4. nov, 2018

Horoskop m Tarotkort o Turnummer V-45

Här kommer Horoskopet för 5 november - 11 november.

 

 

Tänk på att veckan blir vad du själv gör den till. Det finns alltid små guldkorn i vardagen att ta till sig och dela med sig av.

 

 

Väduren (21/3-19/4):
Det kan nu vara en ny period i ditt liv som är på ingång. Kanske är det så att du nu ser vissa saker på ett helt nytt sätt. Du ska nu verkligen lita på din intuition och även lyssna på andras synpunkter för att kunna få en helhetsbild över det som du strävar mot. De tider av oro eller oförmåga att komma framåt lämnar du nu bakom dig och du kommer att se ditt mål och få framgång på vägen dit. Eventuellt kan det bli en resa inom kort.
Jobb: Du trivs med jobbet, är omtyckt och får möjlighet att träffa nya människor.
Kärlek: Det kan hända att någon har blivit kär i dig eller kan du befinna dig i början av en förälskelse.
Ekonomi: Ha koll på ekonomin så att allt stämmer överens med din budget.
Turnummer: 7-8-13-22-24-33-34


Oxen (20/4-20/5) :
Nu är det kanske en period då du känner oro och tvivel över något. Kanske vet du inte hur du ska hantera en viss situation eller person eftersom du inte vet om det är ärligt menat. Möjligtvis vill du fly från något och tycker att gräset verkar grönare på andra sidan. Men var väldigt uppmärksam i så fall, för det mest troliga är att du kommer att känna dig lurad. Kanske tar du en risk eller chans som kan lyckas.
Jobb: På jobbet kan känslan av att det inte är något roligt eller spännande som händer.
Kärlek: I relationen kan det hända att ni är redo att göra planer inför framtiden.
Ekonomi: Din ekonomi påverkas i stor utsträckning av ditt sociala liv. Se därför upp så du inte överskrider din budget.
Turnummer: 3-6-10-11-27-30-31


Tvillingarna (21/5-21/6):
Kanske står du nu i valet och kvalet gällande någon situation eller person. Du tvivlar kanske på din förmåga att fatta rätt beslut och istället drar du dig undan och det händer ingenting. Ta tag i det och ge dig tid att fatta det här beslutet och låt dina tankar och önskningar finna balans. När du väl nått din lösning eller kommit fram till ditt svar så agera enligt det utan att tveka!
Jobb: Även om det känns som inget händer så står inte allt stilla utan du rör dig sakta men säkert mot lugnare vatten.
Kärlek: Om du är i relation, så verkar det vara så att ni måste arbeta med er relation för att den ska fungera friktionsfritt.
Ekonomi: Se upp så du inte blir utnyttjad eller lurad på något sätt i ekonomiska transaktioner.
Turnummer: 6-7-13-18-31-34-35


Kräftan (22/6-22/7):
En period där du känner dig ganska nöjd med det mesta och önskningar har här en chans att bli uppfyllda. Det vill ju då till att veta vad du vill för det är första steget mot att förverkliga det. Det andra steget är att vara öppen för att ta emot med öppna armar. Det kan nu också vara en period där du öppnar upp för intressen för existentiella frågor och livsåskådning. Dags att le och bara njuta av livet.
Jobb: Du är en stark person, och har kanske en hög position men se upp så du inte är alltför hård mot andra.
Kärlek: Du vill nog lära känna din partner bättre. Är du singel är det inte troligt att du träffar någon utan att du går en utbildning i stället.
Ekonomi: Inte helt omöjligt att det nu kan bli en ökning av dina inkomster.
Turnummer: 5-10-11-12-13-24-31


Lejonet (23/7-22/8):
Du väntaar kanske otåligt på ett beslut av något slag och känner stor förväntan inför det. Du har ditt mål i sikte och ser det närma sig snabbt. Fysisk aktivitet eller resor är betydelsefulla nu. Var öppen och håll dig kvar i ditt center så går allt bra och alla eventuella missförstånd reds ut. Nu har du stora möjligheter att lyckas med det du vill. Tro på dig själv och satsa på det som är viktigt för dig då du har stor chans att lyckas.
Jobb: Kanske får du veta något som länge varit dolt för dig. Ta detta som du vill - som en ny insikt eller som en besvikelse. Det positiva är erfarenheten du får.
Kärlek: I kärlekslivet kan det finnas rivaler som menar allvar och som använder olika knep för att förstöra för dig. Håll dig lugn och ta reda på fakta, allt kan vara ett missförstånd.
Ekonomi: Det ser ut som att du nu hanterar din ekonomi på ett bra sätt.
Turnummer: 3-4-6-12-14-20-31


Jungfrun (23/8-22/9):
Kanske har du startat ett projekt eller är på väg att inleda något nytt. Något som kräver en hel del arbete, men det kommer det att vara värt. Bestäm dig noga för vad du vill engagera dig i först och bered dig på att framgången inte kommer över en natt utan steg för steg. Det gäller att ha en del tålamod men uppskattning från andra och lön för mödan är något du kommer att få känna av.
Jobb: Kanske vill du byta jobb, eller satsa din tid på ett helt eget projekt av något slag.
Kärlek: Just nu kanske ditt arbete upptar större delen av din tid risk att du glömmer bort din partner om du inte fördelar tiden bättre.
Ekonomi: Känns det som ekonomin håller på att stjälpa så är det dags att noga gå igenom vad du slösar bort på onödiga saker. Gör en hållbar budget.
Turnummer: 1-6-7-8-21-25-34


Vågen 23/9-22/10):
Nu är tiden inne för att bryta med alla eventuella negativa mönster. En känsla av tomhet har kanske infunnit sig och det finns risk för självömkan. Förvandla din smärta och sorg till kärlek och förståelse om du kan. Du är kanske besviken men se tiden an då situationen kommer kännas allt lättare. Nu kan du behöva ta beslut om att gå vidare och lämna något bakom dig. Beslutet gör att ditt liv blir bättre på sikt.
Jobb: På jobbet är kanske inte allt som det verkar vara. Se upp för manipulation och lögner.
Kärlek: Du kan tvingas slåss för din partner eller kommer på kant med någon i din omgivning.
Ekonomi: På det ekonomiska området, kanske du upplever framgångar.
Turnummer: 2-10-12-15-18-22-27


Skorpionen (23/10-21/11):
Nu kanske du behöver svälja stoltheten och erkänna dina begränsningar. Det kan vara så att du omges av jobbiga människor och befinner dig i en påfrestande situation. Lägg ner försvaret och försök förlåta dem som eventuellt svikit dig. Det bästa är att du är tapper, tål att bli lite förödmjukad och välja att se humorn i det hela istället. Att helt enkelt försöka förstå och släppa taget om situationen kommer att göra dig fri.
Jobb: Om du nyss sökt jobb, finns det chans att du kommer att få det.
Kärlek: Om du befinner dig i en relation, så kanske din partner inte är helt uppriktig mot dig nu.
Ekonomi: Har du problem med ekonomin så kan situationen lösas om du bara tar tag i det och inte ger upp.
Turnummer: 1-2-5-8-13-22-24


Skytten (22/11-21/12):
Kanske du befinner dig i en situation eller ett förhållande som tar all din kraft nu. Då är det nog dags att bryta ett destruktivt beteende eftersom ingen kan ta din kraft om du inte tillåter det. Sätt gränser och säg nej. Kanske behöver du lämna situationen eller personen helt? Anpassa ditt liv till det du vill ha, det är bara du som kan ändra på saker och ingen annan. Ta ansvar för ditt eget liv så kommer snart en vändpunkt som öppnar upp för nya möjligheter.
Jobb: Kanske får du löneförhöjning eller får dina varor sålda.
Kärlek: Just nu verkar det som att du inte riktigt kan känna kärlek till någon människa, på grund av tidigare erfarenheter som har gjort dig känslomässigt sval.
Ekonomi: Din ekonomi kan komma att lösa sig på ett positivt sätt.
Turnummer: 2-4-6-11-27-28-35


Stenbocken (22/12-19/1):
Mycket möjligt att du nu kommer in i en period av reflektion och eftertanke. Kanske har något gått snett och du känner dig besviken över resultatet. Då är det bästa att dra sig undan och fundera på vad du gjorde och vad som var anledningen till att det blev så här. Det finns hopp i denna situation och det viktigaste är att inte ge upp dina drömmar och visioner. Se hur du vill ha det med saker och ting i fortsättningen.
Jobb: Dels vill du byta jobb, dels vill du stanna kvar. Du känner en viss svårighet i att fatta beslut just nu.
Kärlek: Det kan finnas en viss frustration i ditt förhållande. Tig inte still utan tala om hur du känner det så kanske allt ordnar upp sig ändå.
Ekonomi: Din ekonomi kan nu befinna sig under granskning, antingen av dig själv eller av någon annan.
Turnummer: 4-5-9-15-26-27-33


Vattumannen (20/1-18/2):
Korten visar på val och möjligheter men kan samtidigt vara en konflikt mellan tanke och känsla. Minnen från det förflutna gör sig påminda och du vet inte riktigt vad du vill. Du söker svar och vill samtidigt ha spänning och förnyelse. Kan ha svårt för att bestämma dig för hur du vill ha det med saker och ting. Dags att öppna ögonen och ta en titt på verkligheten sådan den nu är, även om det är smärtsamt.
Jobb: Lite deppig stämning kanske, du känner som att du inte riktigt duger till eller att andra inte ser hur bra du egentligen är.
Kärlek: I kärlekslivet får du tillbaka lika mycket som du själv ger.
Ekonomi: Dina ekonomiska mål kan nu bli uppfyllda och du känner dig nöjd.
Turnummer: 4-8-12-14-18-33-34


Fiskarna (19/2-20/3):
Perioden kan leda till förändringar och ett behov av att anpassa sig till de här förändringarna, genom att kanske helt enkelt göra två saker samtidigt och genom att utnyttja sin flexibilitet. Förändring får dig att växa genom att du vidgas och expanderar. Låt denna förvandling och utveckling ske men försök ha en övergripande blick över saker och ting. Du kommer att klara alla förändringar du möter med glans och dessutom kommer du att ha roligt.
Jobb: Det kan nu vara tid för ett helt nytt jobb eller ett nytt projekt.
Kärlek: Om du har en partner kan det nu hända att ni gör en resa tillsammans.
Ekonomi: Något kan inträffa som gör att du får en känsla av att ha blivit blåst på pengar.
Turnummer: 8-19-21-22-27-28-33

 


❤Ha en fantastiskt fin vecka❤

      Kram