7. nov, 2018

Veckans DRAKE onsdag 7 november

Här kommer en strålande Drake från Dragon Oracle Cards av Diana Cooper. Har översatt till svenska så gott jag kan.

 

 

GOLDEN CHRISTED DRAGON (Gyllene Kristus Drake) 5:e dimensionen


Förmedlar högre kärlek så att du kan förkroppsliga Kristus Ljus.

Absorbera Kristus Ljus. Du är beskyddad. Utvidga ditt hjärta och stanna kvar i 5:e dimensionen.


Gyllene Kristus Drakar är 5-dimensionella drakar med enorma gyllene energifält. De har tillgång till Kristus Ljus av ovillkorlig kärlek på den 9-dimensionella frekvensen, som är den högsta aspekten av kärleksenergi som är tillgänglig för oss i denna tid, och överför den in i oss vid den maximala nivå som vi kan absorbera.

De kommer till oss på vår födelsedag, speciella högtider eller firande och överöser oss med den kosmiska gåvan av deras speciella ljus. 

De kommer också om vi ropar på dem. Då omger de vår aura med sitt beskyddande gyllene ljus, som möjliggör för oss att stanna i den 5:e dimensionen.

 


Du är välsignad att mottaga detta kort, för de strålande Gyllene Kristus Drakarna kommer automatiskt att överösa dig med det renaste Kristus Ljus. De vill påminna dig att ditt hjärta är otroligt kraftfullt och de kommer att ingjuta ren kärlek in i centrum av det för att öppna upp det ännu mer. Var redo att acceptera denna kärlek och sedan sprida den vidare till andra.


De här Drakarna påminner dig också att du har en speciell kontakt med den Gyllene Eran från Atlantis. Det kan ha varit i en tidigare inkarnation eller i din andliga kropp. Det är dags att komma ihåg vem du verkligen är, så be de Gyllene Kristus Drakarna att hjälpa dig få tillbaka dina gåvor och talanger i dina drömmar.


Det som de Gyllene Kristus Drakarna ger till dig kan du föra vidare till andra, så sprid ut den gyllene energin från Kristus till dem som du har kontakt med idag.

 

❤Ha en magisk gyllenstrålande vecka❤

     Kram