13. feb, 2019

Veckans DRAK-TAROT onsdag 13 februari

 

Här kommer veckans Drak-Tarot kort från den eldiga Krigar-sviten.

 

 

"Vårt hem är krigets flammande hjärta, där larmet från våra vingar dränker skriken från krigarna och klangen från när hundratusen svärd korsas. Inget slott kan stå emot vår eld, ingen kedja kan betvinga oss. Det här är facklan som tänds av vår eld. Det är upp till dig att använda den till att förstöra eller för att skapa."

 

Ibland kan livet kännas som en kamp eller det känns som att man irrar runt och har tappat riktningen. Men nu är en tid när du inte behöver irra, du har en karta framför dig och en kompass. Kartan är dina önskningar och dina drömmar och kompassen är ditt hjärtas röst, och din inre vägledning.


Beslut ska nu tas och du har huvudrollen i detta. Dina idéer ska börja gro och förverkligas. Du måste nu försäkra dig om att du verkligen kan och visa att det är du som bestämmer. Om du låter andras syn på dig leda dig, kommer du att irra bort dig på vägen. Andra kan tycka, tänka och döma dig felaktigt, men kom då ihåg att deras dömande inte har något med dig att göra utan är en spegling av dem själva och deras brister.


Budskapet idag är att låta den eldiga energi som nu omger dig stärka ditt självförtroende så att du kan följa ditt hjärtas väg till framgång.

 

❤Ha en positiv o stärkande vecka❤

      Kram