3. feb, 2019

Horoskop m Tarotkort o Turnummer V-6

Här kommer Horoskopet för 4 februari - 10 februari

 

"Tänk på att veckan blir vad du själv gör den till. Med en positiv inställning drar du till dig positiva händelser."

 

 

Väduren (21/3-19/4):
Nu verkar det vara en bra period för alla projekt som berör hemmet, kanske är det en flytt på gång eller en investering i ny inredning. Ett gyllene tillfälle att planera och få en mer stabil ekonomi, allt som behövs finns redan till hands. Nya affärsprojekt eller investeringar, både praktiska och ekonomiska har möjligheter att lyckas på sikt. Du strävar nu efter att leva ett rikt liv såväl till det yttre som till det inre. Du känner dig belåten och är trygg i dig själv. Vet vad du vill och planerar för det.
Jobb: På jobbet ser saker och ting positiva ut och det finns inte så mycket att oroa sig över.
Kärlek: Nu kanske du känner dig dragen till en viss person, men du funderar på om det är rätt val du gör och rätt person att bli förälskad i. Bäst att skynda långsamt.
Ekonomi: På det ekonomiska området finns möjlighet till säkra framsteg.
Turnummer: 1-8-20-21-27-28-31


Oxen (20/4-20/5) :
Perioden kan stå för förändringar och utmaningar. Kan vara så att du känner dig besviken eller inte nöjd över den nuvarande situationen och enbart ser det negativa i allting. Det kan finnas känslor av övergivenhet och ensamhet. Men det som skett har skett och det är ingen idé att fortsätta gräma sig över detta. Bestäm dig istället för att göra något gott och bra utifrån den situation som uppstått och som du befinner dig i. Då kommer du att få mer kraft och energi att fokusera på att komma på fötter igen.
Jobb: Det verkar som jobbet är krävande just nu och du har fullt upp och tycker att du inte hinner med det som du vill. Viktigt med många korta pauser för att varva ner.
Kärlek: Om du är kvinna, betyder korten att du är verkligen förälskad i någon eller är mamma.
Ekonomi: Mycket energi läggs ner på att lösa problemen som ständigt dyker upp. Gör en hållbar budget så slipper du all denna oro.
Turnummer: 3-6-9-10-19-22-29


Tvillingarna (21/5-21/6):
Veckan kan innebära att du kommer att ha att göra med en del jobbiga människor. Du känner kanske rädsla för att tappa kontrollen och du kanske måste använda olika knep för att klara av en situation, och det kan innebära att du kanske måste lura fler än en enda person, men risken är då att något går förlorat på vägen, kanske din egen föreställning av dig själv. Så det bästa är att du är tapper, tål att bli förödmjukad och väljer att se humorn i det hela istället.
Jobb: Om det är kämpigt på jobbet så beror det kanske inte så mycket på omgivningen som din inre känsla.
Kärlek: Om det är problem i relationen så är det ingen bra vecka att gå in på djupa diskussioner nu.
Ekonomi: Dina eventuella ekonomiska problem kommer att lösa sig men det kan ta lite tid.
Turnummer: 4-5-8-17-23-25-30


Kräftan (22/6-22/7):
Korten visar på en begynnande kreativitet samt harmoni med din omgivning. Nu blir det lättare än vanligt att känna gemenskap med allt du har runt dig, med naturen, andra människor, djur och med den djupare sidan av livet. Men framför allt är det lättare än vanligt att känna kärleken och gemenskapen med dig själv och ditt inre rika känsloliv. Nytt hopp och ny positiv energi ligger i luften. Ta vara på den, njut av den och låt den leda dig till nya upplevelser!
Jobb: Jobbet visar på materiell stabilitet och nu är det positivt för olika former av kontrakt.
Kärlek: I relationen kan det finnas någon utomstående som sätter käppar i hjulet för era planer.
Ekonomi: Håll hårt i plånboken nu annars risk för känslan av att du har blivit blåst på pengar.
Turnummer: 11-13-14-16-23-25-29


Lejonet (23/7-22/8):
Korten visar på att något nytt är på gång! Ibland kan det stå för flytt, byte av arbete, nya mål eller start på ett företag. Kan också vara en tid för nya initiativ, en ny utbildning eller nya hobbies. Mycket positiva vindar som blåser din väg just nu, så missa inte möjligheter som dyker upp för tidpunkten verkar vara den rätta. Prova något du alltid drömt om. Du står vid en punkt då du kan skapa något nytt och spännande i ditt liv. Håll ögon, öron, sinne och hjärta öppet så att du kan känna igen möjligheten när den kommer.
Jobb: Du verkar nu få ny energi i ditt arbete. Kan också vara så att ett helt nytt jobb eller ett nytt projekt är på gång.
Kärlek: Nu kan du vänta dig en starkare och mer kärleksfull relation till din partner.
Ekonomi: Har du nyligen förlorat en inkomstkälla så är det dags att ta nya tag. Det är inte lönt att grubbla över det som har varit utan se de möjligheter som kommer till dig.
Turnummer: 2-5-7-11-17-18-25


Jungfrun (23/8-22/9):
Korten visar på att familjen kommer att vara prio no 1 den här perioden och indikerar att familjerelationerna blir bra och att man kan lita på andra familjemedlemars stöd och kärlek. Detta innefattar också hemmets trygghet och lycka. Harmoni och fina stunder råder och det blir bli mysiga sammankomster inom familjen. Det kan också innebära att du tar dig tid att umgås med dig själv och lär dig att älska hela dig utan undantag utan restriktioner och utan dömanden. Det är en bra tid att börja älska dig själv.
Jobb: På jobbet kan en person från ditt förflutna komma att dyka upp.
Kärlek: Kanske finns det något problem inom relationen, det behöver inte vara känslomässigt, så kan det nu kanske lösas med hjälp av någon närstående.
Ekonomi: Om du söker en lösning på ett ekonomiskt problem, så dröjer det nog ännu ett tag.
Turnummer: 3-8-16-17-21-24-32


Vågen 23/9-22/10):
Korten kan visa på ett kärleksfullt möte eller att vi finner balans och harmoni i oss själva. Det kan också handla om en fin gemenskap, harmoni och glädje i nya bekantskaper och umgänge. Viktigt att du lyssnar till ditt hjärta och inre röst om du nu behöver ta ett beslut i någon fråga eller situation. Det kan bli en hel del förtroliga samtal den här perioden och du kan känna en stor lättnad över att ha funnit någon som du kan anförtro dina innersta tankar med.
Jobb: På jobbet är det en bra atmosfär och du kan nu få tillfälle att träffa nya människor och stifta nya bekantskaper.
Kärlek: Du kan nu komma att möta någon på en fest - om du har en partner kan det bli fråga om framtidsplanering.
Ekonomi: Känner du dig orolig för din ekonomi så försök slappna av eftersom det inte gör saken bättre. Det finns möjligheter till förändring bara du ser dig om.
Turnummer: 6-9-10-13-29-32-33


Skorpionen (23/10-21/11):
Korten tyder på att du snart kan komma att ställas inför ett stort beslut, som kanske kan gälla sökandet efter klarhet i en viss situation. Plötsligt så finns där lösningar som en blixt från en klar himmel. Det kan bli en ny början på något och du bestämmer dig för att lämna gammalt bakom dig och se framåt. Du kommer nå framgång fast du kanske upplever något hinder i vägen. Finns också indikationer på en ny livsstil, nya tankemönster och en helt ny frihet.
Jobb: Du kanske vill lite för mycket på jobbet nu. Lite lugnare tempo och att avsluta en uppgift innan du tar itu med nästa är nog något du bör tänka på i så fall.
Kärlek: Om du är singel kan du nu kanske träffa någon intressant person, men som kanske inte tänder något i ditt hjärta.
Ekonomi: Det kan dyka upp en möjlighet till en investering som kan bli en källa till inkomst framöver.
Turnummer: 1-8-14-15-28-30-35


Skytten (22/11-21/12):
Korten visar på en risk av att bli sårad av andra människor, bli dåligt behandlad, att bli sviken, bedragen, förråd, m.m. Detta är ju något som kommer utifrån och på grund av andras handlingar och leder till att man kan känna sorg i hjärtat under en period. Nu kan du behöva ta beslut om att gå vidare och lämna något bakom dig. Så intala dig själv att möta din inre sanning och eliminera risken att bli upprörd genom att vara sann mot dig själv och följa ditt hjärta och visst är det sant att efter regn kommer solsken!
Jobb: På jobbet har du alla möjligheter att uppnå dina mål.
Kärlek: Du är kanske nu förälskad i någon eller du blir uppvaktad av någon som har ett genuint intresse för dig.
Ekonomi: Så fort som du inser att du har allt som du behöver för att nå ekonomiska målsättningar kommer din eknomi att förbättras avsevärt.
Turnummer: 7-12-13-20-27-29-33


Stenbocken (22/12-19/1):
Det du nu uträttar kommer att bära frukt en dag även om det kommer ta sin tid. Det kan handla om ett projekt, ett företag eller annat som man bygger upp steg för steg. Projektet eller företaget kommer att bli framgångsrikt. En uppmaning finns dock att tänka noga på vad du gör, och att planera och skaffa den kompetens du behöver. Du verkar redan ha den skicklighet som man behöver för att bygga upp något men kanske behöver du komplettera med någon utbildning. Sen gäller det bara att beväpna sig med tålamod.
Jobb: Kanske råder lite osäkerhet kring ditt jobb och du vet inte hur situationen blir för dig.
Kärlek: Dina idéer och avsikter inom en viss relation testas. Du bör tänka på att uttrycka dig väl.
Ekonomi: Möjligheter kan finnas att inleda ett nytt projekt som kommer att ge avkastning i framtiden.
Turnummer: 14-16-19-22-29-30-35


Vattumannen (20/1-18/2):
En ljus energi flödar över tecknet. Korten står för en period av ekonomisk tur och ekonomiskt välstånd men även känslomässigt. Kanske blir det snart en löneförhöjning eller du får något sålt. Det finns dock en risk för att det också kan betyda att du inte ser dolda möjligheter, att man lever enligt rutin. Men kan också vara så att du delar med dig av dig själv till andra vilket stärker din egen kontakt med dig själv. Att ge omsorg och omtanke till andra är att ge det till sig själv, då infinner sig känslan av att leva ett mer harmoniskt och rikare liv.
Jobb: Om du är arbetslös, kan du komma att få en ny idé. Vänta dig en förändring i dina attityder. Du kommer att ändra dig i en viss fråga.
Kärlek: Möjligen kan det nu diskuteras lite framtidsplaner inom relationen.
Ekonomi: Kanske kommer inte pengarna så fort som du hoppats på just nu.
Turnummer: 3-7-11-14-16-21-33


Fiskarna (19/2-20/3):
Den här perioden kan önskningar ha en chans att gå i uppfyllelse och du sprider glädje till dem runt omkring. Du har förhoppningar och känner att livet har mycket att erbjuda. Korten kan visa på en tillökning som barn eller ett djur, eller en annan större händelse som att man flyttar ihop, förlovar sig eller giftermål. Nu finns det möjligheter till att fira och ha det trevligt tillsammans med vänner och familj. Det kan också vara så att det är dags för avslutning av något som då involverar firande och överflöd.
Jobb: Om du känner att du fastnat mentalt inom jobbet så är det dags att öppna ögonen för det finns lösningar nära till hands.
Kärlek: Är det problem inom relationen kommer ni nu att kunna ta er igenom alla hinder.
Ekonomi: Din ekonomi ser nu ut att vara stabil.
Turnummer: 2-8-9-22-23-31-32

 

❤Ha en ljus och fin vecka❤

      Kram