12. dec, 2018

Veckans DRAK-TAROT onsdag 12 december

 

 

 

"Skymningsdraken kommer från Skuggorna och landet däremellan som är bebott av spöken och rastlösa själar. Här är den mäktigaste kung och den lägsta slav likvärdiga. Har du någon gång haft mardrömmar och där sett skugglika vingar (skepnader) och brottats med skräck? När dessa drakar genomtränger din kropp genom att andas kall eld mot dig så öppnas ditt sinne upp till förståelse för Universum och skuggbilderna kommer att stråla av ljus."

 

Vad vill då den här lite läskiga inledningen säga oss?


Det handlar i första hand om vår egen rädsla, för något eller någon. Det som finns inom oss och som gnager och gör sig påmint genom att vi blir nedstämda, skrämda eller oroliga. Det kan kanske var något så enkelt som att konfrontera en person, men att man är rädd för vad det kan ställa till med och istället för att tala rent ut går vi som "katten kring het gröt" och gör allt för att undvika den här konfrontationen.   Det finns säkert många orsaker till varför just du känner rädsla inför något, i smått som stort, och du gör allt för att undvika den.

Vad den här draken vill säga är då att istället för att undvika eller ignorera ett problem för att det känns obehagligt eller skrämmande så är det bättre att vända sig mot det öga mot öga och ta ett modigt beslut att en gång för alla möta det som skrämmer dig. När du väl gjort detta, oavsett vilket resultatet blir, så lättar din börda och du ser allt mycket ljusare och lättare när du slipper den gnagande oron inom dig.

 

❤Ha en underbar vecka och tänk på att efter mörker kommer ljus❤