31. okt, 2018

Veckans DRAKE onsdag 31 oktober

Här kommer ännu en bländande Drake från Dragon Oracle Cards av Diana Cooper. Har översatt till svenska så gott jag kan.

 

 

ORANGE-GOLD DRAGON FROM ARCTURUS (Orange-Gyllene Drake från Arcturus) 7:e dimensionen.

 


Öppnar upp dig för kunskap inför den Nya Gyllene Tiden.
Bär på energin från det förflutna. Var ett vägledande ljus.

 

Arcturus är ett av de mest avancerade stjärnsystemen i den här galaxen, och en prototyp för Jordens framtid. Storslagna 7-dimensionella Orange-Gyllene Drakar från Arctururs kommer till oss när vi är redo att bli en vandrande mästare och hjälpa till att ledsaga oss in i den Nya Gyllene Tiden.


När en andlig armé av dessa Drakar rör sig mot en plats, stimulerar de till stor evolutionär förändring i allt som de rör vid. De flyger till Jorden nu för att hjälpa oss under de spännande år som kommer.


Det är ingen tillfällighet att du har inkarnerats under den här 20-åriga perioden när vår planet genomgår ett dubbel-dimensionellt skifte. Jorden behöver andliga ledare och ljusbärare. De här Drakarna strålar sitt ljus över dig, för det innehåller visionen av vår 5-dimensionella framtid. De inspirerar dig att göra din del för den Nya Gyllene Tiden på Jorden.


När du ser det här kortet indikerar det att det är tid att stå i din kraft och uppfylla ditt öde. Tillåt de Orange-Gyllene Drakarna från Arcturus att träda in i dina energifält och förmedla till dig visionen av Jorden så som den kommer att vara. De kommer att ge dig den styrka, visdom och kunskap som du behöver för transformationen som kommer.


Du har mycket att göra och många människor att hjälpa, och en underbar 7-dimensionell Orange-Gyllene Drake från Arcturus kommer att stanna vid din sida så länge som du behöver den.


Var den ledande fyren som lyser upp vägen för många.

 

❤Ha en fantastiskt guldskimrande vecka❤

     Kram