6. feb, 2019

Veckans DRAK-TAROT onsdag 6 februari

 

Den här veckan vill en av Välståndets Drakar förmedla följande:

 

 

"Vi är moder Jords förstfödda och vi känner till hennes hemligheter. Vi vaktar Skatterna och vi håller vakt utan att sova, i djupa underjordiska passager, dit vacklande krigare kommer för att utmana vår vrede. Dessa försök att stjäla kommer att omintetgöras. De som inte är rädda för att se in i våra ögon kommer att upptäcka den största prakten av alla, och det är inte guld utan snarare den av inre rikedom."

 

 

Ibland behöver vi kanske ha tålamod, vila, se tiden an och tänka över vår livssituation när vi misströstar eller tycker vi står still och trampar på stället.


Det är nog inte läge att ta några avgörande beslut även om du har mycket funderingar nu. Har du funderingar kring ekonomin så är det bra om du ser över din ekonomiska situation och hushållar med din ekonomi som kanske inte är den bästa i nuläget.


Om du nu känner dig osäker på vilka framsteg du har gjort, kom ihåg att fortsätta framåt även om du tycker det verkar som att inget har hänt, fortsätt lite till så ser du snart resultaten av ditt arbete. Fall inte för frestelsen att falla tillbaka i de gamla invanda mönstren om du försöker skapa nya vanor men ännu inte ser att något hänt, fortsätt framåt! Du kommer att se när du om ett tag ser tillbaka på det här hur långt du faktiskt kommit!


Budskapet idag är att: Nu måste du tänka på att det alltid finns hopp i varje situation och det viktigaste av allt är att du inte ger upp dina drömmar och visioner.


Tro på dig själv och din förmåga så kommer du uppnå dina mål.

 

❤Ha en fin vecka och ta hand om dig själv❤

       Kram