18. nov, 2018

Horoskop m Tarotkort o Turnummer V-47

Här kommer Horoskopet för 19 november - 25 november.

 

Tänk på att veckan blir vad du själv gör den till. Med en positiv inställning drar du till dig positiva händelser.

 

 

Väduren (21/3-19/4):
Nu kanske det blir en tid för reflektion, då du tar dig tid att tänka över din situation och i synnerhet frukten av ditt arbete. Kanske har det uppstått ett problem där du behöver komma fram till andra bättre lösningar. Oftast antar allting en ny inriktning, bättre eller sämre. Risken finns att man upprepar ett mönster och att samma problem uppstår om och om igen. Tålamod och avslappning behövs nu som kan ge dig tro och hopp för framtiden.
Jobb: Har du fastnat i något på jobbet där du känner att det inte finns några utvägar, men det är bara att öppna ögonen eftersom de finns alldeles nära.
Kärlek: Eventuellt kan du och din partner komma i konflikt med varandra. Konflikten får inte ses som allvarlig eller avgörande för förhållandet mellan er.
Ekonomi: Pengarna försvinner snabbt nu men om du har tur och självbehärskning, kommer du nog att lyckas lägga undan lite pengar.
Turnummer: 1-4-6-14-17-20-33


Oxen (20/4-20/5) :
Kan det vara så att du nu upplever oro, sömnlösa nätter eller känner dig lite deprimerad. Kanske tycker du synd om dig själv och har en känsla av att vara ett offer för andras onda handlingar. Det är då viktigt att du gråter ut ordentligt. För efter regn kommer faktiskt solsken och bättre tider kommer. Se framåt med optimism och var säker på att det här är en övergående period.
Jobb: Kanske känns det extra tungt på jobbet just nu. Men ditt arbete och engagemang kan betyda att du får bättre status när perioden är över.
Kärlek: Det kan hända att du nu träffar någon ny, men att det är en djup vänskap som inleds och som kommer att växa med tiden. Vänskapen kan utvecklas till något mer, men ni kan också förbli bara vänner. I relationer planeras nu ett inköp tillsammans.
Ekonomi: Något i din ekonomi kanske inte står rätt till. och du tror att tro att inga lösningar finns. Försök se allt från en ny synvinkel för det går att lösa.
Turnummer: 1-7-11-16-27-29-32


Tvillingarna (21/5-21/6):
En känsla av att allting är enformigt och ingenting nytt händer kan infinna sig nu. Kanske känns det som att du inte har fått den uppskattning eller uppmärksamhet som du tycker att du gjort dig förtjänt av. Kan vara så att du själv glömt bort att uppskatta allt du redan har, och tar allting för givet. Så dags att tänka om lite. ta ett papper och skriv ner allt du har och tycker om i din omgivning och läs igenom det varje dag så släpper nog din ego-känsla.
Jobb: På jobbet har du lyckats få allas respekt. Du är omtyckt av dina kollegor.
Kärlek: Är du orolig för att din partner inte tycker om dig längre eller för att han eller hon åter igen skall hitta något fel på dig. Då ska du inte tiga utan berätta vad du känner för det kanske inte alls är så som du själv upplever det.
Ekonomi: Det kan bli en period då ekonomin inte verkar gå ihop, så det gäller verkligen att hålla hårt i slantarna, inga onödiga inköp!
Turnummer: 10-17-22-23-24-29-34


Kräftan (22/6-22/7):
Förväntningar ligger i luften! Kanske funderar du över en resa som du skulle vilja göra inom kort, en ny hobby du vill påbörja eller byte av bostad. När det väl är klart så kommer du att fatta snabba beslut och allt kommer att bli till din fördel. Det kan också vara så att det finns någon som beundrat dig på avstånd som nu ger sig till känna och det kan leda till en spännande kärleksaffär.
Jobb: På jobbet bör du se upp om du får ett skriftligt meddelande från någon, det kan mycket väl vara ett sätt att föra dig bakom ljuset.
Kärlek: Inom relationer verkar det nu vara en lugn period.
Ekonomi: Ekonomin verkar gå runt och det blir nu endast små ekonomiska framgångar.
Turnummer: 4-8-10-12-17-23-28


Lejonet (23/7-22/8):
Förändringar är på gång men om det blir till det bättre eller sämre beror väl på var och ens egna inställning. Det kan hända att du måste göra dig av med en del saker som det kanske tar emot att göra. Men ibland har nöden ingen lag och så länge det gäller materiella saker så är det egentligen inget att hänga upp sig på. Att få ha hälsan och känna glädje över livet i sig är det som gör dig lycklig i alla fall.
Jobb: Allt verkar bra på jobbet och du klarar det du föresatt dig.
Kärlek: Om du är i en relation så kan det nu uppstå en del missförstånd mellan er. Så ta reda på fakta innan du kommer med några anklagelser.
Ekonomi: Kanske har du lite funderingar på något om hur du kan förbättra din ekonomi. Men bäst att diskutera med någon som har erfarenhet innan du sätter dina planer i verket.
Turnummer: 2-15-21-27-28-29-35


Jungfrun (23/8-22/9):
Du utsätts kanske för motstånd, hinder och eventuellt konkurrens från din omgivning. Det är viktigt att inse att kampen som utspelas inte är så allvarlig som den känns, det finns plats för allianser och för lek. Utmaningar är till för att övervinnas, och hittar du bara en bra strategi för att komma vidare så leder detta till erfarenheter som kommer att visa sig vara positiva framöver.
Jobb: Du har gjort ett bra jobb hittils och du kan vänta dig en bättre position i framtiden. Om du inte är nöjd med ditt jobb, kan det också vara så att du söker efter nya möjligheter.
Kärlek: Du måste nog lägga band på ditt temperament och inte brusa upp om något som är oklart i ert förhållande. Allt är kanske inte som det ser ut.
Ekonomi: Det verkar bli en bra utveckling på din ekonomi om du hanterar den på ett bra sätt.
Turnummer: 1-3-5-12-13-16-34


Vågen 23/9-22/10):
Det ser ut som du kommit över de största hinder i ett projekt eller en situation och att du nu kommit många steg vidare. Även om ännu en tid av väntan kan äga rum, så har du kommit ganska nära ditt mål. Just nu är en bra tid till att se sig om efter möjligheter till att komma vidare genom att studera vad som krävs för att ta dig hela vägen fram. Det kan också hända att du ger dig ut på en resa för att få mer erfarenhet.
Jobb: Det är möjligt att du få ett trevligt meddelande från någon som uppskattar dig för ditt arbete, kanske ett tack.
Kärlek: Kärlekslivet kunde inte bli bättre än den är nu.
Ekonomi: Du visar självförtroende, optimism och kompetens vad gäller ekonomin. Du är på rätt väg.
Turnummer: 3-8-16-17-27-30-34


Skorpionen (23/10-21/11):
Korten visar på att du snart fattar ett viktigt beslut. Du söker efter sanning och klarhet i en viss situation. En del kunskap måste till för att hitta lösningen på ett viktigt problem. Även om det finns vissa hinder i vägen så kommer det att sluta i framgång. Du har en stark vilja som driver dig vidare och ditt skarpa intellekt hjälper dig på vägen. Låt ingen hindra dig på din väg, du vet vad du vill och du kommer att lyckas.
Jobb: Dina chefer kommer att ge dig alltmer ansvar om du lyckas övertyga dem om att du är pålitlig.
Kärlek: I relationen kan det uppstå ett avstånd, oftast till följd av yttre hinder eller en inblandning från någon annan.
Ekonomi: Att blunda för eventuella ekonomiska problem löser ingenting. Du vet nog vad som måste göras för att hålla ekonomin i balans.
Turnummer: 6-7-12-13-18-20-22


Skytten (22/11-21/12):
En ny faktor kan nu komma in i ditt liv eller en ny person som lägger sig i ditt projekt eller dina förehavanden. Den här nya faktorn kan bli störande för dig. En maktkamp kan komma att uppstå. Du måste nu försäkra dig om att du verkligen kan och visa att det är du som bestämmer över din egen väg. Din egen stolthet kan också vara ett hinder, hur som helst kanske dina planer och förhoppningar för tillfället läggs på is.
Jobb: Kanske kan du få en känsla av att du inte riktigt duger till eller att andra inte ser hur bra du egentligen är. Fundera inte på det allt är bättre än du tror.
Kärlek: Du kanske känner dig blockerad i en viss relation eller utanför en viss relation. Sådana perioder går oftast över ganska fort.
Ekonomi: Om du kämpar med ekonomin så försök med lite sunt förnuft eller vänta på större klarhet innan du fattar några beslut.
Turnummer: 2-7-8-22-27-31-34


Stenbocken (22/12-19/1):
Ser ut som du kommer att göra en investering som förbättrar din materiella standard. Det kan också vara så att det blir fråga om en vinst av något slag, kanske är det pengar på väg i form av högre lön eller något som utgör en källa till pengar. Det finns också den möjligheten att du tar konkreta steg mot något som kommer att ge dig mer trygghet och säkerhet, det du gör nu är praktiskt och väl genomtänkt.
Jobb: På jobbet kan du komma att stå väldigt nära en viss person som du känner gemenskap med.
Kärlek: Du kommer i jämvikt i din relation efter att du accepterar att kärlekslivet inte alltid är på topp. En känsla av harmoni kommer att infinna sig.
Ekonomi: Du lyckas med din ekonomi eftersom du ständigt hittar nya möjligheter för att klara dig. Men en hållbar budget ger dig en stabilare grund att stå på.
Turnummer: 2-6-16-18-24-26-29


Vattumannen (20/1-18/2):
Oftast dyker de här korten upp under en period av ekonomiska problem, då man får hjälp av någon annan, men korten kan också innebära ett meddelande om att man kommer att ha tillräckligt med pengar eller för att företaget kommer att gå med vinst. Så perioden kan betyda att du antingen får eller att du själv hjälper någon i en ekonomisk situation. I båda fallen känner du en stor tillfredsställelse.
Jobb: På jobbet är atmosfären väldig bra och angenäm. Du och dina arbetskollegor jobbar bra tillsammans.
Kärlek: Du kan nu vara förälskad i någon eller du blir uppvaktad av någon som har ett genuint intresse för dig.
Ekonomi: Du kan nu komma att ta reda på något som är viktigt rörande ekonomin.
Turnummer: 1-2-3-4-7-25-29


Fiskarna (19/2-20/3):
Perioden kan tyda på vissa förändringar och behovet av att anpassa sig till de här förändringarna, genom att kanske helt enkelt göra två saker samtidigt och genom att utnyttja sin flexibilitet. Kan även gälla att hitta balansen mellan två olika aktiviteter. Det är dock inget tråkigt som händer och du kommer att klara alla förändringar och problem som du möter med glans och du kommer dessutom att ha roligt.
Jobb: Du ser möjligheterna i stället för att se alla begränsningar och hinder. Därför kommer du att bli framgångsrik.
Kärlek: Du kanske nu kommer att diskutera med din partner, erkänna era misstag, och ta relationen till en ny nivå.
Ekonomi: Varning för att plötsligt bli girig och snål när det gäller pengar. Slappna av och hitta även andra nöjen i livet.
Turnummer: 1-8-16-22-23-34-35

❤Ha en fin vecka och var rädd om dig❤

      Kram