21. okt, 2018

Horoskop m Tarotkort o Turnummer V-43

Här kommer veckans Horoskop för 22 oktober - 28 oktober

 

 

Tänk på att veckan blir vad du själv gör den till. Med en positiv inställning drar du till dig positiva händelser.

 

 

Väduren (21/3-19/4):
Nu är det kanske tid att varva ner lite. Ta det lugnt och tänka igenom eventuella problem som uppstått på senare tid. Kanske behöver du se på vissa saker med lite andra ögon och försöka hitta nya lösningar för att allt ska fungera bättre. Det kan vara bra att dra sig undan och ha lite tålamod för att kunna hitta den rätta vägen. Att diskutera med andra och höra deras synpunkter kan göra att du får en ny idé.
Jobb: Kanske får du veta något som länge varit dolt för dig. Ta detta som du vill - som en ny insikt eller som en besvikelse. Men du får en helt ny erfarenhet vilket är positivt.
Kärlek: Om du är singel kan du nu komma att möta någon av en slump. Relationen kommer att få en karmisk prägel.
Ekonomi: Dina ekonomiska mål kommer att uppfyllas om du bara ser till att hålla ekonomin i balans.
Turnummer: 3-8-10-12-13-16-19


Oxen (20/4-20/5) :
Det gäller nu att ha en övergripande blick över allt som händer och sker. Ditt liv står under ständig förändring vilket får dig att växa genom att du vidgas och expanderar. Låt denna förvandling och utveckling ske. Kanske överväger du något, och kan ha svårt att veta vad du vill samtidigt som du kan ha svårt att avvakta. Saker är på gång, förändringar i ditt liv, det sker en utveckling och olika valsituationer kan uppkomma. Men du är flexibel och anpassar dig lätt.
Jobb: Om du söker jobb behöver du se upp med auktoriteter som försöker hitta en plats för dig.
Kärlek: I kärlekslivet kan du få en känsla av frustration, du och din partner kan komma i konflikt med varandra. Konflikten får inte ses som allvarlig eller avgörande för förhållandet mellan er.
Ekonomi: Du bryr dig kanske inte så mycket om din ekonomi - pengar kan dyka upp i små mängder, men de försvinner lika snabbt. En budget skulle vara det bästa nu.
Turnummer: 1-4-10-19-22-29-35


Tvillingarna (21/5-21/6):
Det kan nu bli en tid av ny början i känslomässig mening eller en ny känslomässig resa. Det kan också innebära nya relationer, ett bra socialt liv och en tid av känslomässig lycka. Korten kan också visa på en början på en kärleksrelation, en graviditet eller en födelse av ett barn. Positiva fina känslor och något som berör starkt känslomässigt. En spirande känsla med empati och medkänsla. Skönheten och njutningen vandrar tillsammans med dig den här perioden.
Jobb: Du känner kanske ett behov av att tänka över vad du verkligen vill. Om du saknar ett jobb, kan det betyda arbetslöshet och isolering.
Kärlek: Du träffar nu kanske en person med pengar som är något äldre men mycket stabil i sina relationer.
Ekonomi: Dina eventuella ekonomiska problem kanske kommer att lösa sig nu.
Turnummer: 3-5-6-10-12-14-35


Kräftan (22/6-22/7):
Du verkar ha den skicklighet som man behöver för att bygga upp något. Det kan handla om ett projekt, ett företag eller annat som man bygger upp steg för steg. Projektet eller företaget kommer säkert att bli framgångsrikt. Men kanske behöver du ha lite tålamod. Det du nu uträttar kommer att bära frukt en dag även om det kommer ta sin tid. Kanske ska du också fundera på om du behöver komplettera med någon utbildning.
Jobb: Det kan vara så att någon auktoritet håller ett öga på dig, så var noggrann i arbetet.
Kärlek: Kanske känner du dig beroende av personen som du älskar, men du känner samtidigt att du måste visa att du kan vara självständig.
Ekonomi: Kanske infinner sig nu känslan av att man har blivit blåst på pengar.
Turnummer: 7-16-18-19-23-33-35


Lejonet (23/7-22/8):
Nu kanske en känsla infinner sig av att du inte fått den uppskattning eller uppmärksamhet som du skulle vilja ha. Samma historia upprepar sig och ingenting som är nytt händer. Det kan vara så att du bara sitter av tiden eller att du tycker att tiden har stannat. Du har svårt att ta till dig känslomässigt och vill inte dela dina känslor med andra just nu. Kan betyda att du nu har fått för mycket av det goda och inte längre uppskattar det du redan har.
Jobb: Du mår kanske inte så bra nu. Det har inte så mycket med omgivningen att göra, utan detta kommer inifrån.
Kärlek: Verkar som det inte händer så mycket på kärleksfronten nu.
Ekonomi: Så fort som du inser att du har allt som du behöver för att nå ekonomiska målsättningar kommer din ekonomi att förbättras avsevärt.
Turnummer: 5-11-19-26-27-30-34


Jungfrun (23/8-22/9):
Du kan nu känna dig riktigt otålig, något viktigt är på väg att hända! Det finns stora förväntningar med i denna händelse. Tiden är inne för att göra det du länge funderat på. Du sätter igång händelser och det går med rasande fart. Nu har du stora möjligheter att lyckas med det du vill. Tro på dig själv och satsa på det som är viktigt för dig då du har stor chans att lyckas. Kan också gälla en resa, nya vänner och nya erfarenheter. Det som sker sker snabbt och till din fördel.
Jobb: Har du funderat på att starta något eget så är det en gynnsam period nu.
Kärlek: I relationer kan korten betyda att man omvärderar sin relation, och vilket värde den har för dig.
Ekonomi: Kanske dyker pengar som du borde ha fått för länge sedan upp eller du får pengar av en gammal bekant.
Turnummer: 1-4-6-8-15-18-26


Vågen 23/9-22/10):
Glada minnen präglar den här perioden. Det kan hända att du kommer att möta personer från ditt förflutna, t ex gamla kamrater eller barndomsvänner. Kanske blir det ett möte med någon du inte träffat på länge och ni ska diskutera något tillsammans. Här utspelar sig en känslomässig frid och harmoni. Korten visar på mycket glädje och fina stunder tillsammans med någon eller på en plats som betyder mycket för dig.
Jobb: På jobbet kan du komma att stå väldigt nära en viss person som du känner gemenskap med.
Kärlek: I din relation tar du och ger. Du kan också få viktig hjälp av någon som tycker om dig.
Ekonomi: Vad gäller ekonomin så finns det kanske ett behov av att granska sina papper och räkningar. Har du förbisett något?
Turnummer: 1-3-6-8-17-19-22


Skorpionen (23/10-21/11):
Du kanske nu känner dig trött och missnöjd. Risk finns för isolering från omvärlden. Korten uppmanar till att ta itu med problemet och inte skylla på någon annan. Försök ta reda på vilka känslor eller vad som dränerar dig på energi. Det kan hända att du måste ta ett beslut att lämna en dålig situation bakom dig och söka nya horisonter, nya relationer eller nya perspektiv.
Jobb: Kanske mår du dåligt på jobbet möjligen har din anställning upphört eller du har fått stor kritik på arbetet.
Kärlek: Du och din partner verkar komma väl överens och ni är redo att göra planer inför framtiden.
Ekonomi: Mycket energi kanske läggs ner på att lösa problem som ständigt dyker upp. Gör en hållbar budget och följ den så slipper du dessa bekymmer.
Turnummer: 7-9-13-15-19-26-27


Skytten (22/11-21/12):
En risk för att du vägrar se det uppenbara, eller engagera dig i en relation eller i ett problem som kan vara jobbigt. I stället blundar man inför orättvisor, problem, m.m. Det finns en oförmåga att veta vad man bör göra och därför väljer man att göra ingenting - för fredens, eller diplomatins skull. Här är du rätt så passiv gällande det som sker i ditt liv, är kanske lite avvaktande och behöver få fundera i lugn och ro.
Jobb: Om du har ett jobb kan du nu kanske känna dig utanför eller utesluten i gruppen. Försök hålla en positiv attityd ändå så löser det sig ganska fort.
Kärlek: Det kan nu göras upp planer på att flytta ihop eller till och med bröllop på gång, ditt eller någon nära anhörigs.
Ekonomi: Det kan dyka upp ett ovanligt ekonomiskt problem, som kräver ovanliga lösningar.
Turnummer: 4-6-7-12-19-22-31


Stenbocken (22/12-19/1):
Kanske känner du ångest eller oro på grund av att något bra tar slut och detta sker mot ens vilja. Smärta som kommer inifrån eftersom man inte kan påverka det som finns där ute. Du kommer inte längre på din inslagna väg och uppmanas att släppa taget om din situation. Tänk på att ur svårigheter kommer nya idéer att födas. Och dessa idéer kommer att få dig att välja en annan väg som kan bli betydligt bättre för dig.
Jobb: Om du befinner dig i ett jobb, kommer du snart att unna dig något väldigt vackert.
Kärlek: Om det uppstått problem i relationen kan det behövas förändringar i era sätt att uppfatta varandra.
Ekonomi: Det sätt du tjänar pengar på kan definiera dig som individ. Låt inte andra blanda sig i dina ekonomiska angelägenheter.
Turnummer: 5-13-14-19-25-27-30


Vattumannen (20/1-18/2):
En period som visar på förbättring i den materiella standarden. Pengar kan vara på väg kanske genom en vinst, arv eller högre lön. Det kan också vara aktuellt att skriva någon form av kontrakt. Det kanske kan gälla ett nytt jobb, en ny bostad eller liknande. Någon form av investering som kan komma att utgöra en källa till pengar framöver. Du känner dig belåten och är trygg i dig själv. Vet vad du vill och planerar för det.
Jobb: Du kommer att stå ut med de eventuella problem som kanske snart uppstår, något som är ytterst positivt i längden.
Kärlek: Skulle det dyka upp några problem med partnern nu så kommer ni att kompromissa för att få lugn och harmoni i relationen.
Ekonomi: Dina ekonomiska mål verkar nu kunna bli uppfyllda. Nu kan tiden vara inne för lite firande, att släppa alla bekymmer och ha roligt tillsammans med andra.
Turnummer: 1-2-5-10-12-16-21


Fiskarna (19/2-20/3):
Korten står för förmågan att fatta rätt beslut och att ta nödvändiga steg mot ett mål. Du kan njuta av framgångar och belöningar, vinster, trevliga överraskningar, och plötsliga förbättringar i ditt liv. Du kanske skaffar det du behöver för att kunna göra någonting som du länge drömt om. Om du känner tillit för de goda krafterna kommer det att öppnas nya möjligheter för dig. Du upptäcker att rikedom inte behöver betyda pengar.
Jobb: Om du haft en tid av besvikelse på jobbet, kommer det nu troligtvis en ljusning.
Kärlek: Kan hända att du måste lägga band på ditt temperament i någon situation som kan uppstå i relationen. Allt är kanske inte som det verkar i första taget.
Ekonomi: Du kanske inte har någon klar vision angående din ekonomi. Försök med lite sunt förnuft eller vänta på större klarhet innan du fattar några beslut.
Turnummer: 2-3-8-14-24-25-34

 

❤Ha en helt fantastisk vecka❤

      Kram