10. feb, 2019

Horoskop m Tarotkort o Turnummer V-7

Här kommer Horoskopet för 11 februari - 17 februari

 

 

"Tänk på att veckan blir vad du själv gör den till. Med en positiv inställning drar du till dig positiva händelser".

 

 

Väduren (21/3-19/4):
Kanske känner du besvikelse över något som inträffat nyligen eller irritation över att något inte blev som du hoppades på. Men du inser snart att det inte är någon mening med att älta sådana negativa tankar utan ser framåt mot vad du kan åstadkomma framöver. Det kommer hela tiden nya utmaningar och allt blir inte så som man trodde från början. Men meningen är att ta lärdom och växa av sådana situationer, de kommer att ge dig de erfarenheter du behöver för att lyckas.
Jobb: Det kan hända att du kommer att ändra dig i en viss fråga som gäller arbetet och det blir en positiv utgång av det.
Kärlek: Relationen verkar bli allt bättre när ni gör upp nya planer för framtiden.
Ekonomi: Kanske lite problem på det ekonomiska området, de måste trots allt lösas snarast.
Turnummer: 4-13-16-19-21-23-27


Oxen (20/4-20/5) :
Var öppen för överraskningar och positiva förändringar. Nu handlar det mycket om balans mellan att ge och ta emot. Kanske ger du bort mer än du får tillbaka? Var inte rädd för att be andra om hjälp med praktiska saker om du behöver eller känner dig tömd på energi. Har du funderingar över ett företag så ser det ut som att detta kommer att gå med vinst, du får hjälp och stöd gällande ett eventuellt igångsättande och det känns bra.
Jobb: Du får stöd från dina arbetskamrater så att du uppnår dina mål på jobbet.
Kärlek: Nu är en gynnsam tid för långvariga relationer.
Ekonomi: På det ekonomiska området, betyder korten att det finns möjligheter att inleda ett nytt projekt som kommer att ge avkastning i framtiden. Det kan vara fråga om ett företag eller ett kreativt projekt.
Turnummer: 4-6-17-18-20-21-34


Tvillingarna (21/5-21/6):
Korten symboliserar en resa, antingen på det mentala planet eller på det fysiska planet (då oftast en resa över vatten). Det kan nu bli en förändring ifrån en konfliktfylld situation till frihet och lättnad, det finns en lösning och du är på väg mot den. Du lämnar gammalt groll bakom dig och gör dig redo för nya utmaningar, nya händelser. En ny period i livet kanske nu tar sin början. Finns dock en liten varning för att fastna i gamla invanda spår.
Jobb: Du kan nu få viktiga telefonsamtal eller brev som gäller ditt arbete.
Kärlek: Om du är singel kan du nu få ett visst intresse från någon eller några i din omgivning, men troligen är det bara ett intresse.
Ekonomi: Vänta dig inga större ekonomiska framgångar den här tiden.
Turnummer: 2-4-5-8-10-19-30


Kräftan (22/6-22/7):
Kanske går du nu i tankar om att flytta då du känner dig lite osäker på om du hamnat på rätt plats. Det ger dig ny energi till att ta tag i saker och planera lite för framtiden. Korten kan också stå för nya initiativ, en ny utbildning eller nya hobbies. En ny identitet och en inre glöd som sätter fart på händelser. Nu har du en stark utstrålning med mycket kraft och energi. Kan också visa på en nytändning av en relation eller ett partnerskap.
Jobb: Om du väntar dig förbättringar på arbetet, så kanske det dröjer lite till.
Kärlek: Kan vara lite oroligt inom kärleksområdet nu eventuellt på grund av rivalitet.
Ekonomi: Är du inte helt klar över din ekonomiska situation så behöver du vänta på större klarhet innan du fattar några beslut.
Turnummer: 2-6-8-15-21-22-30


Lejonet (23/7-22/8):
Kanske känns det som att du kört fast mentalt och ser inga vägar ut ur din situation. När du släpper känslor av oro, desperation, tvivel, hopplöshet osv. så gör du det möjligt för dig själv att vara mottaglig för positiva känslor och upplevelser att komma in i ditt liv. Du kan då se en ny väg framåt, en annan väg att gå än den du hittills vandrat på. När du möter det du är rädd för rakt på så förlorar det kraften över dig och ditt liv, då ser du det för vad det är och kan släppa det.
Jobb: På arbetet kan nu en chef eller annan auktoritet hålla ett öga på dig.
Kärlek: I relationer verkar allt vara harmoniskt och lugnt den här perioden.
Ekonomi: Kanske orkar du inte med ekonomin just nu, men vänta inte för länge med att granska dina inkomster och utgifter så de håller balans.
Turnummer: 2-8-15-23-28-30-33


Jungfrun (23/8-22/9):
Kanske medför perioden stressande tankar och att du har svårt att fokusera, du vet varken ut eller in. Du känner rädsla för att tappa kontrollen. Det bästa är att du är tapper, tål att bli förödmjukad och väljer att se humorn i det hela istället. Korten uppmanar till att släppa din rädsla och ta reda på varför du nu har behov av kontroll. Har något gjort att du nu måste ompröva hela din attityd och syn på dig själv, så ta tillbaka din kraft och tro på dig själv och din förmåga att lösa situationer i ditt liv.
Jobb: På jobbet är kanske inte allt som det verkar vara så se upp för att bli förd bakom ljuset.
Kärlek: Kan bli en del diskussioner i relationen, men ni löser det på bästa sätt.
Ekonomi: Eventuella ekonomiska problem kommer troligen att lösa sig inom kort.
Turnummer: 3-6-8-12-13-18-22


Vågen 23/9-22/10):
Korten står för förmågan att fatta rätt beslut och att ta nödvändiga steg mot ett mål. Du kan njuta av framgångar och belöningar, vinster, trevliga överraskningar, och plötsliga förbättringar i ditt liv. Du skapar dig det du behöver och har möjligheter att göra någonting som du länge drömt om. Nya möjligheter ser ut att öppnas upp för dig. Det behöver inte betyda pengar utan kan vara något som du har kämpat för. Det är fullt av energi omkring dig och du ser många möjligheter till att förverkliga dina önskningar nu.
Jobb: På jobbet kan du vänta dig en lugn period. Kanske någon tar lite semester nu.
Kärlek: Något kan inträffa plötsligt som gör att du vaknar upp.
Ekonomi: Försök slappna av lite gällande ekonomin, den blir inte bättre av ständig oro. Gör upp en hållbar budget så slipper du oron.
Turnummer: 13-16-17-28-29-34-35


Skorpionen (23/10-21/11):
Det kanske har varit en jobbig tid för dig och du har kämpat i motvind. Detta kan ha påverkat dig fysiskt och psykiskt. Möjligen har du känt krav från andra och tyckt att du dragit för stort lass. Det är hög tid att du sätter gränser och tar reda på anledningen till varför det blivit så här. Nu är en perfekt tid att plocka av dig alla dessa bördor och låta dig själv komma fram i ljuset. Låt dig själv lysa och synas så som du verkligen är.
Jobb: Möjligen är du helt uppslukad av ditt arbete och tycker att du inte har tid för annat i ditt liv. Men det är viktigt att du pausar och gör lite annat då och då.
Kärlek: Om du är i relation, betyder korten att ni kanske behöver arbeta med er relation.
Ekonomi: Så fort som du inser att du har allt som du behöver för att nå ekonomiska målsättningar kommer din ekonomi att förbättras avsevärt.
Turnummer: 2-12-13-17-18-21-22


Skytten (22/11-21/12):
Möjligheten att göra en investering som kommer att löna sig senare kan nu dyka upp. Konkreta steg som kommer att ge dig mer tygghet och säkerhet, och det har inte så mycket med önskedrömmar att göra, utan det du gör är praktiskt och väl genomtänkt. Du strävar nu efter att leva ett rikt liv såväl till det yttre som till det inre. Du känner dig belåten och är trygg i dig själv.
Jobb: Du vet kanske inte hur situationen blir för dig på jobbet men nu finns positiva vibrationer.
Kärlek: Korten kan visa på en ny passionerad relation.
Ekonomi: Dina ekonomiska mål kan kanske nu komma att uppfyllas.
Turnummer: 3-7-12-18-27-29-35


Stenbocken (22/12-19/1):
Nu kanske det är hög tid att bryta gamla mönster som egentligen bara gett problem och onödig oro. Det är nu viktigt att få vila eller göra ett uppehåll så att tankarna får ro. Låt högre makter eller livets gång ta hand om problemen. Du kan ta hand om dig själv och din hälsa i stället. Du behöver inte fatta några beslut eller göra något annat än att vara i stillhet just nu. Tiden för handling kommer en annan dag, så lägg alla strategier åt sidan, sätt på en film, läs en bok, lyssna på musik och bara njut.
Jobb: Ditt arbete kan innebära både konkurrens och hinder.
Kärlek: Kärleksrelationer stärks under den här perioden.
Ekonomi: Du kanske behöver se över dina inkomster och utgifter, liksom att tänka ut nya lösningar.
Turnummer: 4-15-20-21-22-26-35


Vattumannen (20/1-18/2):
Veckan är som gjord för nya idéer och nya planer, så låt fantasin flöda för fullt nu. Plötsligt så finns där lösningar som en blixt från en klar himmel. Detta kan också visa på en ny livsstil, nya tankemönster och en ny frihet. Det blir en ny början på något och du bestämmer dig för att lämna gammalt bakom dig. Något som är viktigt för dig kan du nu också komma att möta och kämpa för.
Jobb: Just nu kanske du får det lite jobbigt på arbetet.
Kärlek: Du kan nu komma att möta någon som du redan känner och som du tycker om.
Ekonomi: Dina ekonomiska mål kanske nu uppfylls bättre än du trott.
Turnummer: 1-2-3-4-5-7-14


Fiskarna (19/2-20/3):
Just nu har du kanske svårt att ta beslut och välja, står i valet och kvalet. Känner tveksamhet, förvirring och att något inte är helt ur vägen ännu. Du behöver tänka igenom ditt val noga och inte rusa in i något för då är det lätt att du ångrar dig senare. Du vill ju ha harmoni och inre frid och behöver lite distans och avskildhet för att bestämma dig för vilket nästa steg du ska ta. Ge dig tid att fatta det här beslutet och låt dina tankar och önskningar finna balans.
Jobb: Du har möjlighet att träffa nya människor och stifta nya bekantskaper på jobbet.
Kärlek: Allmänt så känner du dig tillfreds med kärlekslivet och dina relationer.
Ekonomi: Det verkar som att du löser din ekonomi efter eget huvud och hittar lösningar själv.
Turnummer: 2-11-19-22-27-28-30