6. jan, 2019

Horoskop m Tarotkort o Turnummer V-2

 

Här kommer veckans Horoskop för 7 januari - 13 januari

 

"Tänk på att veckan blir vad du själv gör den till. Med ett positivt synsätt drar du till dig positiva händelser."

 

 

Väduren (21/3-19/4):


Den här veckan bjuder på en känsla av trygghet. Spänningar och oro som du kanske känt av tidigare är nu som bortblåsta och ersätts med lugn och förnöjsamhet. Vad som får dig att känna så här kan ha olika orsaker. Kanske kan det ha med någon relation att göra eller kan det vara så att du känner dig nöjd med dina materiella tillgångar. Det nya året som vi nu inlett ger oss också extra positiva influenser som gör allt så mycket lättare bara du har rätt inställning.
Jobb: Du har stor potential vilket kan leda till framgångar inom ditt arbetsval. Se bara upp med ditt temperament så du inte säger något du får ångra sen.
Kärlek: Kärleken kan slå till med full kraft för en del i tecknet nu.
Ekonomi: På det ekonomiska området kan du nu uppleva framgångar, använd din kreativa sida.
Turnummer: 1-4-5-8-17-22-34


Oxen (20/4-20/5) :


Kanske känner du dig lite tyngd av allt för stort ansvar för tillfället. Men det verkar som vindarna vänder och du plockar till dig de positiva energier som det här nya året för med sig. Det kan komma en större förändring till det bättre nu om du bara skakar av dig gamla energier som håller dig tillbaka. Det kan bli en period av tur och framgångar nu. Du kan nu vända blad och fortsätta framåt utan att se tillbaka på sådant som har varit.
Jobb: Om du befinner dig i ett jobb, kan du nu komma att unna dig något väldigt vackert. Om du är arbetslös, kommer du inte att uppleva någon nöd.
Kärlek: Nu finns möjligheten att du kommer att möta någon av en slump. Relationen kommer att få en otroligt karmisk prägel.
Ekonomi: Det kan vara så att det finns något i din ekonomi som du inte vill se eller som du förbiser! Det finns i så fall en lösning om du ser på situationen ur en ny synvinkel, eller tar hjälp från någon du litar på.
Turnummer: 3-5-11-13-15-30-35


Tvillingarna (21/5-21/6):


Nu är en bra tid för att sätta igång med något som du kanske har funderat på en längre tid. Det kan till exempel vara en hobby som du nu vill utöka till något mer givande. Kanske är det dags att gå någon kurs eller vidareutbildning inom något område du intresserar dig för. Tiden är gynnsam för att sätta igång med nya projekt. Är du en person som fokuserar hårt på detaljer så behöver du nu släppa lite på detta för att kunna gå framåt på det sätt du önskar. Jupiters inflytande det här året ger dig många fina upplevelser.
Jobb: På jobbet kommer en del händelser att plötsligt ändra ordning och inriktning, förhoppningsvis till det bättre.
Kärlek: Tillfällig romans säger korten, men behåll ditt sunda förnuft för det verkar som sagt vara tillfälligt.
Ekonomi: Du har kanske en plan vad gäller din ekonomi, håll fast vid den och Låt inte andra blanda sig i dina ekonomiska angelägenheter.
Turnummer: 2-5-6-22-26-28-32


Kräftan (22/6-22/7):


Känner du dig ofta bromsad och blockerad av omgivningen? Ta reda på vad som ligger till grund för dessa negativa tankar så att du kan ta dig loss. Korten uppmanar dig att ta itu med dina intressen samt att utmana ditt intellekt så du inte fastnar i dina egna tankar. Det nya året med Jupiter i bästa tänkbara position kan ge dig många positiva energikickar under året. Så ta tillvara på dessa energier när du känner av dem och du kommer uppnå strålande resultat, såväl mentalt som fysiskt.
Jobb: På jobbet kan du komma att njuta av en del framgångar.
Kärlek: Den här veckan är det ganska händelselöst på kärleksfronten.
Ekonomi: Du behöver kanske bli lite mer realistisk beträffande din ekonomi eller din ekonomiska situation.
Turnummer: 2-7-8-9-22-30-34


Lejonet (23/7-22/8):


Det kan bli en tid fylld med många visioner och många drömmar. En del drömmar är realistiska, andra inte. En del kan vara skrämmande, andra är storslagna. Korten brukar dyka upp när man inte riktigt vet vad man skall tro om en person, situation eller om ens framtid. Därför skapar man olika bilder av verkligheten men man vet inte vad som är sant och vad som är ren fantasi. Eftersom fantasi och kreativitet flödar just nu så försök istället omsätta denna fas i något praktiskt, skapande, så återsäller du balansen.
Jobb: Det kan dyka upp något hinder i din arbetssituation eller kan det vara så att du nu funderar på något annat jobb.
Kärlek: Det händer inget speciellt i kärleksrelationer just nu, kanske behöver du lite egentid för att hitta balans och harmoni igen.
Ekonomi: Din ekonomi påverkas i stor utsträckning av ditt sociala liv så se till att inte spendera mer än du har råd med på nöjen och liknande.
Turnummer: 5-14-19-20-23-24-35


Jungfrun (23/8-22/9):


En härlig vecka för Jungfruns tecken. Familj och vänner verkar vara det som du fokuserar mest på nu och du känner stort stöd och kärlek från dem. Så många positiva energier finns i din närhet som gör att du känner tacksamhet inför det kommande året. En känslomässig tillfredsställelse och din fantasiförmåga kan få vingar och ta dig till nya oanade höjder av lycka. Ta tillvara på din kreativa energi den här perioden som nu kan blomma ut för fullt.
Jobb: På jobbet är atmosfären behaglig och vänlig och du har möjlighet att träffa nya människor där.
Kärlek: Det ser ut som ni är redo att göra planer inför framtiden just nu.
Ekonomi: På det ekonomiska området kan du nu göra säkra framsteg.
Turnummer: 3-7-11-12-23-29-32


Vågen 23/9-22/10):


Fortsätt på den inslagna vägen med det som du nyligen påbörjat! Var dock beredd på att det kan bli en hel del jobb framöver. Var inte rädd för att satsa på det du tror på. Du siktar högt och känner dig väl förberedd att bemöta eventuellt kommande motgångar och slåss för det du tror på. Den här perioden får du också stor hjälp av de positiva energier som just nu finns omkring dig. Det kanske finns en del problem att lösa, men du kommer att klara av dem och känna stor tillfredsställelse sedan.
Jobb: Du tar nu kanske en chans eller en risk som gör att du kommer ett steg närmare ditt kall i livet.
Kärlek: Se till att dina drömmar om kärlek inte är orealistiska. Släpp lite på de krav du har för att kunna hitta den rätta.
Ekonomi: Kanske behöver du nu granska din ekonomi lite extra noga.
Turnummer: 4-7-8-16-17-33-35


Skorpionen (23/10-21/11):


Ditt tänkande har varit rastlöst, och tagit väldigt mycket energi. Du har mycket grubblerier och en hel del känns tungt och jobbigt. Kanske upplever du att du kört fast mentalt och ser inga vägar ut ur din situation. Men du kommer börja se ljusglimtar och nya fina dörrar kommer öppnas för dig. Ett avslut av det som varit jobbigt, du har klättrat ända till toppen och nu ser du ljuset framför dig, du har tagit dig igenom det som var svårt och jobbigt och kan nu se på det ur en annan synvinkel.
Jobb: Om du sökt nytt arbete, har du nu chans att få det.
Kärlek: Du kanske träffar på en man med god ekonomi. Han är något äldre men mycket stabil i sina relationer.
Ekonomi: Känns det jobbigt med ekonomin borde du kanske ta hjälp av någon du litar på för att få ordning på det hela.
Turnummer: 4-10-16-24-30-32-35


Skytten (22/11-21/12):


Dina framsteg i det som du nu håller på med är kanske små men säkra. Allt kommer att bli bättre, men det tar lite tid. Har du planerat en resa och det hittills varit något som hindrat dig så kommer nu detta att lösa sig till det bästa. Nu är det en tid för klarsynthet och du har förmågan att se saker i ett större perspektiv. Det är dags att öppna ditt medvetande mot mer harmoniska vägar. En ny period i livet tar sin början och här är det viktigt att du släpper taget om gammalt och börjar välja nya livsvägar.
Jobb: På jobbet är inte allt som det verkar vara så kan finnas skäl att vara lite på sin vakt.
Kärlek: Kärlekslivet är harmoniskt om du bara tänker på att ge lika mycket som du får.
Ekonomi: Du hittar ständigt nya möjligheter för att klara dig på den ekonomiska sidan.
Turnummer: 1-2-12-20-23-26-29


Stenbocken (22/12-19/1):


En del förändringar kan nu komma till stånd. Kanske kan det ge dig lite utmaningar, men med hjälp av de positiva energier som nu finns omkring dig kan det här bli något riktigt bra. Bestäm dig för att göra något gott och bra utifrån den situation som uppstått och som du kanske befinner dig i. Då kommer du får mer kraft och energi att fokusera på att komma på rätt bana igen. Var tålmodig, det finns trots allt oanade möjligheter.
Jobb: Dina chefer kan komma att ge dig alltmer ansvar om du lyckas övertyga dem om att du är pålitlig. Korten är lovande för både arbetslösa och anställda.
Kärlek: Relationer bör fungera harmoniskt nu. Du kan också få viktig hjälp av någon som tycker om dig.
Ekonomi: Du gör ditt bästa av din ekonomi. Du är dessutom generös och delar gärna med dig.
Turnummer: 4-5-11-12-14-18-23


Vattumannen (20/1-18/2):


Nu verkar det som allt tillfälligt står stilla och att en tid av väntan har inträtt i ditt liv. En känsla av att livet är tråkigt och inget verkar intressant kan smyga sig över dig. Dina tankar vill nu gärna vara på en händelserik plats någon annanstans. Du strävar nog efter balans och och vill ha kontroll över en situation. Vill känna att du står stadigt inför förändringarna som nu ska börja ta form. Så se då hur mycket du redan har klarat av och tagit dig igenom och se att du verkligen är mästaren i ditt liv och över vilken riktning det tar.
Jobb: Även på jobbet kan det kännas om att det är inget roligt och spännande som händer längre.
Kärlek: Kanske har det varit lite ansträngt inom relationen en tid, det kan gälla små oenigheter som du accepterar nu,
Ekonomi: Mycket energi kanske läggs ner på att lösa problemen som ständigt dyker upp. Men med en hållbar budget så slipper du denna gnagande oro jämt. Så ta tag i saken nu.
Turnummer: 3-4-9-24-29-33-35


Fiskarna (19/2-20/3):


En härlig tid då du kan njuta av framgångar och belöningar, vinster, trevliga överraskningar, och plötsliga förbättringar i ditt liv. Detta blir ditt då du inser din förmåga att fatta rätt beslut och att ta nödvändiga steg mot ett mål. Du har den skicklighet och den disciplin som behövs för att nå dina högsta mål. Använd takt och diplomati i dina relationer med andra människor. Viktigt att stå emot impulsiva handlingar just nu, och hålla dig till planeringen vilket gör att du når ditt mål snabbare.
Jobb: Allt faller på plats så som man önskat sig på jobbet just nu.
Kärlek: Det kan hända att du känner dig blockerad i en viss relation eller utanför en viss relation för tillfället.
Ekonomi: Finns det problem i din ekonomi är det viktigt att göra en ordentlig granskning nu.
Turnummer: 3-7-11-14-15-21-23

 


❤Ha en fantastisk vecka och ta vara på ljusglimtarna❤

      Kram