30. jan, 2019

Veckans DRAK-TAROT onsdag 30 januari

 

 

Så var det onsdag igen och dags för ännu en Drake från Drakarnas Tarotlek.

 

Drake från Gryningen:

 

"Vi kommer från dagarna före dagarna, i en tid när Världen var en dröm, och människan ännu var en själ. Vi har svävat över kristallhav och vi har varit nere i de djupaste avgrunder. Sökandet är nu klart. Själens bägare finns nu i människans hjärta. Hjältarnas era har börjat."

 

 

Så som kortet antyder så finns bägaren i ditt hjärta. Frågan är om du lyckats fylla den med dess avsikt som är att sprida kärlek, både till dig själv och andra?


Detta kan tyda på att ett kärleksfullt möte kommer att ske eller att vi finner balans och harmoni känslomässigt i oss själva.


Mötet som finner rum i ditt hjärta och sinne gör att kärleken blir både livskraftig och produktiv. Det kan också vara början på ett nytt förhållande, en relation som bygger på gemenskap, harmoni och balanserade känslor. En fin och kärleksfull relation.


Du förenar nu det manliga och kvinnliga i dig. Du kanske erkänner och bekräftar en känsla eller en relation.
Du dras lätt till skönhet och kreativa utryck nu. Det finns inget speciellt du behöver göra annat än att njuta av allt som livet erbjuder.


Budskapet idag är att när du älskar dig själv är du som en magnet för andra! Så jobba på att idag omfamna dig själv med kärlek! Ge dig hän åt dig själv och andra och njut av allt livet har att ge!


Älska livet och livet älskar dig!

 

❤Ha en underbar och kärleksfull vecka❤

      Kram