mål, en relation, även om du inte riktigt vill, men inget annat kan göras.
Jobb: På jobbet kanske du behöver rannsaka dina avsikter liksom dina mål.
Kärlek: Visst kan du drömma om kärlek men se till att de inte är alltför orealistiska, då blir det kanske svårt att hitta dina drömmars partner.
Ekonomi: Kanske har du haft mycket problem med ekonomin så att du väntar dig en katastrof när som. Slappna av och försök fråga dig om det verkligen är nödvändigt att tänka så. Det finns lösningar till dessa problem.
Turnummer: 4-5-7-14-18-31-34


Skorpionen (23/10-21/11):
Se upp för din mörka sida. Jakten på materiella och sensuella glädjeämnen påverkar din förmåga att tänka klart. Befria dig från vanor som gör dig deprimerad och osäker. Då känner du en brist på självkontroll och tänker och säger saker som du egentligen inte menar. Frestelsen kan vara pengar, alkohol, eller en impuls att skada eller förstöra för andra. Vi känner oss maktlösa när dessa känslor dyker upp och vi mår inte så bra. Du kan om du vill.
Jobb: Kanske finns det någon kvinna på jobbet som du bör hålla dig väl med. Hon kan antingen bli din fiende eller vän. Var taktfull.
Kärlek: Har du nyligen inlett ett förhållande så kanske du bör se upp. Det kan vara så att personen som du är intresserad av inte menar allvar.
Ekonomi: Du gör ditt bästa för att få ekonomin att gå runt. Så fortsätt hålla koll på inkomster och utgifter så de är i balans.
Turnummer: 2-6-9-13-20-31-35


Skytten (22/11-21/12):
Det du nu uträttar kommer att bära frukt en dag även om det kommer ta sin tid. Möjlighet att tjäna pengar säger korten. Det kan gälla ett företag, som nu är i de inledande faserna. Kanske en utbildning skulle föra dig vidare. Eller att göra något konsnärligt. Du får i alla fall en uppmaning att tänka noga på vad du gör, att planera och skaffa den kompetens du behöver.
Jobb: På jobbet ser saker och ting positiva ut och det finns absolut inte så mycket att oroa sig över.
Kärlek: Är du i en relation betyder korten att er kärlek kommer att vara länge. Om du är singel, kan du när som helst möta någon.
Ekonomi: Släpp alla eventuella bekymmer om ekonomin för en stund och ha roligt tillsammans med andra.
Turnummer: 2-4-19-26-32-34-35


Stenbocken (22/12-19/1):
Du har nu kommit långt, men det finns kanske ett eller två problem att lösa innan du uppnår ditt mål. Fortsätt på den inslagna vägen! Var dock beredd på att det blir en hel del jobb framöver. Var inte rädd för att satsa på det du tror på. Du siktar högt och känner dig väl förberedd att bemöta kommande motgångar och slåss för det du tror på. Se framåt på dina möjligheter och allt positivt som detta för med sig.
Jobb: Allt står inte stilla, även om det kan kännas så, och du rör dig sakta men säkert mot lugnare vatten.
Kärlek: Just nu kanske du inte känner för att inleda någon relation. Ta det bara lugnt din tid kommer.
Ekonomi: Du gör kanske inte stora vinster just nu men du lyckas i alla fall betala dina räkningar och kanske kan du ändra dina prioriteringar.
Turnummer: 2-3-13-18-20-22-33


Vattumannen (20/1-18/2):
Du är säkert bra på att kommunicera och kan vara ledaren för en skola, ett företag eller projekt. Förmodligen träffar du på en hel del intressanta människor i din vardag. Du har förmågan att vara självständig och kan mycket väl uppnå dina mål med din stora entusiasm. Eftersom andra ser dig som ärlig och uppriktig verkar de vilja komma till dig för att be om råd. Korten kan även indikera nyheter kring ett oväntat arv.
Jobb: Du ser möjligheterna i stället för att se alla begränsningar och hinder. Därför har du alla möjligheter att bli framgångsrik.
Kärlek: Du känner kanske ett stort behov av att vara ensam just nu. Ta den tid du behöver, kärleken finns när du är redo.
Ekonomi: Risken finns att det kan uppstå en häftig diskussion med någon kring pengar.
Turnummer: 1-7-12-17-21-30-34


Fiskarna (19/2-20/3):
Älskare och nära vänner står i fokus. Ta dig tid att berätta för dem som står dig närmast vad de betyder för dig. Titta närmare på alla förhållanden som gått åt skogen, kapa banden till det som är oönskat och onödigt. Det finns ett behov av att skilja mellan hjärta och förstånd och att ibland fatta väldigt svåra beslut. Korten indikerar även ett behov av balans efter en splittring av viljan som går åt två olika håll samtidigt.
Jobb: Har du nyligen inlett ett nytt jobb så får du ständigt ny uppmuntran och ny vägledning och du lär dig mer och mer varje dag.
Kärlek: Du kan nu komma att möta någon som du redan känner och som du tycker om.
Ekonomi: Vänta dig endast små ekonomiska framgångar just nu.
Turnummer: 7-11-13-19-30-33-35

❤Ha en helt fantastisk och fin vecka❤

      Kram