2. jan, 2019

Veckans DRAK-TAROT onsdag 2 januari

 

DRAKE AV ÖVERFLÖD

 

"Vi är moder Jords förstfödda och vi känner till hennes hemligheter. Vi vaktar Skatterna och vi håller vakt utan att sova, i djupa underjordiska passager, dit vacklande krigare kommer för att utmana vår vrede. Dessa försök att stjäla kommer att omintetgöras. De som inte är rädda för att se in i våra ögon kommer att upptäcka den största prakten av alla, och det är inte guld utan snarare den av inre rikedom."

 

 

Något nytt kan nu vara på väg in i ditt liv. En dröm som du länge haft kan vara på väg att manifesteras. Detta är en tid att tänka över vad man verkligen vill ha eftersom man nu kan få det att hända. Ett tillskott av positiv energi gör att du kan se resultat av ditt hårda arbete och tålamod. Du känner dig full av optimism och är i kontakt med ditt hjärtas önskningar. Är du villig att ge av dig själv till andra kommer det att ge dig stor glädje att göra det.

 

 


Var öppen för överraskningar och positiva förändringar. Det handlar nu mycket om balans mellan att ge och ta emot. Kanske ger du bort mer än du får tillbaka. Det kan komma ett ekonomiskt tillskott, eller att man betalar av skulder, att man delar med sig, att man hjälper någon eller får hjälp av någon annan. Det blir en positiv period för alla som delar med sig av livets goda i smått som stort.

 

❤Ha en fantastisk och insiktsfull vecka❤

      Kram