28. okt, 2018

Horoskop m Tarotkort o Turnummer V-44

Här kommer Horoskopet för 29 oktober - 4 november

 

Tänk på att veckan blir vad du själv gör den till. Med ett positivt synsätt drar du till dig positiva händelser.

 

Väduren (21/3-19/4):
I veckan kan det uppstå någon sorts konflikt, antingen av yttre orsaker eller något som gnager inom dig. Det kan innebära att du utsätts för motstånd, hinder och kanske konkurrens från din omgivning. Det är viktigt att inse att kampen som utspelas inte är så allvarlig som den känns, det finns plats för allianser och för lek. Så om du skrider till handling med energi och entusiasm så kommer du att uppnå dina mål.
Jobb: Du kanske är besviken på någon/något just nu, men detta är övergående och tiden läker alla sår.
Kärlek: Om du är singel, kan du när som helst möta någon person som du fattar tycke för. Är du i en relation så verkar ni ha en fin balans och harmoni i förhållandet nu.
Ekonomi: Har du inte full koll på din ekonomi för tillfället så bör du nog se igenom om du inte har missat något den här månaden.
Turnummer: 6-8-14-16-23-28-30


Oxen (20/4-20/5) :
Det kan nu bli en lyckosam period för dem som är födda i tecknet. Stora möjligheter finns nu för att kunna få en ny bostad och det finns chans att få flytta inom kort. Kan även vara så att du nu har uppnått ett mål i livet och det finns utrymme för att fira och en segerkänsla infinner sig. Den här perioden strålar starkt av frid och harmoni och det kan också innebära oväntad tur.
Jobb: På jobbet har du lyckats få allas respekt. och du är omtyckt av alla.
Kärlek: I din relation tar du och ger. Du kan också få viktig hjälp av någon som tycker om dig.
Ekonomi: Din ekonomi kan komma att förändras plötsligt, förmodligen till det bättre.
Turnummer: 6-7-20-21-25-27-30


Tvillingarna (21/5-21/6):
Förväntningar ligger i luften! Du känner dig kanske otålig eftersom något viktigt är på väg att hända. Kanske en resa ligger framför dig eller någon sammankomst där du får träffa nya vänner. Det kan också vara så att en ny beundrare nu upptar dina tankar och spännande scenarior uppenbarar sig. Någon kan också få ett meddelande från någon som finns på stort avstånd. Hur som helst så blir det snabba beslut och en lycklig utgång av det hela.
Jobb: På jobbet är atmosfären väldig bra och angenäm. Du och dina arbetskollegor jobbar fint tillsammans.
Kärlek: Korten kan stå för att ni vårdar er relation och att ni har det bra men kanske lite tråkigt tillsammans. Allt sker enligt rutin. Så det är dags att göra något kul tillsammans.
Ekonomi: Du har kanske ingen klar vision angående din ekonomi. Försök med lite sunt förnuft eller vänta på större klarhet innan du fattar några beslut.
Turnummer: 2-5-9-16-17-28-34


Kräftan (22/6-22/7):
Kanske blir det nu en period av oro och sömnlösa nätter. Det kan bero på att du känner dig som ett offer för andras onda handlingar och du tycker synd om dig själv. I så fall är det viktigt att du gråter ut. Efter regn kommer faktiskt solsken och den här olustiga känslan försvinner från ditt liv. Se allt som sker som att du nu berikas med nya erfarenheter som gör dig starkare och att det trots allt kommer något positivt ur alla upplevelser i vårt liv.
Jobb: På jobbet råder kanske osäkerhet och du vet inte hur situationen blir för dig.
Kärlek: Om du är singel, kan du behöva sömn och vila på grund av stress eller av andra orsaker. Du kan också behöva en tid av återhämntning efter en period av problem. Är du i en relation kanske du nu behöver en liten paus från din partner.
Ekonomi: Kanske känner du dig irriterad över din ekonomiska situation och du tycker inte det är rättvist att du hamnat där. Det kan också uppstå en diskussion med någon kring pengar.
Turnummer: 1-2-9-18-25-26-33


Lejonet (23/7-22/8):
Lyckliga familjen skulle man kanske kunna säga för tecknet den här perioden. Familjelivet känns helt underbart nu och allt är i frid och harmoni. Du känner stort stöd och kärlek från dem som står dig nära, kan då även gälla dina närmaste vänner. Det kan också vara en period då du känner dig upplyft och i balans med hela tillvaron, såväl med människor som universum och bortom det.
Jobb: På jobbet blir allting bättre. Du kan också få tillfälle att möta nya människor via jobbet.
Kärlek: I kärlekslivet kan du vänta dig en starkare och mer kärleksfull relation till din partner. Korten informerar om bröllop, för dig eller någon närstående.
Ekonomi: Du verkar har uppnått ditt ekonomiska mål. Du kan nu känna dig glad och kanske unna dig något extra.
Turnummer: 6-8-9-13-18-20-33


Jungfrun (23/8-22/9):
Möjligen har du nu en utmaning framför dig men det är något som du kommer att klara av på ett bra sätt i så fall. Du har det som krävs för att med energi och entusiasm kunna uppnå dina mål. Det kan också vara så att du får ett meddelande med riktigt goda nyheter. När du uppnått ditt mål kan du känna att du får respekt från allmänheten och en känsla av att ha klarat av dina utmaningar på bästa sätt.
Jobb: Du är väldigt kreativ och din kreativitet kommer till uttryck på jobbet. Det hjälper dig att nå framgång oavsett yrke.
Kärlek: Korten kan ibland komma att symbolisera bröllop och förmågan att hitta sin plats i samhällets hierarki.
Ekonomi: Se upp nu så du inte glömmer bort att kontrollera din ekonomi. Att överskrida sin budget kan kännas surt efteråt.
Turnummer: 2-8-13-15-16-33-34


Vågen 23/9-22/10):
Det kan nu hända att du börjar en aktivitet som är smart, t ex när man omvandlar en hobby till ett jobb. Du hänger dig i ditt projekt och gör allt för att det skall bli ett mästerverk. Du älskar det du gör. Kan då innebära en inlärningsperiod som skall öka din skicklighet och förbättra dina kunskaper inom ett visst område. Du är helt inne i det du gör och du kommer att göra ett bra jobb som kan ge dig belöningar i framtiden och som du kommer att tjäna på.
Jobb: På jobbet ser saker och ting positiva ut och det finns absolut inte så mycket att oroa sig över.
Kärlek: Det kan vara så att du befinner dig i första början av en förälskelse, alternativt har någon blivit kär i dig.
Ekonomi: Kanske inleder du ett nytt projekt som kommer att ge avkastning i framtiden. Det kan vara fråga om ett företag eller ett kreativt projekt.
Turnummer: 6-12-16-21-23-32-35


Skorpionen (23/10-21/11):
Har du haft det stressigt eller känt dig eländig sista tiden så måste du tillåta dig att göra dig av med all mental stress, så att stressen inte börja manifestera sig på fysisk nivå i form av en sjukdom. Det är nu tid för att vila, både mentalt och fysiskt, för att kunna återhämta dig ordentligt. Låt högre makter eller livets gång ta hand om problemen. Du kan ta hand om dig själv och din hälsa i stället.
Jobb: Du kanske känner ett behov av att tänka över vad du verkligen vill, om du verkligen vill fortsätta där du är eller söka dig till något nytt som bättre passar dig.
Kärlek: Efter en tid av problem, väntar du helt enkelt på bättre tider. Det ger dig tid att tänka över ganska mycket.
Ekonomi: Kanske väntar du på ett beslut om pengar eller så tycker du att pengarna inte kommer så fort som du önskat.
Turnummer: 1-10-26-27-28-34-35


Skytten (22/11-21/12):
Nu kanske du fattar ett beslut om att lämna en dålig situation bakom dig och söka nya horisonter, nya relationer eller nya perspektiv. Detta kan även vara något i känslomässig mening, t ex att sluta oroa sig eller bry sig om en viss situation, ett problem eller en viss människa. Oftast har man gjort allt som man har kunnat och man kommer till insikten att saker och ting inte kan bli bättre än så, hur mycket man än anstränger sig.
Jobb: En känsla av osäkerhet kan infinna sig. Dels vill du byta jobb, dels vill du stanna kvar. Du känner en viss svårighet i att fatta beslut. Det är viktigt att du hittar en lösning.
Kärlek: Intresset som riktas mot dig har kanske inte med kärlek allena att göra. Det ligger mer bakom personens intressen - vare sig det gäller en vän, partner, eller någon annan.
Ekonomi: Låt inte andra blanda sig i dina ekonomiska angelägenheter om du inte själv bett om hjälp med detta.
Turnummer: 2-5-10-12-21-30-33


Stenbocken (22/12-19/1):
Trygghet kan vara på väg. Det handlar främst om pengar men tryggheten kan också handla om känslor. Det kan också betyda att man är för snål eller att man sätter den materiella tryggheten först. Så en varning kan vara på sin plats om att inte begränsa sitt liv till det materiella. Du är så mycket mer än det du äger! I alla fall finns det antydningar om säkra tillgångar och vidfasthållandet vid en gåva eller ett arv.
Jobb: Har du funderingar på att starta eget så finns det goda möjligheter nu.
Kärlek: Du ser kanske kärleken som något som man studerar sig till och du ger varje detalj en betydelse. Släpp allt vad detaljgranskande heter och följ ditt hjärtas röst fullt ut.
Ekonomi: Just nu känns det kanske som om du inte orkar med ekonomin, men om du inte tar tag i detta nu så kommer du ångra dig sedan.
Turnummer: 2-9-11-17-27-30-32


Vattumannen (20/1-18/2):
Det kanske kan bli en tid av osäkerhet, men även en tid fylld med många visioner och många drömmar. En del drömmar är realistiska, andra inte. En del drömmar är skrämmande, andra är storslagna. Korten kan dyka upp om man inte riktigt vet vad man skall tro om en person, situation eller om ens framtid. Därför skapar man olika bilder av verkligheten men man vet inte vad som är sant och vad som är ren fantasi.
Jobb: Det är möjligt att du inte får din befordran som du önskat dig. Kanske får du veta något som länge varit dolt för dig. Ta detta som du vill - som en ny insikt eller som en besvikelse.
Kärlek: Något kan inträffa till följd av yttre hinder eller en inblandning från någon annan.
Ekonomi: Kanske behöver du ägna mer tid åt din ekonomi - pengar kan dyka upp i små mängder, men de försvinner lika snabbt.
Turnummer: 1-3-6-9-17-21-24


Fiskarna (19/2-20/3):
Korten står för en period i livet då man har alltför stort ansvar och att man knappt klarar av att klara av allt som skall göras. Du befinner dig i en svårhanterlig situation, du är stressad, och har tappat målinriktningen. Men troligtvis är du nu i slutfasen på en cykel, och det hela kan vändas till handling, energi, entusiasm och förmågan att uppnå sina mål. Du kan nu drabbas av en tur-period, bara tacka och ta emot!
Jobb: Du kanske nu tar en chans eller en risk som gör att du kommer ett steg närmare ditt kall i livet.
Kärlek: Det känns kanske som att du ofta får stå för den du är och känner dig motarbetad. Du kan känna att alla är emot dig eller att du måste kämpa ensam för att hålla kärleken vid liv.
Ekonomi: Du kan nu göra en investering som blir en källa till inkomst. Kanske behöver du arbeta mindre tack vare den här investeringen. Men pengarna kommer inte på en gång.
Turnummer: 7-9-16-26-27-30-33

 


❤Ha en fin vecka och fånga guldkornen som kommer i din väg❤

      Kram