25. nov, 2018

Horoskop m Tarotkort o Turnummer V-48

Här kommer Horoskopet för 26 november - 2 december.

 

Tänk på att veckan blir vad du själv gör den till. Med en positiv inställning drar du till dig positiva händelser.

 

 

Väduren (21/3-19/4):


Nu kan det vara en bra tid för samarbete med andra, kanske i någon kurs inom ett område som intresserar dig. För att utveckla det som du kanske har planer på att göra kan en grupp med likasinnade ge dig uppslag och idéer för ditt fortsatta arbete. Utbyte av erfarenheter stärker din självkänsla att kunna gå vidare. Kanske blir det nu också planering för en resa framöver. Korten visar på att det du nu planerar kommer att ge dig framgång.
Jobb:
Kanske dyker det upp något som du inte har haft kännedom inom ditt arbetsområde. Det kan vara antingen positivt eller negativt. men i vilket fall så ger det dig en ny erfarenhet.
Kärlek:
Inga stora förändringar inom kärleksområdet för tillfället.
Ekonomi:
Din ekonomi kan bli bättre beroende på hur stor kontroll du har i dagsläget. Vet du att du slösar på onödiga saker så är det nu dags att omvärdera detta.
Turnummer: 5-21-23-25-26-28-35


Oxen (20/4-20/5) :


Ibland är det bättre att kompromissa om det uppstått någon situation eller ett problem där du valt att blunda och inte brytt dig om att få till en lösning för att det har känts som den enklaste utvägen. Det kan vara något som du kommer att ångra längre fram i så fall. Bättre då att tala ut om problemet även om det känns jobbigt och försöka komma till något slags samförstånd. I den här situationen är det inte fråga om att vinna eller förlora.
Jobb:
Om du förväntat dig förbättringar inom din jobbsituation så lär det nog dröja ännu en tid.
Kärlek:
Kanske kan det vara problem i relationen. Endast du själv kan ta det avgörande beslutet om det är det som gäller, låt ingen annan styra ditt val.
Ekonomi:
Just nu kanske du har lite funderingar över din ekonomi, ta ett eget beslut om det behövs och låt inte andra blanda sig i.
Turnummer: 2-7-8-14-24-29-30


Tvillingarna (21/5-21/6):


Kanske kan du bli inblandad i en debatt eller uppleva konkurrens från andra. Du har styrkan att kunna stå upp för dina åsikter och du ska se upp så inte andra övertalar dig till något som strider mot din egen övertygelse. Om någon är mycket påstridig så se efter om du har ett annat alternativ som ger dig mera frid och balans i livet för då kan det kanske vara värt att ta den andra vägen. Korten visar på att du når framgång trots visst motstånd.
Jobb:
Är du arbetslös och nyligen sökt jobb kan det nu finnas chans till att du får det.
Kärlek:
Har du nyligen gjort ett val av en partner kan det finnas någon som försöker sätta käppar i hjulet för dig.
Ekonomi:
Det kan bli en plötslig förändring i din ekonomi, förmodligen till det bättre.
Turnummer: 2-3-7-8-13-26-35


Kräftan (22/6-22/7):


Kan vara så att du nu väntar på att något viktigt ska hända och du känner dig lite otålig. Det kanske rör sig om en planerad resa, ett resultat, en sammankomst där du kommer att träffa nya vänner eller väntar du på ett meddelande av något slag. Det som händer kommer i så fall att ske riktigt snabbt och allt tyder på att det hela får ett lyckligt slut där du kommer att uppnå dina mål.
Jobb:
Arbetsuppgifterna kan just nu innebära en utmaning i sig. Ingenting går lätt men du kommer att kämpa dig igenom den här perioden och resultatet kan komma att bli över förväntan.
Kärlek:
Är du ofrivilligt singel kan orsaken vara att du håller fast vid inrotade vanor och tänkesätt, har övedrivet intresse för det materiella osv, all sådan envishet leder knappast till något förhållande. Tänk om och släpp lite på dina egna krav för annars blir det svårt att behålla någon en längre tid.
Ekonomi:
Kanske tycker du att ekonomin är jobbig att ta tag i så behöver du nog tänka om. Klarar du inte av att analysera din egen ekonomi så be någon om hjälp. När du väl fått rätsida på situationen kommer allt kännas så mycket lättare.
Turnummer: 1-5-7-8-10-18-22


Lejonet (23/7-22/8):


Du har kanske gått genom en svår kamp i ditt privatliv, ditt arbetsliv, eller sociala liv och du har känt dig lite rädd och intagit en försvarsinställning. Detta har lett till oförmåga att veta vem man skall lita på. Därför har du eventuellt valt att isolera dig från andra. Du kände nog att du själv drog de här händelserna till dig. Men du har styrkan och förmågan att samla mod och kunna reda ut den här jobbiga situationen till din egen fördel.
Jobb:
På jobbet kanske en känsla av osäkerhet infinner sig. Dels vill du byta jobb, dels vill du stanna kvar. Du känner en viss svårighet i att falla beslut. Det är viktigt att du hittar en lösning. Se även upp för vilka du kan vara lojal mot och vilka som blör undvikas.
Kärlek:
Det kan nu vara stillestånd som äger rum i ditt kärleksliv. Har du en partner kan kortet betyda att ni har vissa problem och oenigheter och att ni kompromissar för att få lugn och harmoni i relationen.
Ekonomi:
Kanske känner du dig irriterad över din ekonomiska situation och att det inte är rättvist att du hamnat där du är just nu.
Turnummer: 12-16-17-21-23-25-26


Jungfrun (23/8-22/9):


En trevlig och givande period väntar dem som är födda i det här tecknet. Mycket har med familj och vänner att göra på ett stimulerande plan. Är du en person som vill ha kontrollerbara rutiner i din vardag så kanske du ska försöka att släppa lite på ditt kontrollbehov för att kunna få ut mesta möjliga glädje under den här perioden. Det kan också hända att du nu avslutar något som hållit dig sysselsatt under en tid. Det finns också chans till att turen är med dig just nu.
Jobb:
Du kanske tar en chans eller en risk som gör att du kommer ett steg närmare ditt kall i livet.
Kärlek:
Snart kan du komma att träffa någon som du känner dig attraherad av.
Ekonomi:
Du verkar lösa din ekonomi efter eget huvud och söker lösningar själv.
Turnummer: 6-18-19-22-27-29-32


Vågen 23/9-22/10):


Kanske kan det nu bli tal om någon form av förändringar och behovet av att anpassa sig till de här förändringarna, genom att kanske helt enkelt göra två saker samtidigt och genom att utnyttja din flexibilitet. Förändringen kan gälla sådant som t.ex det materiella, ägodelar, pengar eller något praktiskt. Det kommer dock inte att bli några tråkiga förändringar och du kommer att klara alla förändringar och problem som du möter med glans och kommer dessutom att ha roligt.
Jobb:
Kanske känner du dig lite orolig över ditt arbete och undrar om du kommer att få det jobb eller de arbetsuppgifter som du så gärna vill ha. Inget blir bättre av att oroa sig, tänk istället positivt att får du inte det du vill nu, så kommer det nog senare.
Kärlek:
Om du befinner dig i en relation, kanske du får en känsla av att du har fastnat i fel relation. Gräset är grönare på andra sidan, men du har inte ork eller kraft att förändra din situation.
Ekonomi:
Det kan hända att du kommer i kontakt med vissa auktoriteter eller myndigheter som kommer att påverka din ekonomiska situation, förhoppningsvis till det bättre.
Turnummer: 1-11-14-24-26-30-35


Skorpionen (23/10-21/11):


Kanske befinner du dig nu i en jobbig period, där du har massor av saker på gång eller sånt som bara måste göras. Viktigt är då att du inte stressar runt och gör lite här och lite där. Varva ner och fokusera på en sak i taget. När den är klar så ge dig ut på en promenad i naturen eller slå dig ner och lyssna på inspirerande musik och slå bort tankarna på det som är kvar att göra. När du känner kraften återvända så ta tag i nästa uppgift och gör den klar utan att tänka på resten.
Jobb:
Kan det vara så att det är på jobbet som du stressar för att hinna med allt. I så fall gäller samma sak här att fokusera på en sak i taget och emellan uppgifterna blunda några minuter och andas djupt ner i magen.
Kärlek:
Någon i din ogivning kanske sviker ett förtroende och du känner dig sårad.
Ekonomi:
Din ekonomi kanske är trygg och stabil, men ändå är du rädd för att förlora allt du har. Försök slappna av lite. Pengar är inte allt här i livet.
Turnummer: 2-5-6-23-24-33-34


Skytten (22/11-21/12):


Nu kan det bli en helt ny början i känslomässig mening eller en ny känslomässig resa. Korten vill också tala om att detta även kan stå för nya relationer, ett bra socialt liv och en tid av känslomässig lycka. Eller en begynnande kreativitet samt att du är i harmoni med din omgivning. Så perioden innebär en tid av lycka och välmående, där du finner stor gemenskap med vänner, gamla som nya, och eventuellt kan en spirande romans vara på gång. Inte omöjligt att turen står vid din sida nu.
Jobb:
Du arbetar för framtiden och det du gör har även andra glädje av. Framgångarna är små, men stabila och långsiktiga.
Kärlek:
Om du är i en relation får du inte glömma bort din partner genom att vara för upptagen med andra åtaganden.
Ekonomi:
Du verkar kunna hantera din ekonomi på ett bra sätt nu.
Turnummer: 4-6-11-12-18-21-27


Stenbocken (22/12-19/1):


Nu kanske du utsätts för motstånd, hinder och kanske konkurrens från din omgivning. Det är viktigt att inse att kampen som utspelas inte är så allvarlig som den känns, det finns plats för allianser och för lek. Även om det innebär en tuff utmaning för dig så är det en en utmaning som kan klaras ut, men du får nog hitta en bra strategi för att lösa det utan större konflikter. Du har trots allt den energi och entusiasm som behövs, dessutom förmågan att uppnå dina mål.
Jobb:
På jobbet råder det kanske osäkerhet. Och du känner att du inte vet hur situationen blir för dig framöver. Allt kommer att lösas till det bästa om du bara ser framåt med optimism. Blir det inte nu kommer det senare.
Kärlek:
Nu kan det dyka upp nya drömmar, nya mål, och nytt hopp kanske infinner sig på kärleksområdet.
Ekonomi:
Du kanske spenderar allt du har ganska snabbt - eftersom du kan inte låta bli. Försök tänka i andra banor och se till att ha ett sparande, för en dag kanske du inte får in så mycket pengar längre och då kan det bli surt.
Turnummer: 7-14-20-22-23-31-35


Vattumannen (20/1-18/2):


Nu kanske det blir en period då det är svårt att fokusera, man vet varken ut eller in. Nederlag och personliga konflikter utmanar dig. Du känner kanske rädsla för att tappa kontrollen. Det bästa är att du är tapper, tål att bli förödmjukad och väljer att se humorn i det hela istället. Försök inte tvinga dig själv framåt eller i en ny riktning idag, hur frustrerad eller rastlös du känner dig, utan låt dig själv ta in de lärdomar som dina mindre angenäma upplevelser står för.
Jobb:
På jobbet kommer turbulensen snart att hitta en jämvikt. Du kommer kanske att behöva göra vissa kompromisser och ge upp vissa saker för att allt skall kunna lugna ner sig.
Kärlek:
I kärlek betyder korten att du och din partner kommer överens med varandra på alla områden och att ni är redo att göra planer inför framtiden.
Ekonomi: Dina ekonomiska problem är något som gör dig orolig. Mycket energi läggs ner på att lösa problemen som ständigt dyker upp. Gör upp en stram budget och håll stenhårt på den så löser det många av problemen.
Turnummer: 3-4-6-11-19-28-34


Fiskarna (19/2-20/3):


Kanske måste du nu ta ett beslut om att lämna en dålig situation bakom sig och söka nya horisonter, nya relationer eller nya perspektiv. Korten kan betyda ett faktiskt avsked, men även ett sådant i känslomässigt mening, t ex att sluta oroa sig eller bry sig om en viss situation, ett problem eller en viss människa. Oftast har man gjort allt som man har kunnat och man kommer till insikten att saker och ting inte kan bli bättre än så, hur mycket man än anstränger sig.
Jobb:
På jobbet gäller det att göra rätt ifrån sig eftersom handlingarna nu kommer att leda till konsekvenser.
Kärlek:
Tänk två gånger innan du ger dig själv skulden om något har gått snett i relationen. Försök tala ut lugnt och sakligt med varandra eftersom allt kan vara ett missförstånd.
Ekonomi:
Ekonomin kanske inte är på topp för tillfället så var väldigt noga med hur du spenderar dina pengar. De måste ju räcka till nästa löning.
Turnummer: 7-14-17-23-26-27-33

 

❤Ha en helt fantastisk vecka med mycket glädje❤

      Kram