7. okt, 2018

Horoskop m Tarotkort o Turnummer V-41

Här kommer veckans Horoskop för 8 oktober - 14 oktober.

 

"Tänk på att veckan blir vad du själv gör den till. Med en positiv inställning drar du till dig positiva händelser."

 

Väduren (21/3-19/4):
Allmänt blir det nu en period då du lätt kan lyckas med det du företar dig utan större ansträngningar. Du känner dig bekkväm i din vardag och har lättare för att koppla av. Kanske dags att se över kosten då det finns en risk för att gå upp i vikt med osunda matvanor eller mycket godis och snacks. Så lite extra motion skulle kanske vara på sin plats just nu.
Jobb: Dina förväntningar om något på jobbet har kanske inte infriats och du känner dig orättvist behandlad. Men bit ihop och visa din positiva sida, din tid kommer.
Kärlek: Just nu verkar det inte hända så mycket på kärleksfronten, men kan vara skönt att ta sig lite egentid och fundera över tillvaron.
Ekonomi: Någon form av ökade inkomster kan nu visa sig. Du får nog lite mer över efter att räkningarna är betalda.
Turnummer: 2-5-12-15-27-28-35


Oxen (20/4-20/5) :
Verkar som familjen kommer att stå i centrum den kommande perioden. Mycket känslor av glädje och lycka kan välla fram inom dig och du tycker att familjebanden är fulländade. Ta vara på allt det positiva som du känner nu för i tider när man har det lite motigt så är det just sådana här glädjande känslosamma stunder som du ska tänka på för att ändra ditt sinnestillstånd.
Jobb: Om du är arbetslös, kan du komma att få en ny idé. Vänta dig en förändring i dina attityder. Du kommer nog att ändra dig i en viss fråga.
Kärlek: Något nytt förhållande verkar inte troligt just nu. De du träffar den här perioden leder nog inte till något varaktigt.
Ekonomi: Nu är det kanske dags för firande och ha roligt tillsammans med andra. Givetvis beror det på om du har kontroll över ekonomin och vet hur mycket du kan spendera.
Turnummer: 9-15-20-23-25-32-34


Tvillingarna (21/5-21/6):
Kanske har du haft det extra jobbigt en tid med en hel del problem att lösa. Men du har styrkan att ta dig igenom dessa med tålamod och diplomatiska förhandlingar. Kanske har det uppstått lite förseningar och det återstår nog lite till att lösa men du har redan kommit långt på vägen. Dra dig inte undan omvärlden och tyck att det är ditt fel att dessa problem uppstått. Du kommer snart att se situationen på nytt sätt.
Jobb: Möjlighet till att du nu får ett nytt arbete eller nya arbetsuppgifter.
Kärlek: Det borde vara en bra period för kärleken nu.
Ekonomi: Det finns möjlighet att bättra på ekonomin om du bara tar tag i de eventuella problem som finns. Inget löser sig av sig självt så agera nu, medan tid är.
Turnummer: 2-17-18-22-23-30-31


Kräftan (22/6-22/7):
En ny idé kan nu dyka upp som kan ha något att göra med att man har för mycket av allt, eller något. Kanske dags att fatta ett viktigt beslut och göra slag i saken som du länge har funderat på. Med ditt skarpa intellekt och lite ovanliga lösningar kommer det hela att resultera i framgång även om det kan tyckas att det finns en del hinder i vägen. Fundera inte längre utan sätt igång och följ med i flödet av din nya idé!
Jobb: Du kanske tar en chans eller en risk som gör att du kommer ett steg närmare ditt kall i livet.
Kärlek: Se upp för rivaler som menar allvar och som använder olika knep för att förstöra för dig, om du nyligen inlett ett förhållande.
Ekonomi: Det kan uppstå en häftig diskussion med någon kring pengar och du känner dig irriterad över detta.
Turnummer: 1-3-11-20-28-33-34


Lejonet (23/7-22/8):
Nu kan det bli en händelserik period. Korten visar på nya handlingar, ny energi, ny kraft, nya tag, ny styrka, ny entusiasm. Oj, det var mycket på en gång. Men det gäller nu att hänga med i flödet av det som kommer framöver. Det kan vara allt från ett nytt projekt eller nytt jobb. Ibland kan korten stå för flytt, byte av arbete, nya mål eller start på ett företag. Så vad som nu kommer i din väg är det dags att följa din inituition mot nya mål.
Jobb: Du arbetar för framtiden och det du gör har även andra glädje av.
Kärlek: Kanske går kärlekslivet lite på sparlåga om du är mycket upptagen av arbete. Om du har en partner kanske ni nu gör en resa tillsammans.
Ekonomi: Se upp så att en tredje person inte lurar dig på det ekonomiska området.
Turnummer: 1-3-6-14-15-19-35


Jungfrun (23/8-22/9):
Det kan ligga lite frustration eller negativitet i luften kring tecknet just nu. Kanske kan det vara att man ångrar sina tidigare handlingar eller att man inte är nöjd över den nuvarande situationen och enbart ser det negativa i allting. Kanske känner du dig besviken över något eller saker har inte blivit som du hoppats på. Se på dessa motgångar som utmaningar för att lära av inför framtiden. Meditation kan ge dig ro och framtidstro!
Jobb: Om du är arbetslös och söker arbete, har du just nu svårare att få jobb antyder korten, men misströsta inte bättre tider kommer.
Kärlek: Relationen kanske har varit ansträngd av en eller annan orsak men du orkar inte bry dig längre. Det kan gälla små oenigheter som du accepterar nu, men det kan också röra sig om en relation som du nu inser måste avslutas, för bådas skull.
Ekonomi: På det ekonomiska området verkar du göra framsteg.
Turnummer: 4-9-17-25-26-31-35


Vågen 23/9-22/10):
Känns det nu som om du har alltför stort ansvar och att du knappt klarar av allt som skall göras? Det kan också vara stress till följd av fysiskt arbete som har tärt på dig ett tag. Men gör allt du kan för att varva ner och tänka positivt för det ser ut som att allt detta snart får ett slut och en bättre och stabilare period kommer framöver. Det kan också vara så att du inom kort upplever att du har turen på din sida.
Jobb: Du ser ut att vara omtyckt på jobbet och har inga problem med dina kollegor.
Kärlek: Om du är singel kan du nu komma att träffa en person som är något äldre än du, men personen är stabil och trygg, det är någon som du kan lita på.
Ekonomi: Något kan inträffa som gör att du ändrar uppfattning och ser annorlunda på din ekonomi.
Turnummer: 3-9-19-21-22-28-35


Skorpionen (23/10-21/11):
Företagande och expansion förmedlar korten för tecknet. Det kan innebära att du nu kommit över de största hindren i ett projekt, företagande, kurs eller hobby och att du kommit många steg vidare. Även här kan dock en tid av väntan äga rum, men du har kommit ganska nära ditt mål. Just nu expanderar du och vidgar dina vyer och gör kanske upp planer inför framtiden. Korten kan också betyda att du nu planerar en resa framöver.
Jobb: På jobbet kan något inträffa som gör att du plötsligt ändrar ordning och inriktning.
Kärlek: Det finns antydan om kommande bröllop i korten! (ditt eller någon närståendes)
Ekonomi: Det kan nu vara läge att ta kontakt med vissa auktoriteter eller myndigheter som kommer att påverka din ekonomiska situation.
Turnummer: 1-4-5-9-22-33-34


Skytten (22/11-21/12):
En önskan du haft under en längre tid har nu möjlighet att gå i uppfyllelse! Så nu kan det finnas stor anledning till firande, lycka och framgång. Korten kan också innebära en ny dimension i livet - känsla av lycka och förhoppning, ibland födelse av ett barn. Det kan också vara något som lyckligt har fått ett avslut. Korten symboliserar även healing och uppmuntran eller lindring såväl som uppfyllelse och fullbordan.
Jobb: Du har gjort ditt bästa och nu väntar du på resultatet, för att se om ditt arbete har lönat sig eller inte, om du är på rätt spår eller inte.
Kärlek: Du känner dig kanske blockerad i en viss relation eller utanför en viss relation. Tig inte still utan tala ut med vederbörande, kanske allt är ett missförstånd.
Ekonomi: Din ekonomi kan vara växlande men dina inkomster och utgifter bör jämna ut varandra.
Turnummer: 1-7-10-13-14-30-31


Stenbocken (22/12-19/1):
Nu kan det vara tid för lite kompromissande i någon situation. Det kan vara planer för framtiden eller planerandet av någon resa eller annat. Möjligtvis lägger du lite för mycket argumenterande på detaljer, men det går att lösa om du släpper fokuset på små ting och istället ser helheten i situationen. Det går inte an att vinna på någon annans bekostnad, det drabbar bara dig själv i slutändan.
Jobb: Kanske granskas du av auktoriteter och/eller din chef på jobbet. Se till att inte slarva nu.
Kärlek: Om du befinner dig i en relation kan du kanske vänta dig passion och resor med din partner.
Ekonomi: Du gör kanske inte stora vinster men du lyckas i alla fall betala dina räkningar och kanske ändrar du dina prioriteringar.
Turnummer: 4-8-13-15-17-19-35


Vattumannen (20/1-18/2):
Trygghet kan vara på ingående säger korten. Det är i första hand något med pengar, men kan också gälla en känslomässig trygghet. Kan även betyda att man är för snål eller att man sätter den materiella tryggheten först. Därför ger korten en varning om att inte begränsa sitt liv till det materiella. Du är faktiskt mycket mer än det du äger! En större stabilitet borde nu i alla fall börja infinna sig i ditt liv.
Jobb: Du har kanske gått igenom rätt så mycket på jobbet och du står på din vakt. Kanske dags för att söka nytt.
Kärlek: Är du i en relation som du känner håller på att försämras så ta dig tid att verkligen tala ut med din partner på ett lugnt och förklarande sätt. Kanske är det inte som du tror.
Ekonomi: Stoppa inte huvudet i sanden om det uppstått ekonomiska problem. Det blir garanterat inte bättre om du inte agerar nu direkt.
Turnummer: 4-5-17-23-25-33-34


Fiskarna (19/2-20/3):
En förändring av något slag kan vara på gång. Troligtvis rör det sig om den materiella standarden. Eventuellt kommer du behöva göra dig av med diverse ägodelar, antingen för att du samlat på dig för mycket eller av någon annan orsak. Det kanske gäller flytt till en mindre bostad eller liknande. Det kan också betyda att man gjort en investering som nu visar sig gå fel eller att man söker trygghet på fel ställe eller hos fel person.
Jobb: Om du befinner dig i ett jobb, kan du nu komma att unna dig något väldigt vackert. Men kontrollera din ekonomi så det verkligen finns utrymme för detta!
Kärlek: På kärleksfronten är det nu en period då inget speciellt händer. Ta det lugnt och ta hand om dig själv.
Ekonomi: Du kan nu komma att gå igenom en period av minskad ekonomi.
Turnummer: 2-10-12-13-16-24-27

 

❤Ha en fin och lyckosam vecka❤

       Kram