19. dec, 2018

Veckans DRAK-TAROT onsdag 19 december

 

Alkemist-Draken ... Sök Harmoni.

 

Bortom dimmorna vid de branta bergen, dricker Alkemist-Drakarna av det iskalla vattnet bestående av visdom.

Ångan som skapas från föreningen av vattnet och den inre elden är den strålande ande som transformerar själen med universum. Att söka efter motsatsen är det första steget mot inre harmoni.

 

Den universella principen är att sammanföra, sammansmälta och omvandla så att motsatsförhållanden förenas i en värld av harmoni. Detta gäller ju även inom dig själv, att dina tankar och din själ kommer i samklang och inte står i opposition mot varandra. Först då befinner du dig i ett tillstånd av full harmoni.

 

 

Först då har du tålamod och genomför något på ditt eget sätt. Då är du gränsöverskridande men samtidigt försiktig och måttfull och du upplever att det är inte bara viktigt vad du gör utan även hur du genomför saker. Du hittar då något värdefullt inom dig själv.

 


Idag är en dag när du behöver se inåt, när du behöver ha tålamod och vara uthållig gällande den väg du nu vandrar på. Även om du ännu inte ser resultat av dina handlingar så betyder det inte att inget händer. Försök att återta balansen mellan vad ditt intellekt babblar om och vad dina känslor försöker säga dig.

 

❤Drakarna o jag önskar er alla en harmonisk och fridfull jul❤

        Kram