28. nov, 2018

Veckans DRAKE onsdag 28 november

Här kommer nu den sista av Drakarna i Dragon Oracle Cards av Diana Cooper, översatt till svenska så gott jag kan.

Så njut av den här underbara Draken som liksom de övriga i leken bara vill mänskligheten och allt liv på jorden det allra högsta bästa.

Misströsta inte alla Drakvänner för kommande onsdagar blir det nytt Draktema i form av Tarotkort. 🙂

 

 

OMEGA DRAGON (Omega Drake) 9:e dimensionen

 


Nio-dimensionella Omega Drakar bär på de feminina vibrationerna från Shekinah, den universella energin som skapade vår värld. Shekinah är den feminina motsvarigheten till Ärkeängel Metatrons högre ljus och representerar ren kreativ vision.


Dessa kraftfulla varelser assisterar vid födelsen av högre medvetande på Jorden. Kollektivt håller de visionen för den Nya Gyllene Tiden och detta möjliggör för oss att erhålla intentionen som fastställts av Lady Gaia för evolutionen på planeten.


De här underbara silver-vita Drakarna hjälper oss också att hålla fast en personlig vision för det högsta bästa. Varje önskan börjar med en tanke som överförs till en bild. Dessa Drakar kan se in i vårt sinne och håller fast visionen tillsammans med oss.


När en Omega Drake kommer till dig, är det tid att påbörja ett speciellt nytt projekt, livsväg eller en ny aspekt av dig själv som hållits gömt. Kalla på dessa Drakar och be dem fylla dig med den feminina kraften. Detta möjliggör för dig att hålla fast din vision och förverkliga den på ett vist, balanserat och harmoniskt sätt.


Viktigast av allt är att be Omega Draken att se den största önskningen i din själ och hålla fast visionen och föra den till manifestation.


De här Drakarna kan finnas i alla skepnader och storlekar, så bara stilla ditt sinne och ge dem tillåtelse att sammanstråla med din energi. Be dem att mjuka upp din livsväg och livsvägarna för alla som håller i visionen för den Nya Gyllene Tiden.

❤❤❤

Tack till Diana Cooper för alla dessa underbara Dragon Cards, det har varit ett stort nöje att få översätta dessa till svenska och tack till alla er som följt Drakarnas budskap varje vecka.
Kommande onsdagar fortsätter vi på Drak-temat genom att dra kort ur en Tarotlek.

 

❤Ha en fantastisk vecka och välkommen tillbaka❤

       Kram