10. okt, 2018

Veckans DRAKE onsdag 10 oktober

Här kommer en lysande Drake från Dragon Oracle Cards av Diana Cooper. Har översatt till svenska så gott jag kan.

 

 

QUAN YIN'S PINK DRAGON (Quan Yin's Rosa Drake) 5:e dimensionen.

 


Förmedlar kärlek som återställer din karmiska balans.


Se alla dina band bli upplösta av överlägsen kärlek. Njut av friheten. Se det gudomliga runt omkring dig.


Quan Yin var en stor och vördad Drakmästare som levde för 2000 år sedan i Kina. Hennes 5-dimensionella Drakar skapade speciella portaler för henne så att hon kunde ta sig igenom dem och förbli på ett högre plan. Det är så som hon kunde bibehålla en fysisk kropp för en sådan lång period.


Quan Yin's Drakar har den vackraste blekrosa färgen, den lysande rosa från sakralchakrat. De överöser sin enastående kärlek in i varje band som binder oss till andra, vare sig det är i detta livet eller något tidigare, i varje dimension eller plan av existens, löser de all karma under Nådens Lag.


När du ser det här kortet erbjuds du en möjlighet att heala alla dina relationer, inklusive de från tidigare liv som du kanske inte är medveten om. Be Quan Yin's vackra blekrosa Drakar att lösa dig från de band som fortfarande binder dig till andra och sitt tyst medan du gör så. Du kanske förnimmer eller känner när de löser dig helt. Ta en stund att känna in den frihet som detta erbjuder dig.


Dessa storhjärtade Drakar kommer sedan att hjälpa dig att se med kärleksfulla ögon. Se det gudomliga i alla och vara medveten om alla situationer utifrån en högre förståelse, och veta att Quan Yin's milda rosa Drakar finns vid din sida. Dessa älskvärda Drakar gör det möjligt för dig att förändra dina vänskapsband. De hjälper dig att behandla alla människor med större respekt, omsorg och kärlek än någonsin tidigare. Kom ihåg att tacka dem för upphöjningen av ditt liv.

 

❤Ha en helt magisk och skimrande vecka❤

      Kram