24. okt, 2018

Veckans DRAKE onsdag 24 oktober

Här kommer ännu en fantastisk Drake från Dragon Oracle Cards av Diana Cooper. Har översatt till svenska så gott jag kan.

 

BLACK DRAGON FROM SATURN (Svart Drake från Saturnus) 5:e dimensionen

 


Ger dig visdom genom andlig disciplin.


Koncentration. Fokusera på din ultimata vision. Gratulera dig själv - du har klarat ditt test.

 

5-dimensionella Svarta Drakar arbetar direkt med mästarna från Quishy, den uppstigna aspekten av Saturnus. De hjälper oss att organisera och ägna oss åt uppgifter, hur små eller stora de än är. Svart indikerar en feminin energi av vila, frid och lugn, vilket tillåter visdomen att träda fram. Det kan den inte kan göra om det finns för mycket maskulin energi.


De här Drakarna arbetar med Ärkeängel Gabriel, som utstrålar rent vitt ljus. Han har det högsta kommandot över bascentrat, därifrån förmedlas all 5-dimensionell disciplin. Det är detta som möjliggör att förankra alla 5-dimensionella chakran.


Ärkeängel Gabriels energi balanserar detta genom de Svarta Drakarna från Saturnus. Dessa Drakar bär också på den rena Violetta Flamman av transformation, som finns inom Saturnus, och använder den till att upplösa tankar som inte är fokuserade på den ultimata visionen.


En Svart Drake från Saturnus har nu visat sig för dig och det är dags att du sänder uppgifter med disciplin och fokus. Andlig disciplin är avgörande för att grunda de högre energierna på din livsväg. Den Svarta Draken ger dig fokus, koncentration, beslutsamhet, medvetenhet och möjlighet att planera och hålla dig till en rutin när det är nödvändigt.


Att få det här kortet är en sann välsignelse, eftersom det indikerar att dina fötter är fast rotade på din uppstigningsväg, och att du gör allt för det högsta bästa av allt.


Den här Draken förmedlar också gratulationer från änglavärlden, då du har genomgått ett test. Det är tid att fira din succé och gå framåt med disciplin, liksom med glädje och lycksalighet.

 

❤Ha en helt fantastisk vecka❤

      Kram