14. nov, 2018

Veckans DRAKE onsdag 14 nov.

Här kommer ännu en makalös drake från Dragon Oracle Cards av Diana Cooper. Har översatt till svenska så gott jag kan.

 

 

WHITE-GOLD DRAGON FROM LYRA (Guld-Vit Drake från Lyra) 7:e dimensionen.

 


Förbinder dig med det högsta av Kristus Ljus.
Utveckla ditt Causal chakra*. Bada i nio-dimensionellt Kristus Ljus.

 

Lyra är den korsformade tolv-dimensionella stjärnporten genom vilken Ärkeängel Christiel och Enhörningarna kommer in i vårt Universum. Ljuset från Lyra flödar ner genom månen och tillåter gnistrande sju-dimensionella Drakar att att ta sig igenom och in i Jordens vibrationer.


Dessa Guld-Vita Drakar införlivar den högsta frekvensen av Kristus Ljus så att den blir tillgänglig för alla på den här planeten. De arbetar nära tillsammans med Ärkeängel Christiel, som härskar över utvecklingen av mänsklighetens Causal Chakras. Det här är särskilt viktigt nu eftersom vårt Causal Chakra är vårt samband med högre andliga dimensioner: Drakar, Änglar, Enhörningar och Mästare.


De Guld-Vita Drakarna från Lyra hjälper till att rena och utveckla vårt Causal Chakra och klargöra vår högsta möjliga uppstigningsväg.
Dessa Guld-Vita Drakar lockas till dig nu eftersom du redan bär på Kristus Ljus i din aura. Be en av dem att ta dig till den nio-dimensionella "bassängen" av Kristus Energi som finns i Lakumay. Visualisera att du badar i den här bassängen, som skimrar och virvlar med ren kärlek och ljus. Känn in hur du absoberar allt som du är redo att ta emot.


När du är tillbaka så fortsätt att känna in det guld-vita ljuset i din aura och använd dig av ren ovillkorlig kärlek i ditt dagliga liv. Din aura kommer att utstråla en otroligt hög frekvens av vitt och guld, och den Guld-Vita Draken från Lyra kommer att hjälpa till att fortsätta stråla Kristus Ljus in mot dig.


Ta dig tid att finna en tyst och stilla plats där du kan lyssna till dess visdom och vägledning.


* Causal Chakra är det chakra som är beläget en bit utanför vår fysiska kropp, ungefär några centimeter från mittpunkten på bakhuvudet. Det förbinder oss med den andliga världen*

 

❤Ha en härligt skimrande vecka❤

      Kram