2. dec, 2018

Horoskop m Tarotkort o Turnummer V-49

Här kommer Horoskopet för 3 december - 9 december

 

 

Tänk på att varje dag blir vad du själv gör den till. Med en positiv inställning drar du till dig positiva händelser!

 

 

Väduren (21/3-19/4):


Det verkar nu som att du kan komma att njuta av framgångar och belöningar, vinster, trevliga överraskningar, eller plötsliga förbättringar i ditt liv. Du har haft förmågan att fatta rätt beslut och att ta nödvändiga steg mot ett mål. Det kan röra sig om en materiell förbättring i hemmet eller fullbordande av något projekt som leder till framgång. Just nu verkar din hälsa vara god eller på väg mot förbättring. Det kommer nu en period då du upplever större självförtroende och trygghet i tillvaron. Turen är med dig nu.
Jobb: Du vet kanske en hel del saker som egentligen borde vara dolda för dig. Det kan hända att du kommer i kontakt med någon myndighet.
Kärlek: Just nu kan du känna det som att kärleken får gå på sparlåga, kanske behöver du lite tid för dig själv.
Ekonomi: Kanske har du en hemlig plan på hur du skall tjäna dina pengar som du inte berättar för andra om.
Turnummer: 3-7-17-18-24-29-30


Oxen (20/4-20/5) :


I veckan ser det ut att bli en hel del samvaro med någon eller några av kvinnorna i ditt liv. Det är kvinnor som du kan lita på och som utgör goda vänner, syster eller mor - de ställer alltid upp för dig och de ser till att du får det som du behöver både känslomässigt och med hjälp i vardagens bestyr. Var tacksam för den hjälp eller det stöd som de erbjuder dig, du behöver inte oroa dig över att du är till besvär eller skämmas över att ta emot deras hjälp. Tacka och ta emot med glädje för nästa gång kan du själv ställa upp och hjälpa till.
Jobb: Kanske känner du ett behov av att tänka över vad du verkligen vill om arbetet inte ger dig den rätta känslan av att vara det ultimata för dig.
Kärlek: Är du inte helt säker på att din relation är rätt så kanske du omvärderar din relation, och funderar över vilket värde den egentligen har för dig.
Ekonomi: Är det så att du upplever problem på det ekonomiska området är det nu hög tid att göra något åt detta. Inget blir bättre av att strunta i problemen. Det finns lösningar och om du inte ser dem själv så tala ut med någon som du verkligen litar på.
Turnummer: 2-4-5-13-29-31-33


Tvillingarna (21/5-21/6):


Du tillhör kanske dem som sällan tappar modet, men på senare tid har din framtidstro bleknat av någon anledning. Men tänk efter om det inte är så att du redan fått en hel del av det du längtat efter utan att ens vara medveten om att du nått dit. Risken finns att du omedvetet skaffat dig ett rykte av att vara envis och inflexibel, en perfektionist, som andra tröttnar på. Det går att ändra på genom att öppna upp mer mot omvärlden och vara mer lyhörd för andras önskningar och åsikter. Kanske är en resa på gång nu.
Jobb: Dina förväntningar om något har kanske inte infriats. Du känner dig lite modfälld och fundersam.
Kärlek: Om du befinner dig i en relation kan det vara så att du just nu inte är riktigt säker på var du har din partner någonstans. Kanske har du alltför stora och overkliga illusioner angående relationen. Tala ut för att få sinnesfrid.
Ekonomi: Har du inte redan uppnått dina ekonomiska mål så borde du i alla fall vara på god väg. En sram budget ger dig utrymme framöver.
Turnummer: 4-6-11-15-18-21-30


Kräftan (22/6-22/7):


Har det varit en arbetssam period hittills så finns nu chansen till återhämtning och uppladdning av batterierna. Korten pekar på att det kan bli stor glädje och tillfredsställelse framöver. I första hand gäller det familj och nära vänner som skänker dig stor glädje och även en del festligheter. En önskan kan nu gå i uppfyllelse! En liten varning dock att inte låta negativa tankar, angående något som du ångrar från tidigare handlingar, ta över ditt sinne. Se framåt med öppenhet och optimism.
Jobb: I arbetet kanske du får en känsla av att du helt enkelt inte riktigt duger till eller att andra inte ser hur bra du egentligen är. Beröm och uppskatta dig själv för du vet att du gör vad du kan.
Kärlek: Det kanske dyker upp en tillfällig romans, men var på din vakt personen är kanske inte den du tror.
Ekonomi: Din ekonomi är kanske stabil just nu, men se upp för impulsköp som gör att ekonomin försämras.
Turnummer: 2-4-9-12-16-19-20


Lejonet (23/7-22/8):


En uppmaning till dig att dela med dig av livets goda, meddelar korten för den här perioden, för om du ger så får du också tillbaka. Var öppen för överraskningar och positiva förändringar. Det handlar nu mycket om balans mellan att ge och ta emot. Det är lika viktigt att ge till sig själv och ta hand om sina egna behov och önskningar som det är att se till att andras blir uppfyllda. Dessa två behöver inte stå i konflikt till varandra, man kan göra både och för att känna frid och harmoni.
Jobb: På jobbet verkar allting att bli bättre. Du kan också få tillfälle att möta nya människor via jobbet.
Kärlek: Går du omkring och drömmer om kärleken just nu så se upp, så att dina drömmar om kärlek inte är orealistiska.
Ekonomi: Du gör kanske inte stora vinster just nu, men du lyckas i alla fall betala dina räkningar och kanske behöver du ändra lite i dina prioriteringar.
Turnummer: 2-9-12-13-14-27-35


Jungfrun (23/8-22/9):


Det kan bli en tid av osäkerhet, men även en tid fylld med många visioner och många drömmar. En del drömmar en realistiska, andra inte. En del drömmar är skrämmande, andra är storslagna. Korten dyker upp när man inte riktigt vet vad man skall tro om en person, situation eller om ens framtid. Därför skapar man olika bilder av verkligheten men man vet inte vad som är sant och vad som är ren fantasi. Så bäst är om du försöker se verkligheten i vitögat, och återuppta kontakten med den. Tills dess bör inga beslut fattas.
Jobb: Du får det kanske jobbigt på arbetet nu och det känns som din arbetsbörda är för stor. Försök ta några minuter då och då, där du blundar och slappnar av med djupa andetag för att hämta kraft.
Kärlek: Kanske får du nu ett meddelande från någon som har ett intresse för dig, men även att den du har börjat träffa inte riktigt är intresserad utan leker.
Ekonomi: Saker och ting förbättras inte på kort sikt. Bättre tider kommer sedan.
Turnummer: 2-11-16-18-27-28-33


Vågen 23/9-22/10):


Kanske är du på väg/ eller har redan förlorat något värdefullt och nu sörjer och lider du på grund av detta. Du behöver då erkänna din rädsla för att kunna komma över den. Om vi ständigt tänker negativt om oss själva och om situationen så kan vi hamna i detta tillstånd. Du är starkare än du tror och du klarar det som livet erbjuder. Lidande är något som föds i tanken och det är i tanken du kan förändra saker. Men korten visar slutet på en cykel, det blir inte värre än så här, nu finns det bara ett håll att gå åt och det är framåt och uppåt.
Jobb: Om du väntar dig förbättringar på arbetet, så får du nog vänta ett tag till.
Kärlek: Vill du nu inleda en relation så kan det kanske vara svårt på grund av skvaller, fiender och illvilliga människor. Men ha lite tålamod allt kommer att lugna ner sig.
Ekonomi: Nu måste du hålla extra hårt i din ekonomi så du inte ruinerar dig själv.
Turnummer: 4-5-7-8-17-20-32


Skorpionen (23/10-21/11):


Nu kanske det blir ett oväntat möte med någon som du finner attraktiv eller som du tycker om. Ni kommer väl överens med varandra och ni känner en djup gemenskap. Ni känner lika och ni tänker lika. Låt kärlek och lycka fylla ditt liv men kom ihåg att du inte kan äga den du älskar. Du dras till skönhet och kreativa uttryck. Det finns inget speciellt du behöver göra annat än att njuta av allt som livet erbjuder. Korten kan också tyda på att du finner balans och harmoni i dig själv. Älska livet och livet älskar dig!
Jobb: Du kan nu få viktiga telefonsamtal eller brev rörande ditt arbete eller ett sökt arbete.
Kärlek: En person som du möter och som du utvecklar ett intresse för, kan ha en karismatisk personlighet, en liten varning för att den kanske inte är helt ärlig i sina avsikter är på plats nu.
Ekonomi: Känns ekonomin jobbig och du helst ignorerar det som händer bör du ta dig i akt, det kan gå illa om du inte genast försöker lösa eventuella problem.
Turnummer: 4-6-7-9-12-20-28


Skytten (22/11-21/12):


Korten vill säga att du snart kommer till en viktig insikt, eller att du kommer att ta reda på något som är viktigt. Det kan gälla något i form av avtal, kontrakt eller uppgörelser runt större affärer eller kontakter med myndigheter. Det kan då vara så att du får hjälp av en man, make eller manlig vän som är intellektuellt och akademiskt bildad. Denna man kan kännas som lite för auktoritär i ditt tycke och han anser att hans ord är det som gäller. Men om din uppfattning är annorlunda så var inte rädd för att stå på dig i frågan.
Jobb: Det kan nu hända att du tar en chans eller en risk som gör att du kommer ett steg närmare ditt kall i livet.
Kärlek: Du kanske behöver se upp med ditt temperament om det kommer till meningsskiljaktigheter med din partner. Tala lugnt och sakligt för att behålla ro och harmoni i relationen.
Ekonomi: Kanske får du nu en känsla av att du har blivit blåst på pengar, så se till att ha skrivna papper även om du lånar till en god vän.
Turnummer: 4-11-12-19-22-32-35


Stenbocken (22/12-19/1):


Du ser nu möjliga sammanhang och blir klar över hur saker och ting hänger ihop. Du har lätt för att dra slutsatser, vara objektiv och gör bra analyser av läget. När du ser saker som de är så hjälper det dig framåt. Se också saker ur andras synvinkel utan att förlora din egen. Det sätt som du tänker på nu är fritt, kreativt och okonventionellt. Stanna inte där utan se framåt, lyssna till andra och åstadkom bra förändringar. Lita på din intuition.
Jobb: Om du är arbetslös kommer snart ett tillfälle för dig som du väntat på länge, en chans till att få drömjobbet.
Kärlek: Allmänt så känner du dig nu tillfreds med kärlekslivet och dina relationer.
Ekonomi: Du söker kanske nu efter ny inspiration och nya lösningar på hur du bäst ska hantera din ekonomi.
Turnummer: 2-13-14-16-18-24-28


Vattumannen (20/1-18/2):


Korten visar på vårt behov av att skilja mellan hjärta och förstånd och att ibland fatta väldigt svåra beslut. Korten indikerar även ett behov av balans efter en splittring av viljan, som går åt två olika håll samtidigt. Det kan vara så att du nu står framför ett beslut, som kan kännas svårt - och du undrar om du ska följa ditt hjärta eller ditt förstånd? Eftersom intuitionen oftast har rätt så borde det rätta vara att följa sitt hjärta, även om det är just det som känns svårast just nu.
Jobb: Det kan kännas lite negativt på jobbet just nu, kanske får du inte den befordran eller de arbetsupgifter som du ville ha. Misströsta inte, det kommer fler tillfällen.
Kärlek: Det kan vara svårt att hitta ett långvarigt förhållande om du håller fast vid dina vanor och ditt tänkesätt, eller har övedrivet intresse för det materiella osv, all sådan envishet som leder till att du kanske förblir singel.
Ekonomi: Kanske dyker det upp ett ovanligt ekonomisk problem, som kräver ovanliga lösningar.
Turnummer: 5-12-19-23-30-31-32


Fiskarna (19/2-20/3):


Kanske riskerar du nu att fastna på ett eller annat sätt gällande någon situation. Men du kan ta sig ur situationen, även om det tillfälligt känns omöjligt. Framför allt har du nog fastnat i ditt eget sätt att tänka. Det finns andra alternativ av att handla och tänka på så att du kan ta dig ur det mentala "fängelset". Du kommer att se allt ur ett nytt perspektiv och det blir goda resultat av dina ansträngningar. Även om det verkar svårlöst nu så ge det lite tid. Något oväntat och oförutsett kan ske.
Jobb: Du kan nu få hjälp och stöd på ditt jobb (eller ditt arbetssökande) och detta känns mycket bra.
Kärlek: Om du är singel kan du nu komma att träffa någon som verkar intressant men som kanske inte tänder den rätta gnistan i ditt hjärta.
Ekonomi: Du hittar kanske nya sätt att expandera på och för att förbättra din ekonomi. Det finns många sätt att tjäna pengar på.
Turnummer: 1-3-12-15-17-21-27

 

❤Ha en helt underbar vecka och släng all stress i soptunnan❤

       Kram