23. jan, 2019

Veckans DRAK-TAROT onsdag 23 januari

 

Här kommer ännu ett härligt kort ur Drakarnas Tarotlek.

 

 

"Under nya konstellationer, väntar Drakarna av Ljus och Mörker på ett tecken. I deras hjärtan av is och eld brinner en längtan från deras förlorade hemland, bortom himlens gränser. Men minnet om vad som inte längre kan uppnås skapar förnyelsen av deras odödliga själar."

 

 

 

Så som kortet antyder är Ljus och Mörker samt Is och Eld varandras motsatser, så är också livet fyllt av motsatser. Om du nu haft en mörk period, t.ex. känslomässigt eller på grund av hälsan, vänder nu ljuset åter och du kan se framåt med tillförsikt.


Du får förnyad energi med kämparanda och inspiration, börjar se det ljusa och det fina i tillvaron igen. Livet och framtiden känns mycket bättre. Du bejakar dina känslor och är mån om dig själv. Du är vid skapandets källa, sprider ljus och kärlek till din omgivning.


Men för att saker och ting skall bli riktigt bra igen, behöver man även göra något och kämpa. Hälften av insikterna och drömmarna som nu dyker upp kan vara rena illusioner.


Budskapet idag är att en lovande framtid kommer infinna sig, men det är viktigt att man tar tag i sina mål och drömmar för att få fröna att börja växa.

 

❤Ha en helt makalös vecka❤

       Kram