21. nov, 2018

Veckans DRAKE onsdag 21 november

Här kommer en mäktig Drake från Dragon Oracle Cards av Diana Cooper. Har översatt till svenska så gott jag kan.

 

 

ALPHA DRAGON (Alfa Drake) 9:e dimensionen


Förinta det gamla. Visualisera din dröm. Hjälp att manifestera en ny värld.


Dessa otroliga galaktiska Drakar bär på Ärkeängel Metatrons högsta ljus. De hjälpte till att skapa det Universum som vi lever i och fortsätter att andas Yang-manifestationens energi in i vår värld. Eftersom de har kraften för fysisk manifestation, arbetar de med våra tankar när vi, eller det mänskliga kollektiva sinnet är redo att skapa något.


Det här är enorma och kraftfulla Drakar. De arbetar endast för det högsta bästa. Eftersom de kan bygga kan de också förinta. De kommer till vår värld nu, i slutet av en gammal era och i början av den nya för att underlätta utplåningen av sådant som inte längre tjänar vår planet och uppbyggandet av en ny värld i en mycket högre frekvens.


Alfa Drakar sänder dig ett mycket speciellt meddelande: du är kallad att införliva kreativa krafter i ditt nuvarande projekt eller upplevelse.

Så be dessa magnifika varelser att hjälpa dig och var medveten om att deras maskulina energi gör det möjligt att stärka dig när du visualiserar det som du vill bygga upp.


Du kan också be dessa Drakar att stödja dig med skapandet av vår nya 5-dimensionella värld. När du håller i visionen av den Nya Gyllene Tiden kan de ta de här bilderna och andas liv in i dem.


Det här är ett kort av rå kraft och skapelse, så försäkra dig om att dina avsikter är rena och goda.❤

 

❤Ha en härlig vecka❤

     Kram