1. dec, 2018

Helgens ORAKELKORT ...

Helgens Orakelkort kommer från Änglasvar.

 

 

LYSSNA PÅ DIN INTUITION

 

Visst har det hänt många gånger när vi stått i en valsituation att vi omedelbart fått en känsla av hur vi ska agera? Men sen börjar vi kanske tänka efter om det verkligen är så vi ska välja och väljer sen utefter det vi tror blir det bästa för oss. När resultatet uppenbaras så säger vi: "varför gjorde jag inte så som jag tänkte först"! 

Jo, det här händer säkert de flesta av oss. Den känslan som först dyker upp utan att vi tänker efter är oftast den rätta. Det är vår intuition som visar oss på rätt väg. Givetvis kan vi vända på det hela och vi säger; "varför tänkte jag inte efter först utan bara gick på min intuition (magkänsla) för nu missade jag den här chansen! Men då var det garanterat meningen att det var det rätta för oss just i det läget, även om vi har svårt att förstå det. Då dyker det säkert upp ett bättre alternativ längre fram där vi väljer rätt.

Änglarna säger: "Lyssna till din inre vägledning så kan det inte gå fel. Du kan vara säker på att budskapen som du får från dina änglar är verkliga och pålitliga. Ha tillit till dina känslor kring omständigheter som du upplever. Dina insikter om andra människor och deras verkliga känslor är helt riktiga. Det finns ingen anledning att ifrågasätta det som du vet är sant"!

 

❤Ha en underbar helg och lyssna till ditt hjärtas röst❤

      Kram