3. okt, 2018

Veckans DRAKE onsdag 3 oktober

Här kommer en gnistrande Drake från Dragon Oracle Cards av Diana Cooper. Har översatt till svenska så gott jag kan.

 

ARCHANGEL GABRIEL´S DRAGON (Ärkeängel Gabriels Drake) 5:e dimensionen.


Självdisciplin kommer att öka uppstigningen och föra med sig glädje. Du kan bära Ärkeängel Gabriels diamant.

 


Fem-dimensionella diamantvita Drakar tjänar Ärkeängel Gabriel, den mäktiga rent vita Ängeln av klarhet, glädje och hopp. När vi är redo att ansluta mycket djupare till honom, lyser hans Drakar sitt kristall-ljus in i våra energifält och fysiska kroppar, vilket tillåter djuprensning och rening att ta plats.


De lyser upp vårt sanna väsen och vi blir genomskinliga för den andliga världen. Detta betyder att alla lägre energier som inte har blivit frigjorda från vårt aurafält nu blir synliga. Så det är viktigt att förlåta, älska och respektera oss själva och andra så att vår aura blir alldeles klar. Då kommer Drakarna att glädjas, för vi är då redo att vandra på den diamantuppstigande vägen.
De kommer att visa vägen, klargöra och ingjuta kraft i vår gnistrande nya hög-frekventa resa, och ge oss klarhet, hopp och glädje så att Ärkeängel Gabriel, med sina diamantvingar kan ösa ljus över oss.


När du ser detta kort innebär det att du förväntas samarbeta med Ärkeängel Gabriels Diamantvita Drakar genom att använda självrannsakan och självdisciplin för att öka din uppstigning. Drakarna kan sedan belysa ditt inre med glädje, klarhet och högre förväntan. Du kommer att bli en skinande förebild och kommer automatiskt att utstråla ljus som visar vägen för andra.


Du kommer att ha förtjänat rätten att vara en vandrande Mästare. Du kommer i dina energifält att bära det gudomliga ljuset från Ärkeängel Gabriels Kosmiska Diamant, vilket är ett livstransformerande uppstigningsverkyg. De Diamantvita Drakarna kommer att sväva och dansa runt dig och försäkra sig om att den glittrande, skimrande Kosmiska Diamanten stannar säkert på plats över dina energifält. De kommer att beskydda din aura och fylla dig med glädje, renhet och salighet.

 

❤Ha en diamantgnistrande glädjefull vecka❤

      Kram