9. jan, 2019

Veckans DRAK-TAROT onsdag 9 januari

 

 

"Nu är grottan upplyst med magiskt ljus. Skatterna gnistrar i sin fulla potential. Ägget har kläckts och dess öde är förseglat. Genom att integrera motsatser, har Draken bekräftat sin egen identitet och angett sin nya resa. Slutet på det här äventyret blir början på ett nytt."

 

 

Ljuset vänder åter och ett nytt år med massor av oskrivna blad ligger framför dig.

 

 


Hela världen ligger öppen och cirkeln sluts. Detta är fulländning och visar på framgång, lycka och karmiska möten. Du njuter och leker, har kul och upplever glädje och lycka. Det här är en bra tid att uppnå dina mål.


Du ser tillbaka på din resa och inser vilka lärdomar du lärt dig och känner tacksamhet över detta. Du har blivit visare, starkare och vet att genom prövningarna i denna cykel så har du blivit starkare.

 

 

Du går in i en period av framgång inom alla områden av ditt liv. Nya möjligheter uppstår. Allt blir till det bästa och du får hjälp uppifrån av universum.


Din styrka idag ligger i att du känner dig fri. Du har tagit dig till slutet av en cykel och nu väntar nästa. Fortsätt engagera dig i andra och njut av dagen!

 

❤Ha en magisk, ljus och glädjerik vecka❤

      Kram