10. nov, 2018

Helgens ORAKELKORT ...

Här kommer ett budskap från Änglaterapi Orakelkort.

 

 

UPPSTIGNA MÄSTARE

 

Kraftfulla, kärleksfulla och visa andliga lärare vakar över dig och vägleder dig.

 

Det här kortet visar att du har en stark förbindelse till en eller flera uppstigna mästare som hjälper dig i den situation du befinner dig i. Uppstigna mästare är kraftfulla lärare och helare som en gång levde på jorden.


Många av dem är kopplade till olika religioner såsom Jesus, Quan Yin, helgonen, Moses, Jungfru Maria, Ganesha och så vidare. Du behöver inte vara en religiös person för att förtjäna en uppstigen mästares uppmärksamhet. 

Det enda du behöver är en uppriktig önskan om att jobba med gudomen ifråga för mänsklighetens och planetens bästa.
Den eller de första uppstigna mästare som du kommer att tänka på just nu är de mästare som hjälper dig. Dessa mästare älskar och uppskattar dig. De känner till dina talanger och andliga gåvor och de hjälper dig att finslipa dem så att de kan användas för att tjäna heliga syften.

 

Övning:  Tänk dig en uppstigen mästare och föreställ dig en bild av gudomen eller se på en bild av henne/honom (du kan skriva ut en bild från nätet om du vill) När du tänker på den uppstigna mästaren kallar du automatiskt denna heliga varelse till dig. Var stilla och se om du får några förnimmelser såsom förändringar i lufttrycket eller en känsla av värme när du ställer in dig på mästarens närvaro.
Skicka sedan kärlek från ditt hjärta till gudomens hjärta. Din avsikt att göra detta får det att ske. Du ska veta att oavsett hur mycket kärlek du sänder till den uppstigna mästaren, kommer denna att skicka tillbaka den hundra gånger starkare. Be den uppstigna mästaren att hjälpa dig att öppna ditt hjärta så att du kan uppleva kärlekens magiska helande egenskaper ännu djupare.

 

*** En bra tidpunkt just nu att försöka öppna upp sig mot den gudomliga kraften och be om hjälp att komma vidare, med högre frekvenser till femte dimensionen, nu när en kraftfull portal öppnas upp den 11-11 och året 2018 är också 11, numerologiskt sett. Så den här helgen bör du lyssna extra till tankar och idéer som dyker upp inom dig***

 

❤Ha en fantastisk helg med oförglömliga upplevelser❤

      Kram