24. nov, 2018

Helgens ORAKELKORT ...

Här kommer helgens Orakelkort från Daglig Vägledning från dina Änglar.

 

 

GE OCH FÅ

 


"Hela universum arbetar i cykler som påminner om dina andetag. När du bara andas ut (ger) eller bara andas in (tar emot) kommer du i otakt med universum. För bästa hälsa, energi och påfyllning behöver du balansera varje inandning i livet med en utandning."

 

Änglarna visar det här kortet för dig därför att din balans mellan att ge och ta emot har varit rubbad en tid. Om du har gett mer än du har tagit emot är det troligt att du har upplevt att andra har utnyttjat din vänlighet. Om din obalans består i att du har tagit emot mer än vad du gett så kan du ha känt dig obekväm, nedstämd eller till och med skuldmedveten.

Det är omöjligt att få till en perfekt balans mellan givande och tagande varje dag, men en hälsosam balans är möjlig att uppnå. Det gör du genom att se till att du ger något varje dag (såsom tid, pengar, en gåva, komplimanger) utan att förvänta dig något tillbaka.

Ta också tacksamt emot oväntade erbjudanden om hjälp, komplimanger eller andra gåvor varje dag. Säg "tack" utan skam- eller skuldkänslor.

Om du är den som ger mest i en relation bör du uttrycka dina behov och be om hjälp.

 

❤Ha en fantastisk helg❤

      Kram