16. jan, 2019

Veckans DRAK-TAROT onsdag 16 januari

 

Veckans Drake är en eldig varelse som vill förmedla följande:

 

 

 

"Vårt hem är krigets flammande hjärta, där larmet från våra vingar dränker skriken från krigarna och klangen från när hundratusen svärd korsas. Inget slott kan stå emot vår eld, ingen kedja kan betvinga oss. Det här är facklan som tänds av vår eld. Det är upp till dig att använda den till att förstöra eller för att skapa."

 

 

 

Detta är elden och inspirationen, den inre elden, lågan, drivkraften som får dig att att röra dig framåt.. Vad brinner du för och vad gör du för att uttrycka detta?


Det kanske har varit en jobbig tid för dig och du har kämpat i motvind. Detta kan ha påverkat dig fysiskt och psykiskt. Du har möjligen känt krav från andra och tyckt att du dragit för stort lass. Det är hög tid att du sätter gränser och tar reda på anledningen till varför det blivit så här. Släpp taget nu! Du behöver inte fortsätta att bära på tunga saker bara för bärandets skull.


Låt dig själv lysa och synas som du verkligen ÄR. Släpp lös dig själv och stå i ljuset som du är med alla fel, brister, styrkor och perfektionen av dig själv. Låt andra se vem du verkligen är göm inte ditt ansikte bakom en mask.


Idag ska du låta facklan brinna för ditt sanna jag och skapa en positiv anda runt omkring dig själv.

 

❤Ha en positiv o fredlig vecka❤

      Kram