17. okt, 2018

Veckans DRAKE onsdag 17 oktober

Här kommer ännu en gudomligt skimrande Drake från Dragon Oracle Cards av Diana Coope. Har översatt till svenska så gott jag kan.

 

 

AQUAMARINE DRAGON FROM NEPTUNE (Akvamarin Drake från Neptunus) 7:e dimensionen


Ger dig tillgång till din själs djupaste visdom.
Andlighet och visdom finns tillgängliga för dig. Upptäck dina psykiska förmågor och mottag obeskrivlig själskunskap.

 

Neptunus är vattenplaneten för avancerad andlighet och upplysning. Akvamarin Drakar från den här upplysta planeten bär på ljuset från Universum, vilket innehåller andlig information och kunskap. De flyger till oss och ber oss att tona in på dem så att de kan ladda ner detta ljus i våra energifält. Detta gör det möjligt för oss att ta till oss information och vetskap om hur vi ska tillämpa den på bästa sätt.


När dessa milda Drakar flyger runt oss hjälper de oss att få tillgång till mer av vår obeskrivliga själskunskap och visdom så att vi kan skicka det, ödmjukt, innerligt och ärligt, vidare till andra. De har förmågan att hälla flytande ljus in i oss, vilket bygger upp vår kristallina ljuskropp ännu fortare och tillåter oss att skina. De höjer också vår psykiska utveckling genom att göra det möjligt för våra psykiska chakran att öppna upp ännu lättare. Vi kanske finner att vårt subtila vetande blir förhöjt efter att vi träffat på dem.


Akvamarin Drakar från Neptunus är vattendrakar. De flyger runt omkring dig och omger dig med sin Akvamarin-energi och väcker dina psykiska förmågor. Anslut till dem ofta, för varje gång som du gör det så kommer de att lysa upp fler nycklar och koder från ditt sanna väsen. Detta kommer att ge dig själslig belåtenhet och en känsla av din gudomliga storslagenhet, och du kommer att upptäcka högre nivåer av upplysning och se din värld och Universum genom andra ögon.


Din vägledning är att dricka ett glas av välsignat vatten när du tonar in på dessa Drakar. Då blir det möjligt för dem att röra vid dig ännu djupare.

 

❤Ha en fantastisk vecka❤

     Kram