13. jan, 2019

Horoskop m Tarotkort o Turnummer V-3

Här kommer Horoskopet för 14 januari - 20 januari

 

 

"Tänk på att veckan blir vad du själv gör den till. Med en positivt inställning drar du till dig positiva händelser".

 

 

 

Väduren (21/3-19/4):
Har du tidigare misslyckats i dina försök att starta om i livet, att lära dig något nytt och hindrar du dig själv genom att lyssna på gamla kritiska röster inom dig? Då behöver du släppa taget om detta nu. Eller kanske är du den som försöker vägleda andra och de kan känna att du har blivit jobbig och kanske lite av en besserwisser. Det är nu dags att du tar till dig lite nya saker och idéer men det går inte att ta några genvägar, ibland måste vi ta den konventionella vägen, även om den är lång och jobbig.
Jobb: Det kan kännas som en lite jobbig period just nu, men det blir bättre sedan.
Kärlek: Just nu vågar du kanske inte ge dig in i någon relation - eftersom du tror att alla sviker eller lurar dig. Behåll lugnet och sköt om dig själv istället under kommande vecka.
Ekonomi: Känns ekonomin helt körd i botten så försök hitta någon som kan hjälpa dig att få det hela att gå runt tills vidare.
Turnummer: 7-8-14-17-19-22-33


Oxen (20/4-20/5) :
Nu kan det vara läge att ta en paus, avsätta tid för dig själv och komma i kontakt med dina känslor. Det kommer stärka dig och göra gott. Det kanske är dags att bryta gamla mönster och du funderar över hur du ska gå till väga. Det går inte att stressa eller skynda på så du behöver inte fatta några beslut eller göra något annat än att vara i stillhet så mycket det går. Tiden för handling kommer när du är redo, så lägg alla strategier åt sidan, stäng av det mentala tänkandet ett tag och vila.
Jobb: På jobbet verkar allt fungera på ett bra sätt.
Kärlek: Inte mycket som händer på kärleksfronten den här veckan.
Ekonomi: Kan uppstå en del problem i ekonomiska frågor, det finns hjälp att få om du tycker att du inte klarar av detta själv.
Turnummer: 5-6-11-15-18-29-34


Tvillingarna (21/5-21/6):
Nu kan det vara dags för någon form av förändring, nya äventyr och att lämna något bakom sig som man inte längre behöver. Det handlar om att släppa gamla mönster och blockeringar för att kunna ta in nya saker. Du upplever kanske att mönster och beteenden som tidigare fungerat som ett skydd inte längre finns, och att dessa snarare har en begränsande och hindrande inverkan på ditt liv idag. Det kan också vara så att korten visar på en transformering av dig själv och ditt sätt att se på världen, på dig själv och på din omgivning.
Jobb: Om du väntar dig förbättringar på arbetet, så är det kanske inte dags för det riktigt ännu.
Kärlek: I relationer kan det just den här perioden vara lite tufft. Kanske blir det lite dispyter, men allt kommer att lugna sig framöver.
Ekonomi: Var lite extra försiktig med ekonomin just nu. Risk finns för att bli lurad på något sätt.
Turnummer: 4-5-18-19-28-31-34


Kräftan (22/6-22/7):
Din intuition är stark och du vet hur ska använda den. Kommande vecka visar på olika typer möten och/eller rådgivning från andra, men du ska själv ta besluten. Du behöver inte lyssna på andra, du har redan den kunskap du behöver inom dig. Lita på det du känner även om andra har åsikter, det kommer de att ha ändå. Du vet själv att du har rätt. Den förvandling och de inre genombrott du har gjort, har gett dig nya kunskaper som du med ödmjukhet kan använda och dela med dig av till andra.
Jobb: Det finns möjligheter till en ny inkomstkälla enligt korten. Kanske är det ett nytt arbete eller något utanför det vanliga jobbet.
Kärlek: Något lugnare på kärleksfronten den här veckan ser det ut som.
Ekonomi: Du hittar ständigt nya möjligheter för att klara dig med din ekonomiska budget. Vilket är ett gott tecken.
Turnummer: 5-12-23-26-27-28-31


Lejonet (23/7-22/8):
Kan vara så att du nu hamnar i en lite nostalgisk period då gamla minnen gör sig påminda. Kan vara en återförening eller återupptagen kontakt med någon man håller kär. Kanske blir det ett möte med någon du inte träffat på länge och ni ska diskutera något tillsammans. Viktigt att här kunna gå vidare och inte fastna i det som inte varit bra. Det kan upplevas som en känslomässig frid och harmoni. Korten visar på mycket glädje och fina stunder tillsammans med någon eller på en plats som betyder mycket för dig.
Jobb: En kollega på jobbet kan visa sig vara ett verkligt stöd i någon fråga.
Kärlek: Kanske uppstår en viss attraktion, men du undrar om det är rätt val du gör och rätt person att bli förälskad i.
Ekonomi: Möjligen har du en plan på hur du ska kunna tjäna lite extra pengar, men behåller den för dig själv.
Turnummer: 4-7-10-20-32-33-35


Jungfrun (23/8-22/9):
Något viktigt kan nu vara på väg att hända. Det finns stora förväntningar med i denna händelse. Du umgås mycket med andra, är social och öppen för nya skeenden. Tiden är inne för att göra det du länge funderat på. Det kan till exempel vara en resa du planerat för eller gå med i någon grupp där du träffar nya vänner. Nu har du stora möjligheter att lyckas med det du vill, tro på dig själv och satsa på det som är viktigt för dig då du har stor chans att lyckas.
Jobb: Du kanske håller fast vid ditt arbete av bekvämlighet och kan inte släppa taget. Kanske möjligheter finns att ändra på detta.
Kärlek: Harmoniskt i kärleksrelationer säger korten. Kanske gör ni upp planer för framtiden.
Ekonomi: Kontrollera din ekonomi lite extra nu så att du inte har missat något.
Turnummer: 3-7-18-26-30-33-34


Vågen 23/9-22/10):
Kanske inser du att du förstorat upp negativa saker och gett dem mer betydelse än vad de egentligen har haft? Ditt sinne har gått på högvarv med negativa tankar, du har suttit fast i något som verkligen inte har gynnat dig på ett positivt sätt. Men nu har du kommit upp till toppen där molnen skingrats och du kan se gryningens ljus. När du släpper känslor av oro och tvivel så gör du det möjligt för dig själv att vara mottaglig för positiva känslor och upplevelser att komma in i ditt liv. Du kan då se en ny väg framåt, en annan väg att gå än du nu gjort.
Jobb: Kanske uppstår någon konflikt på jobbet men du klarar dig undan eftersom du använder dig av ditt skarpa intellekt.
Kärlek: Du och din partner kanske nu ska underteckna någon form av kontrakt tillsammans.
Ekonomi: Ekonomin kan kännas lite jobbig den här veckan.
Turnummer: 5-6-7-8-19-27-32


Skorpionen (23/10-21/11):
Korten symboliserar oväntad tur och lycka, frid och harmoni i hemmet, liksom välstånd. Det kan också vara så att det finns tankar på en flytt, och du känner dig glad och positiv inför detta. Du känner dig lugn, harmonisk och mår bra i själen. För dig som nyss träffat någon som rör kärlek så kan det ske mycket nu. Var inte rädd för att öppna upp dig och våga följa ditt hjärtas röst. Du har länge strävat att få det bättre, har jobbat hårt och nu nått ett mål så du kan slappna av och bara vara.
Jobb: På jobbet kan du komma att stå väldigt nära en viss person som du känner gemenskap med.
Kärlek: Det ser ut som att du kan vänta dig en tid av lycka på kärleksområdet.
Ekonomi: Ekonomin ser ut att vara bättre än förväntat och kanske räcker det till att kosta på dig lite extra.
Turnummer: 3-8-11-13-17-28-32


Skytten (22/11-21/12):
Kan hända att det uppstår någon konflikt eller en form av utmaning i veckan. Det är inte så allvarligt som det först kan tyckas, men kanhända får du försöka hitta en bra strategi för att klara ut det här. Förmodligen blir det inte några problem eftersom korten visar på framgång för dig. Konflikten kan också vara något som pågår inom dig själv och då är det nu rätt tid att fatta beslut. Försök att ta itu med dina intressen och att utmana ditt intellekt för att komma vidare.
Jobb: Om du befinner dig i ett jobb kan du nu komma att unna dig något väldigt vackert.
Kärlek: Kan hända att det blir lite turbulens i kärlekslivet den här veckan.
Ekonomi: Du står kanske vid ett vägskäl vad gäller din ekonomi, försök fatta egna beslut utan att låta andra blanda sig i.
Turnummer: 1-2-3-11-25-30-34


Stenbocken (22/12-19/1):
Kanske dyker det upp en utmaning i veckan, men den kommer du att klara av på ett bra sätt, du får respons och erkännande från omgivningen. Korten betyder även goda nyheter så verkar trots allt bli en bra vecka. Du lyckas med det du strävar efter i arbete och kommer nå dina mål. På din väg har du knutit nya kontakter med starka och energiska människor (som du själv). Du är generös och en stor inspirationskälla för andra. Goda nyheter kan komma till dig inom kort.
Jobb: Du är trygg i dig själv och med ditt arbete.
Kärlek: Romantisk vecka kan vara på väg, någon kanske uppvaktar dig nu.
Ekonomi: Även om pengarna inte är något problem just nu så är det bättre att spara lite och inte spendera allt du har på en gång.
Turnummer: 6-11-16-17-22-33-34


Vattumannen (20/1-18/2):
Trygghet på väg säger korten. Det handlar främst om pengar men tryggheten kan också handla om känslor. Det kan också betyda att man är för snål eller att man sätter den materiella tryggheten först i så fall är en varning om att inte begränsa sitt liv till det materiella på plats. Du är mer än det du äger! Här kan du behöva utmana dina egna principer och regler. Korten talar om att du själv måste se vad du är beredd att riskera för att få lycka, frihet eller tillfredsställelse på längre sikt.
Jobb: På jobbet ser saker och ting positiva ut och det finns absolut inte så mycket att oroa sig över.
Kärlek: Något kan dyka upp som gör att du får upp ögonen för något som gör att du vaknar upp.
Ekonomi: Din ekonomi verkar nu stabil och du har koll på dina inkomster och utgifter.
Turnummer: 5-7-10-11-17-22-34


Fiskarna (19/2-20/3):
Korten kan betyda att du snart kommer till en viktig insikt, eller att du kommer att ta reda på något som är viktigt för dig. Det kan röra sig om något som gäller rättvisa i samhället enligt rådande moral, regler och lagar, t ex i domstolen, skattemyndigheterna eller inom polisen. Ibland står korten endast för att det kan gälla en elak spydig man som saknar kontakt med sina känslor, något som du inte känt till tidigare. Det finns också en liten risk att den här veckan ägnas lite för mycket till att dagdrömma.
Jobb: Om du söker jobb behöver du se upp med auktoriteter som försöker hitta en plats för dig, det är faktiskt du som ska arbeta med något som känns rätt för dig.
Kärlek: Har du lätt att brusa upp så behöver du tygla ditt humör den här veckan så ni behåller glädjen i er relation.
Ekonomi: Det verkar som du hanterar din ekonomi på ett bra sätt den här veckan.
Turnummer: 5-6-12-14-21-26-35

 

❤Ha en fin vecka❤

      Kram